Ahlia University Bahrain

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa Ahlian yliopistosta

Ahlian yliopistossa olemme ylpeitä kasvavasta maineestamme laadukkaan korkea-asteen koulutuksen tarjoajana Bahrainin kuningaskunnassa ja laajemmassa Persianlahden alueella. Ahlian yliopiston korkeatasoinen koulutus on keskeinen osa kaikkea, mitä teemme, ja laadunvarmistusviraston arvioinnit tunnustavat edelleen opetuksen ja oppimisen laadun.117209_pexels-photo-1370296.jpeg

Miksi opiskella AU: ssa

1. Korkealaatuinen opetus ja oppiminen

Me emme vain usko, että meillä on Bahrainissa korkealaatuinen opetus ja oppiminen. Laadunvarmistusvirasto tarkistaa ohjelmistomme jatkuvasti ja raportoi, että olemme Bahrainin suurin yksityinen yliopisto.

2. Kansainvälinen tutkimus

Tutkijat ja jatko-opiskelijat tekevät jatkuvasti tutkimusta. Julkaisuja on julkaistu sadoissa kansainvälisissä lehdissä. Tutkimuksia on tehty niin monilla eri aiheilla kuin naiset ja sotilaallisen vastakkainasettelun politiikka ja "tietämyksen rakentaminen kestävän kehityksen kannalta arabimaailmassa".

3. Hämmästyttävä sijainti

Sininen taivas, kauniit maisemat, kaikenlaiset urheilulajit, Formula-1-kilparata, avoin ja monipuolinen kulttuuri, hyvät ostosmahdollisuudet, keskeinen Eurooppa ja Aasia ja kaikkein henkeäsalpaavimmat auringonlaskut; mitä muuta voisit pyytää.

4. Laaja valikoima ohjelmia

Viisi korkeakoulua, jotka tarjoavat tohtorintutkintoa ja MBA-tutkintoa Undergraduate-ohjelmiin monilla eri aiheilla, jotka ovat kirjanpito sisustussuunnittelusta ja fysioterapiasta, on jotain, joka sopii mieleesi AU: ssa.

5. Uskomaton uramahdollisuus

Valtion ja yksityisen sektorin korkeakoulututkijat ovat erittäin kiinnostuneita sekä kansainvälisesti että alueellisesti. Johtava työharjoitteluohjelma antaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden saada ensikäden kokemusta työmaailmasta ennen valmistumista ja auttaa heitä valmistautumaan paremmin työllisyyteen valmistumisen jälkeen.

6. Parhaat resurssit ja tilat

Monien opiskelijoiden käytettävissä olevien resurssien ja tilojen joukossa; kirjastomme antaa sinulle pääsyn 2,5 miljoonaan sähköiseen aikakauslehteen, 40 000 e-kirjaan ja 8000 painettuun kirjaan, laboratorioillamme voit oppia ja käyttää teknisiä taitoja, joita tarvitaan insinööriohjelmistoon, ja yhteistyömme King Hamadin yliopistollisen sairaalan kanssa antaa fysioterapian opiskelijoille ensin - kokemus.

7. Investoinnit uuteen kampukseen

Vuonna 2017 avataan uuden, uudenlaisen huippu-kampuksen ensimmäinen vaihe. Sijainti, kauniilla saarella Bahrainin pohjoisosassa, pääsee sen omalle tieliikenteelle, tarjoaa parhaat mahdollisuudet, teknologia- ja oppimisresurssit Bahrainissa.

8. Opiskelijan monimuotoisuus

AU: ssa uskomme, että kaikilla opiskelijoilla väristä, rodusta, uskonnosta, fyysisestä tai oppimisvaikeudesta riippumatta on oikeus parhaaseen koulutukseen, jota voimme tarjota. AU: ssa työskentelemme kovasti sen varmistamiseksi, että kaikkia opiskelijoita opiskellaan tasapuolisesti ja kunnioittavasti.

9. Kansainvälinen kulttuurimme

Oppiminen ja tiedon jakaminen eri puolilla maailmaa on kriittinen tulevaisuuden kannalta. AU: ssa kehitämme kansainvälisiä kumppanuuksiamme, jotka tarjoavat paikallisille ja alueellisille opiskelijoille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja toivottaa kansainväliset opiskelijat tervetulleiksi Bahrainiin. Yhdessä 34 eri maan tiedekuntamme kanssa, joiden joukossa on maailman parhaiden yliopistojen valtakirjoja, tämä kumppanuus takaa, että jatkamme työskentelyä opiskelijoiden kanssa valmistellaksemme heidät globaaleille markkinoille.

10. Ahilan perhe

Ahlia tarkoittaa ”perhettä” arabian kielellä. AU: ssa tiedekunnan, opiskelijoiden ja hallinnollisen henkilökuntamme väliset siteet merkitsevät sitä, että monet ovat kuvanneet läheisiksi perheiksi. Huolehdimme opiskelijoistamme ja henkilökunnastamme ja työskentelemme väsymättä varmistaaksemme, että riippumatta siitä, mitä olette mukana AU: ssa, teemme kokemuksesi parhaaksi.

Visio ja missio

Näkemyksemme

Ahlian yliopisto haluaa tulla erinomaiseksi alueelliseksi ja kansainväliseksi akateemiseksi oppilaitokseksi edistämällä korkeatasoista eheyttä koulutuksen ja tutkimuksen huippuosaamisen saavuttamisessa sekä laajan valikoiman korkealaatuisten ammatillisten palvelujen tarjoamisessa yhteisölle.

Tehtävämme

Yliopiston johtavana oppilaitoksena Ahlian yliopiston tehtävänä on edetä ihmisten tietämyksen rajoilla ja nostaa yhteiskunnan sosiaalisia ja elintasoja. Tämän tehtävän tueksi yliopisto on sitoutunut:

 • Valmistellaan tutkinnon suorittaneita, jotka erottuvat ammatillisesta pätevyydestään, humanistisista näkymistä ja tinkimättömästä etiikasta.
 • Palvelujen tarjoaminen ja sen henkilöstön tukeminen innovatiivisen tutkimuksen toteuttamiseksi.
 • Ahlian yliopiston perustaminen tietyillä osaamisalueilla tunnustetuksi huippuyksiköksi.
 • Yhteistyö paikallisten ja alueellisten yhteisöjen kanssa yhteiskunnallisten ja taloudellisten tarpeiden tukemiseksi.

Strategiset aloitteet ja ydinarvot

Ahlialla on kymmenen strategista aloitetta, jotka toimivat kehyksenä vision ja tehtävän toteuttamisessa. Visiomme, tehtävänämme ja strategiamme olennainen osa on ydinarvomme, jotka kattavat

 • Akateeminen erinomaisuus
 • Opetusmahdollisuus
 • Henkilökohtainen kasvu
 • Sosiaalinen vastuu
 • Kunnioittaminen
 • Korkeat eettiset ja moraaliset standardit
 • eheys
 • Tutkimuksen ja kehityksen tukeminen
 • läpinäkyvyys
 • Korkealaatuisen palvelun tarjoaminen

Sijainnit

Manama

Osoite
Exhibitions Avenue
Manama, Pääoman hallinto, Bahrain

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin