Read the Official Description

Ensimmäinen yksityinen yliopisto Bahrainin onnistutaan HEC Akkreditointi

Royal University for Women (RUW) on ensimmäinen yksityinen, tarkoitusta varten rakennettuun, kansainvälinen yliopisto Bahrainin omistettu pelkästään valistaa naisia. RUW tarjoaa mukavan ympäristön, jossa luodaan johtajia, kehittää elinvoimainen persoonallisuuksia, dynaaminen päättäjät, riippumaton ajattelijoita ja yhteisöön tajuissaan yksilöt. Meidän pääpaino on akateemista huippuosaamista ja henkilökohtaista kehitystä. RUW alkuperäisen koulutusohjelmat suunniteltiin yhteistyössä kahden maineikkain yliopistojen, McGill yliopistossa Kanadassa ja Middlesex University Britanniassa

Royal University for Women

Missiomme

Tarjota opiskelijoille palkitseva ja haasteellinen monikulttuurinen oppimisympäristö, joka viljelee vahva, monipuolinen persoonallisuuksia, rohkaisee johtaminen, ja lujittaa luonnetta, sosiaalinen tietoisuus ja yhteisön. Ymmärtää sitoutumistamme opetuksen, oppimisen, tutkimuksen ja palvelujen toiminnan kautta kaikkien jäsenten yliopistoyhteisön.

Visiomme

Royal University naisten tulee alueellinen johtava akateemista huippuosaamista naisille. Ohjelmat ja käytäntöjä, jotka täyttävät kansainväliset standardit laatii valmistuneista tulla johtajia, jotka ovat sitoutuneet heidän yhteiskunnan osoittavat aloitteen ja elinikäisen tottumukset oppimisen ja yksilöllisen kehityksen. RUW jatko on luova, luottavainen ja eteenpäin ajattelua.

Royal University for Women

Apurahat

Noudattaakseen sitoutuneensa tarjoamaan korkeakoulutuksen naisille, Royal University for Women tarjoaa taloudellista tukea täyttävien opiskelijoille. Tämä apu on saatavilla opiskelijoille, joille pääsy korkeakoulutukseen estyä taloudellisten rajoitteiden vuoksi. Opiskelijat käyttävät tuen kautta tukiohjelmaan ovat velvollisia pitämään kumulatiivinen GPA koko heidän opintojaan. Mukaisesti taloudellisen tuen säädellään määrittämät kriteerit RUW johtokunta.

RUW tarjoaa rajoitetun määrän Avustuksista alussa lukuvuoden:

 • Hakea, RUW taloudellista tukea on merkkejä, joilla on korkea akateeminen asema lukion luokalla. Vain hakijoille lukion keskimäärin 85% ja yli pidetään. * Korkea akateeminen laadut eivät takaa taloudellista tukea.
 • RUW taloudellinen tuki kattaa vain hyväksytyn prosenttimäärän lukukausimaksuja vain.
 • RUW tarjoaa taloudellista tukea muodossa osittaisen stipendien lukukausimaksukielto vain riippuen kirjallisen valituksen ja todisteita säädetty.
 • Apuraha komitea arvioi jokaisen hakemuksen omasta ansioita ja tehdä suosituksia.
 • Hakijoiden on noudatettava tavanomaista maahanpääsymenettelyyn toimittamalla kaikki tarvittavat asiakirjat yhdessä pyynnön kirjeen, niiden taloudellinen tilanne.
 • Toimisto kirjaaja on vastuussa seurata hakijan ja ilmoittamaan hakijalta lopullisen päätöksen.
Royal University for Women

maahanpääsypolitiikkoja

RUW maahanpääsypolitiikkoja seuraa Bahrainin Higher Education ohjeita. Kunkin ohjelman tarjotaan RUW, on olemassa erityisiä pääsyvaatimukset. Pääsy ohjelman tutkimus perustuu akateemisen ansioita hakijan lukion arvosanoja. Opetuskielenä on RUW on Englanti.

 • Näytä osoittanut, että on suorittanut keskiasteen koulutuksen tai vastaavan Bahrainin tai ulkomailla, osoitetaan opetusministeriö, Bahrainin (OPM).
 • Merkkejä vähimmäistaso Englanti Kielitaito.
 • Seuraavat ovat esimerkkejä kansainvälisesti hyväksyttyjen testeissä Englanti Kieli vastaavaan taitotasoja vaatimat RUW: IELTS koko bändi 5.5. TOEFL paperiset 513; Atk-pohjainen 183; Internet-pohjainen 65
 • Jotkin ohjelmat saattavat myös vaatia hakijoita ottamaan haastatteluun ja / tai lähettää muita asiakirjoja.
 • Kaikki asiakirjat mukana haetaan otettavaksi tullut omaisuutta RUW.

Tarvittava Vakuutukset

On erittäin tärkeää, että opiskelijat saavat useita todistuksia virallista asiakirjoista ennen tai prosessin aikana sovellettiin RUW. Todistusten ovat pakollisia kuin niitä edellytetään Higher Education neuvoston opetusministeriön Bahrainissa.

Julkisen ja yksityisen lukioissa muiden maiden: tulisi leimata heidän "alkuperäinen lukion todistukset" seuraavasti:

 • Lukio
 • Opetusministeriö myöntävän maan
 • Bahrain suurlähetystöön kyseisessä maassa
 • Ulkoasiainministeriön kyseisessä maassa

Kotelo

Residence sijaitsee RUW Campus ja vain naisilla. Se tarjoaa tilavia ja viihtyisiä yhden ja kahden hengen yksiköitä, on erinomaiset näkymät yliopiston ja Riffan Valley. On kaksikymmentäneljä tunnin turvallisuus kulunvalvonta Campus, mutta opiskelijat voivat vapaasti tulla ja mennä niiden aikataulut sallivat.

Royal University for Women

Office opintoasiainpäällikkö

Office opintoasiainpäällikkö on poissa kotoa kansainvälisille opiskelijoille ja tarjoaa erilaisia ​​palveluja. OSA järjestää toimintaa opiskelijoille (opintomatkoihin) ja valvoo ylivoimaiset tilat.

RUW Clinic

Royal University for Women

RUW on sitoutunut terveyden ja turvallisuuden opiskelijoiden ja henkilökunnan. Kokopäivätoiminen sairaanhoitaja hoitaa hyvin varustettu Campus Clinic, joka sijaitsee pohjakerroksessa Student Centre. Hoitaja on myös koulutettu hätätilanteita tahansa kampuksella.

Sosiaalityöntekijä on saatavilla myös kampuksen klinikalla. Sosiaalityöntekijän vastaa emotionaalisen hyvinvoinnin kaikille opiskelijoille. Hän valvoo kampuksen toimintaa ja auttaa opiskelijoita käsittelemään henkilökohtaisia ​​ja ihmissuhde asioita.

Student Centre

RUW Student Centre sijaitsee keskellä kampuksen tarjoaa useita palveluja opiskelijoille lukien opiskelija klinikalle, joka on vain naisille rukoushuone ja Majlis vain opiskelijoille.

Kahvilat ja ravintolat

On useita kahviloita ja ravintoloita saatavilla kampuksella.

Royal University for Women

Urheilukeskus

RUW ylpeänä tarjota opiskelijoille ja vierailijoille moderni urheilu- ja vapaa-laitokseen. Opiskelija voi myös käyttää hyväkseen kaunis, ylellinen spa-palvelut, kuten sauna ja höyrysauna. 25 metrin lämmitetty uima-allas mahtuu oppituntia eri uima tyylejä valvonnassa pätevä opettaja. Hyvin varustettu aerobic huone tarjoaa uusimmat koneet pitää kehon ja mielen kunnossa. Opiskelijat pääsevät myös tanssistudio täyspitkä peilit, pöytätennistä, biljardia tai foosball. Lesley toimivat seurat jalkapallo ja koripallo saavat tukea linja.

Royal University for Women
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Royal University for Women

Luodaan College of Art and Design erikoistuneena tutkimuskeskuksen design management. ... [+]

Luodaan College of Art and Design erikoistuneena tutkimuskeskuksen design management. [-]
Bahrain Riffa
September 2019
Full-time
Part-time
36 tuntia
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Royal University for Women

Award Vaatimukset Täyttävät kaikki ennalta määrätty asetuksissa Master-ohjelman. ... [+]

Award Vaatimukset Täyttävät kaikki ennalta määrätty asetuksissa Master-ohjelman. [-]
Bahrain Riffa
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Royal University For Women الجامعة الملكية للبنات

Royal University for Women - RUW
Address
GATE 366 MUASKAR HIGHWAY WEST RIFFA 942 KINGDOM OF BAHRAIN
Riffa, Southern Governorate, Bahrain
Verkkosivusto
Puhelin
+973 1776 4444