BRAC University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ylätunniste

BRAC YLIOPISTO

BRAC yliopisto (BRACU) perustettiin vuonna 2001. Tästä seuraa taiteet lähestymistapaa koulutukseen, joka ruokkii uusia ideoita ja antaa uutta pontta alalla kolmannen asteen koulutuksen. Se takaa korkean laadun opetuksen ja pyrkii vastaamaan vaatimuksiin nykyajan kertaa. Pohjalta BRAC kokemus etsitään ratkaisuja haasteisiin äärimmäinen köyhyys, BRACU toivoo juurruttaa sen opiskelijoille pyrkii määrätietoisesti saamaan kansallista kehitystä ja edistystä. Keskipitkällä opetusta ja tarkastus at BRAC yliopisto on Englanti. BRACU on akkreditoitu yliopisto myöntää komissiolle (UGC) ja hyväksytty opetusministeriön, Bangladeshin hallituksen.

kuva

MISSION

Tehtävänä BRAC yliopisto on edistää maan kehittämiseen luomalla keskus korkeakoulutuksen joka reagoi yhteiskunnan tarpeisiin, ja pystyy kehittämään luovia johtajia. Se osallistuu aktiivisesti oppimiseen ja tiedon tuottamiseen.

kuva

GOAL

Tavoitteena yliopisto on tarjota erinomainen laaja-opetuksen keskittyen ammatillista koulutusta opiskelijoille, jotta varustaa ne tiedot ja taidot ovat tarpeen johtava maa etsiessään kehitystä. Yhdessä tämän, yliopiston tarjoaa ympäristön tiedekunnan kehittämiseen tarjota dynaaminen opetus ympäristössä. Tiedekunnan annetaan ympäristön, jossa he voivat edelleen niiden opetus-oppimiskykyä ja edistää uuden tiedon kehittämällä ja käyttämällä tutkimuksen taitoja.

kuva

Sijainnit

Dhaka

Osoite
66 Mohakhali

1212 Dhaka, Dhaka-osasto, Bangladesh