Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Belgian ja Italian kauppakamari perustettiin vuonna 1950 edistämään yhteydenpitoa Belgian ja Italian. Se on lähtökohta, par excellence tahansa yritys halukas edistämään omaa liiketoimintaa ja laajentaa verkostoaan Italiassa ja Belgiassa ja sijaitsee Brysselin keskustassa lähellä unionin toimielimissä.

Chamber todellakin tarjoaa laajan valikoiman myynnin edistäminen, koulutus, tuki ja neuvonta, joka edustaa etua jäsenilleen. Vuodesta 2009, Belgian ja Italian kauppakamari on mukana, johtajana tai kumppanina, EU: n eri tarjousten ja hankkeita.

Yli kymmenen vuotta, Belgian ja Italian kauppakamariYhteistyössä Institute of European Studies yliopiston Louvain-La-NeuveAntaa 30 opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää ja kokea Euroopan ja eurooppalaisten hankkeiden kanssa International Master in European Studies, joka tapahtuu kahdesti vuodessa, huhtikuusta heinäkuuhun ja syyskuusta joulukuuhun, Brysselissä, Euroopan pääkaupunki.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

International Master in European Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 kuukautta September 2019 Belgia Brussels

IMES - poliittinen neuvonantaja ja Project Konsultti - jatko intensiivikurssi unionin toimielinten, politiikan ja rahoituslähteitä, ehdotuksia laadittaessa, hankkeen elinkaaren hallinta [+]

IMES (www.europeanmaster.net) on jatko-intensiivikurssi Euroopan instituutioiden, politiikkojen ja rahoituslähteitä erityisiä moduuleja rahoitusohjelmia yksityiskohtia, ehdotuksen laatiminen, EU projektinhallinta.

Tämä intensiivinen Master järjestetään 3 kuukauden aikataulu, jonka avulla opiskelijat voivat saada erityisiä tietoja ja taitoja lyhyessä ajassa. Master opetuksen menetelmiä on käytännönläheistä lähestymistapaa, jonka tavoitteena on siirtää osaamista oppimisen tekemällä prosessi. Noin 30 opiskelijaa eri maista ja monipuolinen koulutustausta on mahdollisuus osallistua Master jokaista painos; Siksi kaikki luokat pidetään Englanti ja se on monikulttuurinen oppimiskokemus, joka myös rikastuttaa henkilökohtaisia ​​kykyjä työskennellä eurooppalaisissa puitteissa.... [-]


Videot

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!