Lue virallinen kuvaus

Belgian ja Italian kauppakamari perustettiin vuonna 1950 edistämään yhteydenpitoa Belgian ja Italian. Se on lähtökohta, par excellence tahansa yritys halukas edistämään omaa liiketoimintaa ja laajentaa verkostoaan Italiassa ja Belgiassa ja sijaitsee Brysselin keskustassa lähellä unionin toimielimissä.

Chamber todellakin tarjoaa laajan valikoiman myynnin edistäminen, koulutus, tuki ja neuvonta, joka edustaa etua jäsenilleen. Vuodesta 2009, Belgian ja Italian kauppakamari on mukana, johtajana tai kumppanina, EU: n eri tarjousten ja hankkeita.

Yli kymmenen vuotta, Belgian ja Italian kauppakamariYhteistyössä Institute of European Studies yliopiston Louvain-La-NeuveAntaa 30 opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää ja kokea Euroopan ja eurooppalaisten hankkeiden kanssa International Master in European Studies, joka tapahtuu kahdesti vuodessa, huhtikuusta heinäkuuhun ja syyskuusta joulukuuhun, Brysselissä, Euroopan pääkaupunki.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

IMES - poliittinen neuvonantaja ja Project Konsultti - jatko intensiivikurssi unionin toimielinten, politiikan ja rahoituslähteitä, ehdotuksia laadittaessa, hankkeen elin ... [+]

IMES (www.europeanmaster.net) on jatko-intensiivikurssi Euroopan instituutioiden, politiikkojen ja rahoituslähteitä erityisiä moduuleja rahoitusohjelmia yksityiskohtia, ehdotuksen laatiminen, EU projektinhallinta.

Tämä intensiivinen Master järjestetään 3 kuukauden aikataulu, jonka avulla opiskelijat voivat saada erityisiä tietoja ja taitoja lyhyessä ajassa. Master opetuksen menetelmiä on käytännönläheistä lähestymistapaa, jonka tavoitteena on siirtää osaamista oppimisen tekemällä prosessi. Noin 30 opiskelijaa eri maista ja monipuolinen koulutustausta on mahdollisuus osallistua Master jokaista painos; Siksi kaikki luokat pidetään Englanti ja se on monikulttuurinen oppimiskokemus, joka myös rikastuttaa henkilökohtaisia ​​kykyjä työskennellä eurooppalaisissa puitteissa.... [-]

Belgia Brussels
Request Info
Englanti
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!