Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Belgian ja Italian kauppakamari perustettiin vuonna 1950 edistämään yhteydenpitoa Belgian ja Italian. Se on lähtökohta, par excellence tahansa yritys halukas edistämään omaa liiketoimintaa ja laajentaa verkostoaan Italiassa ja Belgiassa ja sijaitsee Brysselin keskustassa lähellä unionin toimielimissä.

Chamber todellakin tarjoaa laajan valikoiman myynnin edistäminen, koulutus, tuki ja neuvonta, joka edustaa etua jäsenilleen. Vuodesta 2009, Belgian ja Italian kauppakamari on mukana, johtajana tai kumppanina, EU: n eri tarjousten ja hankkeita.

Yli kymmenen vuotta, Belgian ja Italian kauppakamariYhteistyössä Institute of European Studies yliopiston Louvain-La-NeuveAntaa 30 opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää ja kokea Euroopan ja eurooppalaisten hankkeiden kanssa International Master in European Studies, joka tapahtuu kahdesti vuodessa, huhtikuusta heinäkuuhun ja syyskuusta joulukuuhun, Brysselissä, Euroopan pääkaupunki.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

International Master In European Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 kuukautta September 2018 Belgia Bryssel

IMES - poliittinen neuvonantaja ja Project Konsultti - jatko intensiivikurssi unionin toimielinten, politiikan ja rahoituslähteitä, ehdotuksia laadittaessa, hankkeen elinkaaren hallinta [+]

IMES (www.europeanmaster.net) on jatko-intensiivikurssi Euroopan instituutioiden, politiikkojen ja rahoituslähteitä erityisiä moduuleja rahoitusohjelmia yksityiskohtia, ehdotuksen laatiminen, EU projektinhallinta. Tämä intensiivinen Master järjestetään 3 kuukauden aikataulu, jonka avulla opiskelijat voivat saada erityisiä tietoja ja taitoja lyhyessä ajassa. Master opetuksen menetelmiä on käytännönläheistä lähestymistapaa, jonka tavoitteena on siirtää osaamista oppimisen tekemällä prosessi. Noin 30 opiskelijaa eri maista ja monipuolinen koulutustausta on mahdollisuus osallistua Master jokaista painos; Siksi kaikki luokat pidetään Englanti ja se on monikulttuurinen oppimiskokemus, joka myös rikastuttaa henkilökohtaisia ​​kykyjä työskennellä eurooppalaisissa puitteissa. Ei ole ikärajaa, mutta 80% meidän opiskelijat ovat yleensä vuotiaita 25 ja 35. Lisäksi ei ole mitään rajaa kuin oppilaiden taustan, mutta useimmat opiskelijat pitävät taustalla Euroopan liittyvistä aiheista ja ovat äskettäin valmistuneet tai nuoria ammattilaisia. Tavoitteena valintamenettely on järjestää ryhmä, jossa eri iän, kansallisuuden, ja ura voi lisätä sekä henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia taitoja osallistujia. 21. painos Master järjestetään Brysselissä 13 päivästä huhtikuusta asti 10 heinäkuu 2015. Hakuaika päättyy 13. päivänä maaliskuuta 2015. Se on intensiivinen, kokopäiväinen, 3 kuukauden (400 tuntia) Master, huolellisesti suunniteltu nopeuttamaan asemoimaan tai uudelleen sijoittamista osaksi työ-markkinoilla. Lisäksi Master pidetään Brysselissä ja se ennakoi asiantuntijatapaamisten jo työskentelevät "Brysselin areenalla". Siksi heti Master opiskelijat yleensä jatkaa harjoittelua tai löytää työpaikka (myös niiden aiemmat kokemukset) emmekä järjestää Job-Link Module, tukea opiskelijoiden työnhaun. Vain Euroopan pääkaupungissa voi todella hengittää EU ilmapiiri ja pystyä hyödyntämään jokainen tilaisuus alalla Euroopan asioista! Koska tämä Master Brysselissä toimivan, opiskelija voi alkaa rakentaa omaa Euroopan kontaktiverkosto. Pääsy Vain 30 ehdokasta pääsevät Master. Pääsymaksu komitea Belgian ja Italian kauppakamari ja Institute of European Studies... [-]

Videot

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!