Evangelische Theologische Faculteit, Leuven

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ETF: n profiili

Evangelische Theologische Faculteit (ETF) Leuvenissä on ainutlaatuinen korkeakouluopetuksen instituutti. Olemme vanhimmassa yliopistokaupungissa Benelux-maissa, maassa, jossa protestantit ovat vain pieni vähemmistö. Samanaikaisesti eräs harvoista Euroopan korkeakouluopetuksen evankelis-instituutioista on ETF: n vaikutus, joka ulottuu kaukana kansallisista rajoistamme.

Tehtävä

ETF: n tavoitteena on syventää, vahvistaa ja varustaa kansainvälistä evankelistista liikettä akateemisella tasolla. Tästä syystä tiedekunta on kohde jokaiselle, joka haluaa valmistautua tieteellisesti ottamaan rooleja kirkoihin, uskonnolliseen koulutukseen, kristillisiin järjestöihin ja lähetystyöhön. Tieteellisen tutkimuksen, julkaisujen ja elinikäisen oppimisen kautta ETF osallistuu evankelisen liikkeen teologiseen reflektointiin Belgiassa, Hollannissa ja maailmanlaajuisesti. ETF: n tehtävä on sen vuoksi sijoittaa kaikki toimintaan Jumalan ja naapurin palvelemiselle.

Näkemys

ETF haluaa varustaa ihmisiä ottamaan paikkansa kirkossa ja yhteiskunnassa levittääkseen Jeesuksen Kristuksen hyvää uutista maailmassa. Meidän lähestymistapamme on Raamatun pohjalta akateemisella tasolla ja kulttuurisesti rikastuttavaa .

Raamattuun perustuva

Reformation-perinnettä ja maailmanlaajuisen evankelisen liikkeen mukaisesti tutkimme Raamattua kristillisen elämän ja ajattelun ensisijaisena ja arvovaltaisena lähteenä. Huomiota, jota vietämme Raamattuun, ei poista perinteen, syyn ja kokemuksen merkitystä. Mutta ajatella Raamattua Jumalan Sanana korostaa Vanhan ja Uuden testamentin tieteellistä osoittamista. Se tarkoittaa myös, että Raamattu saa keskeisen sijainnin koulutuksellamme, tutkimuksessamme ja palveluksessamme.

Akateeminen ja ajantasainen

Olemme vakuuttuneita ajankohtaisen ja tieteellisesti perustuvan koulutuksen merkityksestä ja tarjoamme tunnustettuja akateemisia tutkintoja (kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto). Samalla kannustamme henkistä muodostumista yhdessä johtamisvalmiuksien kehittämisen kanssa.

Kansainvälistä ja kansainvälistä

Ihmiset eri maista / mantereista ja kirkon taustat opiskelevat ja työskentelevät oppilaitoksessamme. Tämä monikulttuurinen ilmapiiri rikastuttaa muodostumista, laajentaa horisonttia ja valmistaa opiskelijat työskentelevät, elävät ja uskovat yhdessä kulttuurien väliseen yhteiskuntaan ja kirkon toimintaympäristöön.

Leuven

ETF löytyy Heverlee, vuosisadan vanha, mutta elintärkeä kaupunki Leuven . Leuven on vain kivenheiton päässä Brysselistä, Euroopan sydämestä ja lähellä kansallista lentokenttää. Leuvven historia yliopistokaupungina ulottuu vuoteen 1425, jolloin yliopisto perustettiin. Erasmus, Vesalius ja Mercator ovat eräitä hienoja mielikuvia, jotka ovat opiskelleet täällä. Maantieteellisimmän yliopiston rakennukset ovat lähes kaikkiin nurkkiin nähden, ja kaupungin elämä kohisee lukuvuoden aikana, kun yli 55 000 opiskelijaa asuu täällä. On järkevää, että Leuven tunnetaan opiskelijakunnaksi Belgiassa.

Leuvenillä on monia aarteita: kaunis historiallinen keskusta helmihelmillä, kuten 1439 tai jopa vanhempi Grand Béguinage. Mutta myös uusi museo M, kasvitieteellinen puutarha, viehättävät ostoskadut, ravintolat ja ulkona kahvilat. Löydät runsaasti mahdollisuuksia nauttia kulttuurista, luonnosta ja urheilusta . Leuvenissä on useita pieniä protestanttisia evankelisia kirkkoja. Ympäröivällä alueella löydät vielä enemmän.

Leuvenissä on helppo polkupyörä tai julkinen liikenne. Leuven on myös helposti saavutettavissa : kaupunki sijaitsee kahden tärkeimmän moottoritien risteyksessä, kaupungin keskustassa on rautatieasema ja Brysselin lentokenttä on 15 km: n päässä.

Tiedot ja numerot

Evangelische Theologische Faculteit helmikuussa 2015, ilmaistuna joissakin numeroissa:

203 opiskelijaa

  • 80 Bachelor's
  • 71 Mestarin (mukaan lukien erityisopetuksen koulutusohjelma)
  • 52 PhD
  • 19 kansallisuutta / maata </ Li>

60 työntekijää

  • 34 itsenäistä akateemista henkilökuntaa (luennoitsija, apulaisprofessori, professori)
  • 12 avustava akateeminen henkilöstö (avustaja, jatko-opiskelija, lääkäriopettaja)
  • 5 erityistä akateemista henkilökuntaa (vierasopettajia, vierailevia tutkijoita, vanhempia tutkijoita)
  • 9 hallinnollista ja teknistä henkilöstöä
  • 11 vapaaehtoista, joista 4 lähetyssaarnaajaa

Yli 1000 alumniä

Yli 100 julkaisua vuonna 2014

62 tohtorintutkintoa

6 osastoa

16 kumppanuuslaitosta

70 opiskelijaa asuu kampuksella

Sijainnit

Leuven

Osoite
Evangelische Theologische Faculteit
Sint-Jansbergsesteenweg 95-97

3001 Leuven, Flanderi, Belgia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin