Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Edustusto ICHEC

ICHEC, kykyjenetsijä, kouluttaa opiskelijat voivat tulla vastuullinen ja avoin maailmalle johtajille.

Tämän saavuttamiseksi tehtävän, koulutushanke korostaa linkkiä kentän kuri ruokkivat tutkimusta. Tiedot, taidot ja osaamisen avulla tutkinnon ilmoittautua oppimisprosessi läpi elämän.

Kunnioitus, rehellisyys ja solidaarisuus ovat arvoja, jotka rakentavat ICHEC mielessä.

ICHEC, yliopisto-School of Management

joka on perinne suurta kauppakorkeakoulujen ja tarjoaa päivä kursseja johdon koulutusohjelmiin iltakursseja peruskoulutuksen ja täydennyskoulutusta.

ICHEC, ryhmälle, joka koostuu 3 erikoistuneita keskuksia täydennyskoulutuksen keskus aikuisille

ICHEC Enterprises, pk ICHEC ICHEC-ESSF (College of Fiscal Science) muodostavat nyt ICHEC koulutuskeskuksen omistettu laadun ja huippuosaamisen koulutusta hallintaan.

ICHEC ytimessä verkkoon

Yli 2000 opiskelijoita, yli 12000 entinen kokoontuneiden yhdistys, ICHEC Alumni, tiedekunnan 200 ihmistä, tutkijat ja asiantuntijat ammatti, jotka tuovat kokemusta päivittäiseen johtamiseen.

ICHEC liittyvät Leuvenin School of Management

Ensimmäinen onnistunut saavutukset olivat käynnistää jo vuonna 2006 "Kansainvälinen MBA" ja jatko-ohjelman hallinnan, ja vuonna 2008 mahdollisuuksia vähäinen vaihto Masters. ICHEC järjestämällä kaksoistutkintoon kanssa Louvain School of Management Master in Business Management erikoistunut rahoitus. Tämä koulutus on sen tunnustamista, että CFA ® (Chartered Financial Analyst).

ICHEC allekirjoittamalla sata kahdenvälisiä sopimuksia yliopistojen ja koulujen Euroopassa ja muualla maailmassa

ICHEC on allekirjoittanut kaksoistutkintoon kanssa ESAN Perussa.

ICHEC jäsen EFMD (European Foundation for Management Development).

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

ICHEC Brussels Management School

Tämä maisterin tutkinto on looginen jatke kandidaatin tutkinto Business Engineering. Kaksi erityistä erikoistuminen suuret yhtiöt on toteutettu tulevaisuuden liiketoimint ... [+]

Tämä ohjelma on opettanut kokonaan ranskaksi.

Master in Business Engineering Tämä maisterin tutkinto on looginen jatke kandidaatin tutkinto Business Engineering. Kaksi erityistä erikoistuminen suuret yhtiöt on toteutettu tulevaisuuden liiketoimintaa insinöörejä. Lisäksi opiskelijat pyöristää tämä koulutus valitsemalla yksi pieni. Lisäksi yhteinen "ydin" ohjelman opiskelijat esittelyyn kaksi suurta vaihtoehtoa:

teknologiajohtaminen Fiscal engineering

Valikoima Alaikäisten tarjoaman ICHEC antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita opetussuunnitelma, joka parhaiten sopii heidän hankkeisiin ja tarpeisiin. Alaikäisten käsitellä yhtenä erikoistunut aloilla liikkeenjohdon kautta poikkitieteellistä lähestymistapaa. Lopullinen vuoden projekteja (työharjoittelun ja Master tutkielma) seurataan läpi useita seminaareja ja käsitellään kuten yritysten projektinhallinnan tehtävissä. Opiskelija Valmistuttuaan tämä ohjelma katsoa "Master in Business Engineering». Varo, että ohjelma on saatavilla vain ranskaksi.... [-]

Belgia Brussels
Syyskuu 2019
Ranskalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ICHEC Brussels Management School

Järjestäytynyt yli yhden vuoden ajan, tämä 60-luotto maisteriohjelmaan, pääasiassa ei-erikoistunut, että opiskelijat, jatkeeksi kandidaatin tutkinto, parantaa osaamistaan ... [+]

Järjestäytynyt aikana yhden tai kaksi year (s), tämä 60 tai 120-luotto maisteriohjelmaan, pääasiassa ei-erikoistunut, jotta opiskelijat, jatkeeksi kandidaatin tutkinto, parantaa osaamistaan ​​eri oppiaineissa liittyviä kaupallisia tieteitä .

Harjoittelun aikana järjestetään 120-luotto maisteriksi, mutta ei 60-luotto maisteriksi.

Opiskelija Valmistuttuaan tämä ohjelma katsoa "Master kaupallisissa tieteissä» varten MIBM-60 sekä "Master liikkeenjohdon» varten MIBM-120.

Ohjelmat ovat saatavilla myös ranskaksi (Master in Commercial Sciences ja Master in Business Management).

KIELET

Kieltenopetus on yksi tärkeimmistä omaisuuden ICHEC. Todellakin, koska se sijaitsee keskellä Belgiaan ja Eurooppaan, tuleva toimitusjohtaja on hallittava useita vieraita kieliä. Kielet opetti ICHEC ovat: Englanti, hollanti, saksa, espanja, kiina ja japani.... [-]

Belgia Brussels
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ICHEC Brussels Management School

Kuten looginen jatke sijoitus kandidaatin liikkeenjohdon, Master of 120 ov yhtiön johto esittää kahden vuoden ohjelma. ... [+]

Kuten looginen jatke sijoitus kandidaatin liikkeenjohdon, Master of 120 ov yhtiön johto esittää kahden vuoden ohjelma.

Kaikki opiskelijat suorittavat yhteistä koulutusta joukko vaihtoehtoja johdon tieteenaloilla. Sen jälkeen on mahdollisuus valita:

Vaihtoehto 1 (lohko 1): Financial Asset tai International Business and Management; Vaihtoehto 2 (lohko 1): Rahoitusmarkkinat, Advanced International Business and Management, markkinointi ja kirjanpidon päätökset ja Révisorat (1); Vaihtoehto 3 (lohko 2): Kehitys ja pohjoinen-etelä Management, yrittäjyyden ja pk kestävää hoitoa, Euroopan Perspectives, kirjanpidon ja Révisorat (2), verotus, Asiantuntemus markkinointi ja kansainvälinen liiketoiminta ja johtaminen. ... [-]
Belgia Brussels
Syyskuu 2019
Ranskalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ICHEC Brussels Management School

Järjestäytynyt yli kahden vuoden ajan, tämä 120-ov maisteriohjelmaan, pääasiassa ei-erikoistunut, antaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa osaamistaan ​​eri oppiainei ... [+]

Järjestäytynyt yli kahden vuoden ajan, tämä 120-ov maisteriohjelmaan, pääasiassa ei-erikoistunut, antaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa osaamistaan ​​eri oppiaineissa liittyviä kaupallisia tieteitä.

Välisen sopimuksen ICHEC, ULB ja UCL, opiskelijat on noudatettava 15 opintopistettä on ULB kampuksella ja yksi vaihtoehto moduuli arvoltaan 15 opintopistettä yhdellä UCL kampukset (Louvain-la-Neuvessa tai Mons) lisäksi ydinohjelmamme . Sekä UCL ja ULB osallistuvat myös valvontaan MA väitöskirjat.

Harjoittelun aikana järjestetään. Työssä on myös tarpeen.

Opiskelija Valmistuttuaan tämä ohjelma katsoa "Master in Business Management».

KIELET... [-]

Belgia Brussels
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
ICHEC Brussels Management School rue au Bois 365 a
1150 Brussels, Belgia
Puhelin
false