Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Institute for European Studies on itsenäinen osasto Vrije Universiteit Brussel. Se perustettiin vuonna 2001 aloitteen Flanderin hallitus. Kuten Jean Monnet Center of Excellence, IES opettaa kehittynyt Master-ohjelmat, ja keskittyy tieteidenvälistä tutkimusta European Studies, tarkemmin roolista EU: n kansainvälisessä ympäristössä. Tämän laajuus, IES tarjoaa akateemista palveluita tutkijoille, päättäjille ja suurelle yleisölle.

Instituutin keskeisellä paikalla Brysselissä Euroopan pääkaupunki, tekee siitä ihanteellisen työpaikan sekä opiskelijoiden ja perustettu tutkijoiden haluavat tehdä tutkimusta kansainvälisessä ja tieteidenvälistä ympäristössä. IES tarjoaa myös oivan foorumin konferensseja ja työpajoja Euroopan asioista.

Tehtävänä IES on kolme tavoitetta:

  1. Tarjoamalla kehittyneitä koulutus: kautta OTK Kansainvälisen oikeuden ja eurooppaoikeuden, MA Euroopan yhdentymisen ja kehityksen ("Euromaster"), sen vuotuinen kesäkoulu Euroopan päätöksentekoprosessiin ja sen 3 E-Learning moduuleja European Law, Toimielimet ja tietolähteet.
  2. Tieteellistä tutkimusta: tutkimusta koordinoi IES Academic johtaja ja johtajana PhD tutkijoiden sekä post doc erikoistutkija Fellows, jotka johtavat tutkimuksen klustereita.
  3. Antamalla tieteellistä palvelut alalla Eurooppa-tutkimuksen: järjestää vuotuisia konferensseja, säännöllisiä työpajoja ja toistuva luentosarjan, ja tekemällä tilasi tutkimuksen.

Instituutti toimii läheisessä lukuisia yliopistojen ja tutkimuslaitosten Belgiassa, Euroopassa ja kansainvälisesti. Nämä kumppanuudet ja vaihdetaan jatkuvasti uusia ideoita toimijoita ja tutkijoita mahdollistaa IES vahvistaa tutkimuksen tavoitteet ja tuottaa korkean tason sekoitus käsitteellinen ja käytännön osaamista con kaikkien tärkeimpien EU: n politiikkojen.

Strategia

Tutkimus IES keskittyy EU kansainvälisissä yhteyksissä. Se tutkii EU: n toimielinten, politiikan ja lainsäädännön puitteissa globalisaation ja kansainvälisen oikeuden ja politiikan. Tutkimushankkeita analysoidaan EU: n rooli globaalina toimijana ja vuorovaikutusta sisäinen ja ulkoinen ulottuvuus EU: n politiikan. Niissä käsitellään myös keskinäisestä suhteesta EU: n ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. Tätä varten instituutti edistää monitieteistä lähestymistapaa, jossa yhdistyvät oikeudelliset, taloudelliset, sosiaaliset ja poliittiset asiantuntemusta. Siinä keskitytään tulevaisuuteen tutkimus, joka tuottaa politiikan asianmukaisia ​​tuloksia kiinnostaa poliittisten päättäjien ja akateemisen yhteisön.

TUTKIMUS- Teemat

Vaikka IES tutkimus pääasiassa kattaa monenlaisia ​​Eurooppa-opintojen instituutti keskittyy voimavaransa kehittyvä tutkimuksen klusterin:

  • Ympäristö ja kestävä kehitys
  • Muuttoliike, monimuotoisuus ja oikeus
  • Kansainvälinen turvallisuus
  • Euroopan talouden ohjausjärjestelmän

Nämä klusterit ovat vaalineet avulla käynnistämällä oma tutkimushankkeiden (pääasiassa tohtorintutkintotason) sekä keräämällä varoja ulkopuolisilta sponsoreilta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso MSc-tutkinnot » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Kurssit » Katso OTK »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC Euroopan Yhdentymisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Belgia Bryssel + 1 lisää

Ohjelma järjestämä Institute for European Studies (IES) yhteistyössä tiedekunnan taloudellisten, sosiaalisten ja poliittisten tieteiden, Vrije Universiteit ja Solvay Business School. Ohjelma on erityisen suunnattu tarjoamaan akateemista, teorialähtöisellä käsitys politiikan, toimielimet ja sosioekonomisen prosesseja Euroopan unionissa. [+]

Euromasterin on monitieteinen ohjelma opetetaan Englanti suunnattu kansainvälinen valikoima nuorten ja keski-tason ammattilaisia ​​sekä kehittyneiden opiskelijat eri puolilta valtiotieteitä. Se tarjoaa opiskelijoille kehittyneitä akateemista koulutusta monilla EU: n politiikan ja käsitteiden saadakseen perusteellinen käsitys prosessin Euroopan yhdentymisen sekä sen taloudellisia ja poliittisia ulottuvuuksia. Ohjelma toimii "Master jälkeen Master", tarvitaan opiskelijoiden on vahva ja johdonmukainen jälkiä vähintään 4 vuoden opinnot.

Mitä voin opiskella? Euromasterin tarjoaa yhteisen rungon 4 kursseja keskeisistä piirteistä European Integration: • Economics of European Integration • Poliittinen päätöksenteko ja edunvalvonta Euroopan unionissa • Historia ja laki Euroopan unionin • tutkimusmenetelmät Lab Kun nämä 4 pakolliset kurssit , opiskelijat on otettava 2 ennalta valitun suuntautumisvaihtoehdot, joka valitaan luettelosta 4 alla: • European Economy • maahanmuutto- ja Eurooppa • Euroopan ulkosuhteiden ja turvallisuuspolitiikan • European Environmental Governance Master Thesis Opiskelijoilla on myös suorittaa Master Thesis (15 op) aiheeseen merkitystä sisällä EPSI tai EEI puitteet (ensimmäinen ja toinen vuosipuolisko).... [-]


Videot

The EU's role in International Climate Politics

Ota yhteyttä

Institute for European Studies

Osoite, 1. rivi Pleinlaan 5, 1st floor
B-1050 Bryssel, Belgia
Verkkosivu http://www.ies.be/
Puhelin +32 2 614 80 01