International Football Business Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 2014, perustajat Jos Verschueren ja Simon Van Kerckhoven keksi idean luoda akateemisen kurssin Football Business. Se oli alku kahden vuoden matkan.

Avajaisia

Että matka päättyi 26. päivä syyskuuta 2016 kanssa avajaisissa kansainvälisen jalkapalloliiton Business Institute tai IFBI uudessa kodissa yliopiston säätiö, sydämessä Brysselissä. Kiitos kahden vuoden kovasta työstä ja tukea mukana perustamassa Robert Kuijpers ja Walter Mortelmans, nyt on mahdollista nuorten poikamiehiä ja nuorten mestareiden vauhtiin uransa jalkapalloteollisuudessa.

Koti luokan ja tyyliä

International Football-Instituutti päätyy kotiin korkeakoulusäätiölle Brysselissä. Aito rakennus pääkaupungin sydämessä, perustettiin vuonna 1920 tukemaan korkeakoulutuksen ja tieteellisen tutkimuksen. Paikka kansainvälisiä tutkijoita kerätä ja tavata kansalaisyhteiskunnan edustajia.

yr8l

Tyyli paikka puhuu puolestaan. Se on paikka, joka hengittää luokan ja hienostuneisuutta, ja antaa IFBI kaikki tarvittavat majoitukset. Auditorio osallistujille seurata päivittäin luentoja ja alueilla tavata, tutkimus, lounas ja rentoutua.

Ylellisessä ympäristössä, joka heijastaa kuvan ja luonnetta meidän instituutti ja tarjoaa osallistujista täydellinen paikka oppia ja rakentaa ominaisuuksia tulevaisuuden jalkapallon liiketoiminnan miehiä ja naisia.

Klejdi Zenelaj Tutkijakoulu IFBI 16-17

"Opetin pelaamaan jalkapalloa ilman palloa. Fantastic paikka opiskella, upeita ihmisiä työskentelemään. Yhden vuoden ohjelma antoi minulle jalkapalloliiton verkoston, jota en koskaan kuvitellut. Arvoinen hinta, tietämyksen arvoinen. Kiitos kaikille parhaasta elämästäni. "
Jaideep Chakrabarty Graduate IFBI 16-17

"Oletko koskaan ollut Camp Nou? Oletko koskaan käynyt FIFA: n ja UEFA: n salissa? Oletko koskaan seurannut Euroopan Cupin finaalia, LIVE? Minulla on. Minä haavein tehdä kaikki nämä asiat ja kiitos IFBI: n, olen täyttänyt ne kaikki. Viimeisen vuoden aikana minulla on ollut sellaisia ​​hirveitä kokemuksia, joita minä rakastan koko elämäni. Kiitos IFBI. Olet erityinen."

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Kansainvälinen Executive Master Football Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Belgia Bryssel

Kaikki alkaa sydämen liike ja intohimo jalkapalloa. IFBI tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen Executive Master erikoistua jalkapallon liiketoimintaa. Kurssin aikana opiskelijalla on mahdollisuus saada yhteyttä asiantuntijoiden työskentelee jalkapalloseurojen liittoja, yhdistyksiä ja yrityksiä. [+]

Kansainvälinen Executive Master in Football Business Kansainvälinen jatkotutkinto yliopistossa Bryssel - Vrije Universiteit Brussel, järjestää ja koordinoi kansainvälisen jalkapalloliiton Business Institute (IFBI). Ohjelman yleiskatsaus Miksi jonkin verran jalkapallon liiketoimintaa? Kaikki alkaa sydämen liike ja intohimo jalkapalloa. IFBI tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen Executive Master erikoistua jalkapallon liiketoimintaa. Kurssin aikana opiskelijalla on mahdollisuus saada yhteyttä asiantuntijoiden työskentelee jalkapalloseurojen liittoja, yhdistyksiä ja yrityksiä. Yhdessä vuoden ajan, he ovat rakentaneet maailmanlaajuisen verkon sisällä jalkapalloteollisuudessa. Keskeisenä voimavarana tietenkin on, että se mahdollistaa opiskelijoiden välisen kuilun akateemisen lähestymistavan ja tosielämän työympäristön sisällä jalkapalloteollisuudessa. Olemme vakuuttuneita, että meidän live kampuksella luokat, missä voit tavata luennoitsijat ovat ratkaisevia tämän tavoitteen saavuttamiseksi! Jaideep Chakrabarty Graduate IFBI 16-17 "Oletko koskaan ollut Camp Nou? Oletko koskaan käynyt FIFA: n ja UEFA: n salissa? Oletko koskaan seurannut Euroopan Cupin finaalia, LIVE? Minulla on. Minä haavein tehdä kaikki nämä asiat ja kiitos IFBI: n, olen täyttänyt ne kaikki. Viimeisen vuoden aikana minulla on ollut sellaisia ​​hirveitä kokemuksia, joita minä rakastan koko elämäni. Kiitos IFBI. Olet erityinen." Miksi yhteinen Executive Master vuoteen IFBI ja VUB? Vuoden pituisen live kampuksella kurssin pidämme itseämme yksi joukkue, kaikki yhdessä. Tällä IFBI me kaikki olemme osa joukkueen keskitytään käynnistää urasi jalkapalloteollisuudessa. Päivä ja päivä, tarjoamme opiskelijoille parasta ohjausta ja lehtoraattien joidenkin suurimpia nimiä kansainvälisten jalkapallo liiketoimintaa. Yli 90 jalkapallo johtajat opettavat asut kaikki eri näkökohtia jalkapalloteollisuudessa kuten jalkapallo vieraanvaraisuutta, jalkapallo talous, jalkapallo laki, jalkapallo markkinoinnin, jalkapallo hallinta, pelaaja aineet, ... Lisäksi johtuen asiantuntemusta olemme, voimme sanoa, että kokemus matkat vierailut stadionit, seurat, liigat ja yleissopimukset tuovat uuden ulottuvuuden oppimiskokemus.... [-]

Videot

Our students about the EVS Experience Tour to Switzerland

Ota yhteyttä

IFBI - International Football Business Institute

Osoite, 1. rivi Egmontstraat 11
1000 Bryssel, Belgia
Verkkosivu http://ifbi.brussels/
Puhelin +32 495 15 04 66