KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme?

Royal Academy of Fine Arts (KASK) ja kuninkaallisessa konservatoriossa muodostavat School of Arts University College Gentin. Koulu kokoaa yhteen lahjakkaita ja motivoituneita opiskelijoita erinomaisen kouluttajat, aktiivinen taiteilijat, suunnittelijat ja teoreetikot taiteessa ja muotoilussa eri puolilta maailmaa. Ajatuksen koulun määritellään sen päätehtävää: kehittäminen taiteen, koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisestä näkökulmasta.

Vaihteli eri taiteenalojen vuonna KASK & konservatoriossa, tekee vastavuoroisesti innostavia ja suhteellisen avoin koulutusohjelmia. Kuten tieteidenvälisyyttä taiteen entistäkin tärkeämpää, on tilaa vuorovaikutukseen meidän koulutusohjelmaan. Myös opiskelijat otetaan käyttöön joitakin lukuisia teoreettisia ja taiteellisia tutkimusprojekteja meidän luennoitsijat ovat mukana.

KASK & konservatoriossa kampukset sijaitsevat keskeisellä sijalla Gentin. Gent on hyvin vastaanottavainen kansainvälisen kentän ja erityisesti toivottaa opiskelijoille. Sen lisäksi, että upotettu taiteellisesti rikas ympäristö, koulu itsessään on kulttuurinen toimija, järjestämällä näyttelyitä, konsertteja, festivaaleja, luentoja ja elokuvaesityksiä ja tuottamalla yhdessä kansainvälisen taidelehti.

historia

Nykyisen School of Arts yhdistää kaksi vanhaa ja tunnettu laitokset. Royal Academy of Fine Arts (KASK) perustettiin 260 vuotta sitten ja on yksi vanhimmista korkeakoulujen Gentissä. Se perustettiin vuonna 1751 taiteilija Philippe-Carel Marissal. Opiskeluaikanaan Pariisissa Marissal oli vaikuttunut akatemia. Itävallan sääntö, 'Royal' tunnusmerkki myönnettiin Gentin akatemia keisarinna Maria Theresia vuonna 1771. Kentät piirustus, maalaus, kuvanveisto ja taidegrafiikkaa edelleen täyttää keskeinen sija ohjelmassa. Vuosien mittaan Akatemia on lisätty uusia kenttiä, kuten asennus- ja mediataidetta, valokuvaus, animaatio ja elokuva, sekä suunnittelun, draamaa ja maisemanhoito.

Kuninkaallisessa konservatoriossa perustama Joseph-Martin Mengal vuonna 1835, on yli 150 vuotta vanha. Aivan kuten Marissal, Mengal opiskeli myös Pariisissa. Myöhemmin hän vaelsi läpi Euroopassa Napoleonin armeija. Mukaisesti kauden Mengal kirjoitti isänmaallisia lauluja sekä romansseja ja oopperoita. Hän nousi sarvi asiantuntija. Mengal koulu heti kirjoilla 300 opiskelijaa vuonna 1835, muutamaa vuotta myöhemmin oli 800 opiskelijaa. Jokainen 10 vuotta ja vanhemmat oli tervetullut.

1900-luvulla, viherhuone koulutusta kehittynyt korkeampi taidekasvatuksen akateemisen tason ehdokkaita toisen asteen tutkintotodistuksen ja tarjontaa laajennettiin koskemaan jazz, pop, musiikin tuotanto ja soittimien rakentamiseen.

KASK ja kuninkaallisessa konservatoriossa on osastot University College Gentin vuodesta 1995. Yli 18000 opiskelijoita, University College Gent on suurin korkeakoulun Flanderissa. Joka tarjoaa skaalaetujen kehitettäessä tehokkaan hallinnon hallinnoi infrastruktuuria, tutkimuksen kehittämistä ja tarjoamalla sosiaaliset tilat. Sijoittaminen taideohjelmia rakenteessa kuin Taiteiden aktiivisesti takaa erityinen laatu taideohjelmia käytännössä. Taiteiden tekee tämän sisällä HoGent ja tiiviissä yhteistyössä Ghentin yliopisto. Vahva laajentaminen taiteellisen ja teoreettisen tutkimuksen puitteissa School of Arts ja perustamalla ateljeita että oksastetta- uusia teknologisia median ja uusia taiteellisia muotoja, todistaa horjumatta aikovat parantaa ohjelmien laatua ja vastaamaan dynamiikkaa taiteellinen toiminta-ohjelmissa.

Green Track

Green Track on verkosto, joka koostuu yli 40 järjestöjen taiteen ja kulttuurin alalla ja joka yhdistää voimansa kiertää ekologian ja kestävyyttä. Taiteiden Gentin on ollut osa tätä organisaatiota vuodesta 2014 ja edistää niitä ihanteita eri tavoin.

Kouluna, sitoudumme kouluttaa opiskelijoista tekee niistä tietoisia ympäristöstä. Teemme niin kursseilla, mutta myös koko koulun politiikkaa itse. Pyrimme kestävää politiikkaa ja yrittää muistaa ekologista jalanjälkeä niin paljon kuin mahdollista.

Me stimuloimaan sekä opiskelijoiden ja opettajien osaksi luovaa lähestymistapaa kestävän, ympäristöystävällisiä materiaaleja ja prosesseja. Tämä johtaa uuden sukupolven taiteilijoiden, joille näitä ihanteita tulla luonnollisesti.

Kiitos liittomme Green Track emme myöskään voi hyötyä tiedon ja osaamisen muista jäsenistä ja saada laaja kumppaniverkosto ja sen ympäristössä Gent.

gent.greentrack.be

Sijainnit

Gent

Osoite
The Royal Academy of Fine Arts in Ghent
Campus Bijloke
Jozef Kluyskensstraat 2

9000 Gent, Flanderi, Belgia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin