Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Tiedekunnamme voi edustaa laajoja kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja sekä tutkimuksessa että koulutuksessa. Kansallisella tasolla meillä on vahvat siteet liiketoimintaympäristöön säännöllisten työpajojen kautta "tiedekunnan kapteenina" sekä tiedekunnassa - niin kutsuttujen "fellow-kokouksien muodossa" - että tiedekunnan ulkopuolella yhteistyössä Vlerick Leuven Gent Managementin Koulu. Kansainvälisesti meillä on opiskelijavaihto-ohjelmia johtavien ulkomaisten yliopistojen kanssa, kuten Pennsylvanian yliopiston Wharton-koulu, Chicagon kauppakorkeakoulu ja Cornellin yliopisto Yhdysvalloissa, Brittiläisen Kolumbian yliopisto, Queen's University, Toronton yliopisto ja Kanadan Université de Montréal, Calcutta ja Bangalore IIM: t Intiassa, Kiinan yliopisto ja Hongkongin kaupungin yliopisto, Singapore Management University ja 65 yliopistoa Euroopassa.

Viime vuosina useat itsenäiset vierailukomiteat ovat tunnustaneet korkeakoulututkinnon ja -tutkimuksen korkean laadun. Koulutuksessamme ja tutkimuksessamme yritämme vastata yhteiskunnallisiin suuntauksiin, kuten luottokriisiin, globalisaatioon ja Kiinan rooliin globaalissa taloudessa. Opiskelijoiden ohjaaminen, kestävä korkeakoulu ja perusteellinen tieteellinen tutkimus ovat kolme pääpilarimme.

Lopuksi on hyödyllistä keskustella lyhyesti myös ainutlaatuisesta sijainnistamme. Meidän tiedekunta sijaitsee Leuvenin historiallisen keskustan sydämessä, jolle on tunnusomaista sen yli 575-vuotiaan yliopistoperinte, mutta täynnä dynaamisuutta, progressiivisia taiteilijoita ja opiskelijoita. Tiedekuntamme on kävelymatkan päässä Heverleen uudesta tutkimuspuistosta, jota kutsutaan joskus nimellä "Silicon Valley". Brysselin toimielimet, kuten Euroopan unioni, eivät ole koskaan kaukana, sekä kirjaimellisesti että kuvitteellisesti. Useat kollegat antavat neuvoja Euroopan yksiköille ja monet alumnit työskentelevät EU: n toimielimissä.

Tehtävämme ja arvomme

TEHTÄVÄNANTO

Taloustieteiden tiedekunnan ensisijaiset tehtävät ovat koulutus ja tutkimus.

FE-koulutuksella pyritään valmistamaan opiskelijoita onnistuneisiin yritystoimintaan ja uraan yritysverkossa, kansallisessa ja kansainvälisessä julkisessa päätöksenteossa tai tutkimuksessa. Tämän saavuttamiseksi FEB tarjoaa laadukkaita, tutkimuslähtöisiä koulutusohjelmia sekä talouden ja liiketoiminnan että kandidaatin ja tohtorin tutkintoihin.

Toiseksi FEB haluaa edistää tutkimusta, jolla on korkea akateeminen ja yhteiskunnallinen vaikutus ja suuri näkyvyys yritysmaailmassa.

FEB: n pyrkimys on olla johtava oppimis- ja tutkimusyhteisö Euroopassa ja ylennä koulujen isännät eri tutkimusalojen osa-alueilla, mikä ansaitsee korkean tasonsa eurooppalaisten kauppakorkeakoulujen kärjessä.

Näiden kahden päätavoitteen saavuttamiseksi FEB haluaa kehittää kannustava ympäristö henkilökunnalle ja opiskelijoille, joissa he voivat vapaasti kehittää innovatiivista, eettistä ja yrittäjähenkistä osaamistaan ​​koulutuksessa, tutkimuksessa ja liiketoiminnassa ja samalla korostamaan talouspolitiikan ja liiketoiminnan roolia suurempi yhteiskunta ja maailmanlaajuinen keskittyminen kansainvälisen vaihdon ja yhteistyön avulla.

FEB-ARVOT

FEB: n tehtävänä on jatkaa tehtäväänsä ja visioaan:

  • Tiukka, mitä opimme, mitä tutkimme ja opettamme sitä, mitä tutkimme.
  • Innovaatiot koulutuksessa ja yrittäjyydessä sekä pyrkimyksessämme olla tutkimusyhteisön eturintamassa.
  • Kollegiaalinen meidän johtamistyyliimme ja asiaankuuluviin sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiimme.
  • Merkityksemme omistautuneisuuttamme käytännönläheisen näytön kääntämiseksi näyttöön perustuvaksi käytännöksi sekä sellaisen tutkimuksen edistämiseksi, jolla on korkea akateeminen ja yhteiskunnallinen vaikutus ja jolla on suuri näkyvyys yritysmaailmassa.
  • Sosiaalisesti vastuullinen rooli avoimena keskusteluna yritys-, talous-, yhteiskunnallisista ja eettisistä kysymyksistä kansainvälisellä ja kulttuurienvälisellä keskittymällä.
  • KU Leuvenin identiteetin ja tehtävän mukaisesti FEB kannattaa ihmisoikeuksien, yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden ja yksilön, yhteisöjen ja ideoiden monimuotoisuuden kunnioittamista.

Tulkaa opiskelemaan Ku Leuvenissa

Tervetuloa Katholieke Universiteit Leuven, joka on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista. Tarjoamme laadukasta koulutusta, joka perustuu huippuluokan kansainväliseen tieteelliseen tutkimukseen ja erinomaisiin, laaja-alaisiin oppilaitoksiin. Leuven on viehättävä historiallinen kaupunki, mutta joka vilkasta elämää ja elää oppilaan rytmiin.

Länsi-Euroopan sydämessä sijaitseva KU Leuven on ollut lähes kuuden vuosisadan oppimiskeskus. Nykyään se on Belgian suurin yliopisto ja perustettiin vuonna 1425, yksi Euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista yliopistoista. Euroopan johtava eurooppalainen tutkimusyliopisto ja Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU) perustaja KU Leuven tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä mestarin ohjelmia, joita tukevat laadukas, innovatiivinen, monitieteinen tutkimus.

Perustamisesta lähtien KU Leuven on perustanut kaupungin, joka jakaa nimensä. Leuven on miellyttävä, turvallinen ja vilkas opiskelijakaupunki, jossa vuosisatojen rikas historia kohtaa huippututkimuksen. Yliopisto tarjoaa myös koulutusohjelmia kampuksilla 11 belgialaisessa kaupungissa, mukaan lukien Bryssel, Ghent ja Antwerpen.

Tehtävänanto

KU Leuven täyttää tehtävänsä tarjoamalla korkealaatuista tieteidenvälistä tutkimusta ja koulutusta, jolla on katolinen allekirjoitus.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Hollantilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Master of International Business Economics ja Management on räätälöity ohjelma ei-taloudellisia tutkinnon suorittaneita. Se tarjoaa tietoa kaikista liiketoiminnan taloude ... [+]

Master of International Business Economics ja Management on räätälöity ohjelma ei-taloudellisia tutkinnon suorittaneita. Se tarjoaa tietoa kaikista liiketoiminnan talouden ja hallinnon keskeisistä osa-alueista akateemisella tasolla.

Mikä on "Master of International Business Economics ja Management" kaikki?

Kansainvälisen kauppatieteiden maisterin tutkinto (MIBEM) on maisteriohjelma, jonka haltijat ovat suorittaneet ei-taloudellisen talouden tai hallinnon kurinalaisuuden. Se valmistautuu uraan kansainvälisessä liiketoiminnassa hankkimalla liiketoiminnan taloudellisia näkemyksiä, osaamista ja johtamistaitoja.

Opetussuunnitelma on käytännöllinen ja liiketoimintalähtöinen, mutta silti tarjoaa perusteellisen, tieteen, suuren kansainvälisen liiketoiminnan talouden ja johtamisen kannalta kohtelun.... [-]

Belgia Leuven Antwerp Brussels
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Yrityksen insinööri on tieteidenvälinen johtaja, joka ohjaa yrityksiä kvantitatiivisesta ja johtavasta näkökulmasta. Tätä varten johdon ja analyyttiset taidot yhdistetään ... [+]

Yrityksen insinööri on tieteidenvälinen johtaja, joka ohjaa yrityksiä kvantitatiivisesta ja johtavasta näkökulmasta. Tätä varten johdon ja analyyttiset taidot yhdistetään syvälliseen ymmärrykseen siitä, miten liiketoiminta- ja (teknologiset) innovaatioprosessit toimivat. Tämä tieteenalojen integrointi tekee insinöörityöntekijöistä mahdollisuuden muokata yritysten ja organisaatioiden tulevaisuutta.

Mikä on "Master of Business Engineering" kaikki?

Liike-insinööri on koulutettu analysoimaan ja ratkaisemaan liike-elämän ongelmat kvantitatiivisesta ja johtavasta näkökulmasta. Ohjelma on osa elinkeinoelämän aluetta ja on johdon suuntautunut: opiskelijat oppivat, miten yritykset toimivat, miten liiketoimintaprosessit on suunniteltava ja miten liiketoiminta voidaan parhaiten organisoida. Johtamiskohteisiin yhdistyy vahvat analyyttiset taidot ja syvällinen käsitys siitä, miten liiketoiminta ja (teknologiset) innovaatioprosessit toimivat. Tämä tieteenalojen integrointi on erittäin tärkeä tuotantoympäristöille ja palveluyrityksille (esim. Konsultointi tai tieto- ja viestintätekniikka).... [-]

Belgia Leuven Antwerp Brussels
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Taloustieteiden maisteri (ME) on yhden vuoden maisteriohjelma, joka suuntautuu sellaisiin opiskelijoihin, joilla on laaja eturyhmä sosiaalisissa ja tieteellisissä asioiss ... [+]

Taloustieteiden maisteri (ME) on yhden vuoden maisteriohjelma, joka suuntautuu sellaisiin opiskelijoihin, joilla on laaja eturyhmä sosiaalisissa ja tieteellisissä asioissa, jotka kykenevät kriittiseen ja luovaan ajatteluun.

Mikä on "kauppatieteiden maisteri"?

Master of Economics -ohjelma tarjoaa opiskelijoille kandidaatin tutkinnon teoreettinen puitteet, joiden avulla he voivat tarjota hyvin perusteltuja vastauksia sosioekonomisiin kysymyksiin. Taloustieteilijänä seuraat eri toimijoita (yksilöitä, yrityksiä, kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​hallituksia) ja heidän vuorovaikutustaan ​​maailmantaloudessa. Voit tulkita yleistä taloudellista tilannetta laajemmassa sosiaalisessa ja oikeudellisessa yhteydessä.... [-]

Belgia Leuven Antwerp Brussels
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Taloustieteiden maisterin tutkinto (MASE) on kehittynyt englanninkielinen ohjelma, joka vie opiskelijan, jolla on alkuvaiheessa suoritetut taloustiede tutkinto-osuuteen t ... [+]

Taloustieteiden maisterin tutkinto (MASE) on kehittynyt englanninkielinen ohjelma, joka vie opiskelijan, jolla on alkuvaiheessa suoritetut taloustiede tutkinto-osuuteen talouden tutkimuksen raja-alueelle.

Mikä on kauppatieteiden maisterin tutkinto?

Kauppatieteiden maisterin tutkinto tarjoaa opiskelijoille syvällisempää tietoa tietyillä sovellusalueilla, tarjoaa heille kehittyneitä teoreettisia ja empiirisiä työkaluja analysoimaan konkreettisia taloudellisia ongelmia ja tutustumaan heihin nykyisiin taloudellisiin tutkimuskäytäntöihin.

MASE: ssa on valikoima jatko-opintoja eri alojen taloustieteissä. Ohjelman tavoitteena on auttaa sinua löytämään lupaava tutkimusaihe ja kannustaa sinua kehittämään omia tutkimustasi aiheesta. Tämä tutkimus johtaa MASE-diplomityöhön, joka monille opiskelijoille tulee lopulta väitöskirjan ensimmäiseksi osaksi.... [-]

Belgia Leuven Antwerp Brussels
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Nykyisessä yhteiskunnassaan mikään organisaatio ei voi toimia ilman tietojärjestelmiä. Master of Business ja tietojärjestelmätekniikan ohjelma, olet koulutettu sekä liikk ... [+]

Nykyisessä yhteiskunnassaan mikään organisaatio ei voi toimia ilman tietojärjestelmiä. Master of Business ja tietojärjestelmätekniikan ohjelma, olet koulutettu sekä liikkeenjohdon ja tietojärjestelmien kansainvälisessä yhteydessä.

Mikä on "Master of Business and Systems Engineering" kaikki?

Tietojärjestelmätekniikan insinööritoimittajana olet edelleen liike-elämän insinööri: voit analysoida ja optimoida eri liiketoimintaprosesseja (markkinointi, tuotanto ja logistiikka, rahoitus jne.). Ymmärrät yrityksen toimivan ja otat huomioon yrityksen taloudelliset, organisatoriset ja inhimilliset näkökohdat. Tietojärjestelmätekniikan insinööriksi kääntäkää myös nämä liiketoiminnan hallintoelementit tietojärjestelmiksi, jotka tukevat päätöksentekoprosessia. Voit harkita tietotekniikan päätöksiä koko yrityksen taustalla, ennustaa niiden strategiset seuraukset ja hoitaa (yleiset) johtotehtävät.... [-]

Belgia Leuven Antwerp Brussels
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Ohjelma korostaa perustietojen ja taitojen hankkimista yhdellä yritystoimintaan liittyvästä erikoisalasta, kuten kansainvälisestä liiketoiminnasta, strategiasta ja innova ... [+]

Ohjelma korostaa perustietojen ja taitojen hankkimista yhdellä yritystoimintaan liittyvästä erikoisalasta, kuten kansainvälisestä liiketoiminnasta, strategiasta ja innovaatiosta, yrittäjyydestä, taloudesta ja markkinoinnista. Yhdistämällä valinta suurille ja pienille, voit hienosäätää henkilökohtaista valmistumisprofiilia omien etujen mukaan.

Mikä on "Master of Business Economics"?

Kun olet suorittanut Master of Science in Business Economics, voit soveltaa tieteellisiä kehyksiä itsenäisesti ja kriittisesti, jonka avulla voit kehittyä jatkuvasti dynaamisessa yhteiskunnassa. Yhdistämällä tämä ohjelma alkeisiin erikoistumisiin kandidaattisi ohjelmasta voit kehittää syvällisempiä näkemyksiä monenlaisista kentistä. Ohjelma koostuu suuren ja pienen kurinalaisuuden valinnasta, jonka avulla voit hienosäätää henkilökohtaista valmistumisprofiilia ja soveltaa tutkimus- ja näyttöperusteisia johtamiskäytäntöjä ja työkaluja eri aloilla. Saat asiantuntemusta hallinnoinnin parhaiden käytäntöjen valinnasta nykypäivän epävakaissa, monimutkaisissa ja moniselitteisissä liiketoimintaympäristöissä. Ohjelma hankkii sekä yrittäjyyden että käynnistysjohtamisen sekä hallinnoinnin ja strategisen päätöksenteon vakiintuneissa organisaatioissa.... [-]

Belgia Leuven Antwerp Brussels
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Tietojohtamisen maisteriohjelma tarjoaa ei-teknisen koulutuksen tietohallinnossa. Painopiste on tietotekniikan tehokas ja tehokas soveltaminen ja hallinta eri liiketoimin ... [+]

Tietojohtamisen maisteriohjelma tarjoaa ei-teknisen koulutuksen tietohallinnossa. Painopiste on tietotekniikan tehokas ja tehokas soveltaminen ja hallinta eri liiketoimintaympäristöissä (esim. Rahoitus, markkinointi, henkilöstö, tuotanto ja logistiikka jne.).

Mikä on "Master of Information Management"?

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille kandidaatin tai maisterin tutkinnon edistyksellisen ei-teknisen koulutuksen tiedonhallinnassa, jossa painotetaan tehokkaan ja tehokkaan tietotekniikan soveltamista ja hallintaa eri liiketoimintaympäristöissä (esim. Rahoitus, markkinointi, henkilöstöhallinto, tuotanto ja logistiikka, jne.). Teknologian peruskoulutuksen jälkeen ohjelma tutkii erityisiä johtamiskysymyksiä syvemmälle erityisesti tietovaatimusten analysointiin tarvittavien taitojen kehittämiseksi, tietojärjestelmien suunnittelun ja hallinnan sekä IT-strategian hienosäätöä kiinteäksi osaksi yleistä liiketoimintastrategiaa .... [-]

Belgia Leuven Antwerp Brussels
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Tämä on englanninkielinen 120 ECTS-ohjelma, joka valmistaa uraa opiskelijoille vakuutusmatemaattisessa tieteessä, rahoitusjärjestelyissä tai määrällisessä riskienhallinna ... [+]

Komission korkeakoulu on hyväksynyt ohjelman otsikon ja englanninkielisen vastaavuuden Flanderissa 19. tammikuuta 2018. Odotamme, että Flanderin hallitus hyväksyy ohjelman lopullisesti maaliskuun 2018 alkuun mennessä.

Tämä on englanninkielinen 120 ECTS-ohjelma, joka valmistaa uraa opiskelijoille vakuutusmatemaattisessa tieteessä, rahoitusjärjestelyissä tai määrällisessä riskienhallinnassa rahoituslaitoksissa.

Tämä päällikön ohjelma tuo:

vakuutusmatemaattisen suunnittelun, vakuutuksen, rahoitustuotteiden, talousmatematiikan ja tekniikan peruskoulutus, rahoitusanalyysin ja vakuutuksen analysointi, rahoituslaitosten riskienhallinta;edistyneitä kursseja, jotka osoittavat alan viimeisintä kehitystä;teoreettisen opetussuunnitelman ja laskennallisen koulutuksen yhdistelmä;Johdatus käytännön näkökohtiin, henkilökuntamme, vierailevien luennoitsijoiden ja harjoittelun (6 op) kautta;monialaista lähestymistapaa, jossa tekniset ja kvantitatiiviset kurssit ovat mukana kurssilla (rahoituksen ja vakuutuksen) sääntelyssä, toiminnan vakauden valvonnassa, taloudessa ja raportoinnissa.... [-]
Belgia Leuven Antwerp Brussels
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Faculty of Economics and Business, KU Leuven

Osoite
Naamsestraat 69 box 3500 3000 Leuven Belgium
Leuven, Flanders, Belgia
Osoite
Korte Nieuwstraat 33 2000 Antwerpen BELGIUM
2000 Antwerpen Antwerp, Flanders, Belgia
Osoite
Warmoesberg 26 1000 Brussels BELGIUM
1000 Brussels Brussels, Belgia