KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tiedekunnamme voi edustaa laajoja kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja sekä tutkimuksessa että koulutuksessa. Kansallisella tasolla meillä on vahvat siteet liiketoimintaympäristöön säännöllisten työpajojen kautta "tiedekunnan kapteenina" sekä tiedekunnassa - niin kutsuttujen "fellow-kokouksien muodossa" - että tiedekunnan ulkopuolella yhteistyössä Vlerick Leuven Gent Managementin Koulu. Kansainvälisesti meillä on opiskelijavaihto-ohjelmia johtavien ulkomaisten yliopistojen kanssa, kuten Pennsylvanian yliopiston Wharton-koulu, Chicagon kauppakorkeakoulu ja Cornellin yliopisto Yhdysvalloissa, Brittiläisen Kolumbian yliopisto, Queen's University, Toronton yliopisto ja Kanadan Université de Montréal, Calcutta ja Bangalore IIM: t Intiassa, Kiinan yliopisto ja Hongkongin kaupungin yliopisto, Singapore Management University ja 65 yliopistoa Euroopassa.

Viime vuosina useat itsenäiset vierailukomiteat ovat tunnustaneet korkeakoulututkinnon ja -tutkimuksen korkean laadun. Koulutuksessamme ja tutkimuksessamme yritämme vastata yhteiskunnallisiin suuntauksiin, kuten luottokriisiin, globalisaatioon ja Kiinan rooliin globaalissa taloudessa. Opiskelijoiden ohjaaminen, kestävä korkeakoulu ja perusteellinen tieteellinen tutkimus ovat kolme pääpilarimme.

Lopuksi on hyödyllistä keskustella lyhyesti myös ainutlaatuisesta sijainnistamme. Meidän tiedekunta sijaitsee Leuvenin historiallisen keskustan sydämessä, jolle on tunnusomaista sen yli 575-vuotiaan yliopistoperinte, mutta täynnä dynaamisuutta, progressiivisia taiteilijoita ja opiskelijoita. Tiedekuntamme on kävelymatkan päässä Heverleen uudesta tutkimuspuistosta, jota kutsutaan joskus nimellä "Silicon Valley". Brysselin toimielimet, kuten Euroopan unioni, eivät ole koskaan kaukana, sekä kirjaimellisesti että kuvitteellisesti. Useat kollegat antavat neuvoja Euroopan yksiköille ja monet alumnit työskentelevät EU: n toimielimissä.

Tehtävämme ja arvomme

TEHTÄVÄNANTO

Taloustieteiden tiedekunnan ensisijaiset tehtävät ovat koulutus ja tutkimus.

FE-koulutuksella pyritään valmistamaan opiskelijoita onnistuneisiin yritystoimintaan ja uraan yritysverkossa, kansallisessa ja kansainvälisessä julkisessa päätöksenteossa tai tutkimuksessa. Tämän saavuttamiseksi FEB tarjoaa laadukkaita, tutkimuslähtöisiä koulutusohjelmia sekä talouden ja liiketoiminnan että kandidaatin ja tohtorin tutkintoihin.

Toiseksi FEB haluaa edistää tutkimusta, jolla on korkea akateeminen ja yhteiskunnallinen vaikutus ja suuri näkyvyys yritysmaailmassa.

FEB: n pyrkimys on olla johtava oppimis- ja tutkimusyhteisö Euroopassa ja ylennä koulujen isännät eri tutkimusalojen osa-alueilla, mikä ansaitsee korkean tasonsa eurooppalaisten kauppakorkeakoulujen kärjessä.

Näiden kahden päätavoitteen saavuttamiseksi FEB haluaa kehittää kannustava ympäristö henkilökunnalle ja opiskelijoille, joissa he voivat vapaasti kehittää innovatiivista, eettistä ja yrittäjähenkistä osaamistaan ​​koulutuksessa, tutkimuksessa ja liiketoiminnassa ja samalla korostamaan talouspolitiikan ja liiketoiminnan roolia suurempi yhteiskunta ja maailmanlaajuinen keskittyminen kansainvälisen vaihdon ja yhteistyön avulla.

FEB-ARVOT

FEB: n tehtävänä on jatkaa tehtäväänsä ja visioaan:

  • Tiukka, mitä opimme, mitä tutkimme ja opettamme sitä, mitä tutkimme.
  • Innovaatiot koulutuksessa ja yrittäjyydessä sekä pyrkimyksessämme olla tutkimusyhteisön eturintamassa.
  • Kollegiaalinen meidän johtamistyyliimme ja asiaankuuluviin sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiimme.
  • Merkityksemme omistautuneisuuttamme käytännönläheisen näytön kääntämiseksi näyttöön perustuvaksi käytännöksi sekä sellaisen tutkimuksen edistämiseksi, jolla on korkea akateeminen ja yhteiskunnallinen vaikutus ja jolla on suuri näkyvyys yritysmaailmassa.
  • Sosiaalisesti vastuullinen rooli avoimena keskusteluna yritys-, talous-, yhteiskunnallisista ja eettisistä kysymyksistä kansainvälisellä ja kulttuurienvälisellä keskittymällä.
  • KU Leuvenin identiteetin ja tehtävän mukaisesti FEB kannattaa ihmisoikeuksien, yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden ja yksilön, yhteisöjen ja ideoiden monimuotoisuuden kunnioittamista.

Tulkaa opiskelemaan Ku Leuvenissa

Tervetuloa Katholieke Universiteit Leuven, joka on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista. Tarjoamme laadukasta koulutusta, joka perustuu huippuluokan kansainväliseen tieteelliseen tutkimukseen ja erinomaisiin, laaja-alaisiin oppilaitoksiin. Leuven on viehättävä historiallinen kaupunki, mutta joka vilkasta elämää ja elää oppilaan rytmiin.

Länsi-Euroopan sydämessä sijaitseva KU Leuven on ollut lähes kuuden vuosisadan oppimiskeskus. Nykyään se on Belgian suurin yliopisto ja perustettiin vuonna 1425, yksi Euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista yliopistoista. Euroopan johtava eurooppalainen tutkimusyliopisto ja Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU) perustaja KU Leuven tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä mestarin ohjelmia, joita tukevat laadukas, innovatiivinen, monitieteinen tutkimus.

Perustamisesta lähtien KU Leuven on perustanut kaupungin, joka jakaa nimensä. Leuven on miellyttävä, turvallinen ja vilkas opiskelijakaupunki, jossa vuosisatojen rikas historia kohtaa huippututkimuksen. Yliopisto tarjoaa myös koulutusohjelmia kampuksilla 11 belgialaisessa kaupungissa, mukaan lukien Bryssel, Ghent ja Antwerpen.

Tehtävänanto

KU Leuven täyttää tehtävänsä tarjoamalla korkealaatuista tieteidenvälistä tutkimusta ja koulutusta, jolla on katolinen allekirjoitus.

Sijainnit

Leuven

Osoite
Naamsestraat 69 box 3500
3000 Leuven
Belgium

Leuven, Flanderi, Belgia

antwerp

Osoite
Korte Nieuwstraat 33
2000 Antwerpen
BELGIUM

2000 Antwerpen antwerp, Flanderi, Belgia

Bryssel

Osoite
Warmoesberg 26
1000 Brussels
BELGIUM

1000 Brussels Bryssel, Belgia

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: