Lue virallinen kuvaus

KU Leuven -tekniikan tiedekunnan tehtävänä on kouluttaa korkealaatuisia insinöörejä yhteiskunnan hyväksi

Tiedekunta tuo jokaisen yksittäisen opiskelijan henkisen ja inhimillisen pääoman korkeammalle tasolle tarjoamalla hänelle tutkimuksen perustuvan opetuksen tieteellisissä ja teknisissä peruskannoissa. Tiedekunta kannustaa oppilaita käyttämään syvällistä oppimista käsittelemällä ja haastaen heidän "kurinpidollisen tulevaisuuden itsensä", antamaan heille tietoisia siitä, ketkä haluavat tulla ammattilaisiksi (Beruf) ja yhteiskunnan jäseniksi (Bildung). Jotta opiskelijoiden kurinpidollisen tulevaisuuden itsensä kehittäminen edistettäisiin, tiedekunta tarjoaa monialaisia ​​ohjelmia, jotka tutustuttavat opiskelijat tekniseen ammattiin ja niihin liittyviin tieteenaloihin. Arvostamme tiedon laajuutta ja syvyyttä, laajentamalla perusteluja, viestintä- ja ongelmanratkaisuvalmiuksia oppilaiden valmistamiseksi elinikäiseen oppimiseen. Tutkimuslähtöinen koulutus perustuu tutkimusohjelmiin, jotka on määritelty ja kehitetty tiiviissä yhteistyössä tunnustettujen kansainvälisten vertaisryhmien ja teollisuuden kanssa.

Strategiaa. Seuraavat strategiset tavoitteet mahdollistavat KU Leuvenin teknisen tiedekunnan tiedekunnan tehtävän, joka edellyttää opiskelijoiden valmistautumista huomispäivään, jossa yhteiskunnallinen, ympäristöllinen ja inhimillinen ulottuvuus on tärkeässä asemassa monimutkaisten teknisten ja yhteiskunnallisten haasteiden syntymisen vuoksi. monialaista lähestymistapaa. Se tarkoittaa opettamalla oppilaita oppimaan ja valmistautumaan heitä elinikäiseen oppimiseen niin, että tavoitteena on "Bildung" ja "Beruf", kaksi toisiaan täydentäviä elementtejä, joissa "Bildung" koostuu arvojen, kulttuurin ja kansalaisuuden kehityksestä ja "Beruf" keskittyy yrittäjyyden, ammattitaidon ja johtamisen taitoja.

koulutus

SO1. Määritellään ohjelmatutkimukset, jotka täyttävät kansainväliset insinöörikoulutustandardit.

SO2. Tarjoaa ohjelmia, jotka tarjoavat laajasti koulutettuja insinöörejä, jotka perustuvat matematiikan, tieteen ja teknologian perusteisiin, jotka voivat laajentaa suunnittelun näkyvyyttään humanistisilla perusteilla ja joilla on vahva analyyttinen taito, käytännöllisyys, hyvät viestintätaidot ja ovat tietoisia liiketoiminnan ja johtamisen periaatteista. Tiedekunnan tavoitteena on kouluttaa insinöörejä yleisten ammattilaisten toimimaan monissa monimutkaisissa ympäristöissä.

SO3. Ota yhteyttä opiskelijoihimme kandidaattis-ohjelmassa monilla eri tieteenaloilla monitieteellisen koulutuksen kautta, ennen kuin he ovat erikoistuneet päälliköihin. Insinööriopinnot: Arkkitehtuuri-ohjelma monitieteinen luonne muodostuu teknisen rakennetekniikan intensiivisestä yhdistelmästä, arkkitehtuuriteorian ja arkkitehtisuunnittelun luokista. Bachelor of Engineering -ohjelman monialainen luonne saavutetaan yhdistämällä sekä suurten että pienempien kahden eri tieteenalat, kun he ovat tutustuneet kaikkiin vaihtoehtomiin kolmen ensimmäisen yleisen lukukauden aikana.

SO4. Luodaan ympäristö, jossa opiskelijoille annetaan keskeiset resurssit kehittääkseen suunnittelu- ja ongelmanratkaisutaitojaan ja kykyjään käsittelemään, tutkimaan ja ratkaisemaan todellisia ongelmia sekä kandidaatin että maisterin tutkinnoissa.

Tutkimus / Teollisuus

SO5. Toteutetaan kansainvälisesti tunnustettua ja asiaankuuluvaa tutkimusta - sekä sovellettua että teoreettista - joka vaikuttaa myönteisesti ja parantaa koulutusta, ammattia ja yhteiskuntaa. Tiedekunnassa on useita alan kansainvälisesti tunnustettuja tutkimusryhmiä, joiden avulla opetushenkilöstö voi kouluttaa korkeasti koulutettuja insinöörejä sekä kandidaatin että maisteriohjelmissa. Opiskelijat saavat tutkimukseen suuntautunutta koulutusta akateemisen kokemuksen avulla, joka on osaamista tutkimuksesta ja käytännön toteutuksesta.

SO6. Edistää tieteellisen ja teknisen tiedon levittämistä yrityksille ja yhteiskunnalle etsimällä aktiivisesti hankkeita yhteistyössä teollisuuden, julkisten viranomaisten ja yhteiskunnallisten järjestöjen kanssa sekä tarjoamalla jatkuvasti jatkokoulutusta ja koulutusta alan viimeisimmissä kehityksissä.

kansainvälistyminen

SO7. Kansainvälisen avoimen politiikan ja ilmapiirin kehittäminen; tarjota erilaisia ​​mahdollisuuksia kansainvälisiin kokemuksiin; valmistautumaan uraan kansainvälisissä yhteyksissä; houkutella opiskelijoita, joilla on oikea akateeminen tausta useissa kansainvälisissä ohjelmissa.

SO8. Tarjota stimuloivaa tutkimusympäristöä kansainvälisille lyhyen ja pitkän aikavälin vierailijoille ja edistää tutkijoiden kansainvälistä liikkuvuutta.

konteksti

SO9. Investoida huippuluokan koulutukseen.

SO10. Ammattitaitoa luennoitsijoille ja opetusavustajille jatkuvasti mukautetulla ohjelmalla ja ottamalla huomioon avustajien erilaisten taustojen lisääntyminen ja monipuolisemmat oppimismenetelmät.

SO11. Työskentelemme ohjelmien jatkuvaan parantamiseen nimenomaisen sisäisen laadunvarmistuspolitiikan pohjalta.

SO12. Houkuttelemaan oppilaita, joilla on oikea akateeminen taustaprofiili sekä ensimmäisen vuoden kandidaatin opiskelijoille että sivusuorittajille suunnatut opiskelijat, kiinnittäen huomiota monimuotoisuuteen, mukaan lukien sukupuolten välinen tasapaino.

SO13. STEMin (tieteen, tekniikan, tekniikan ja matematiikan) edistäminen yhteiskunnassa ja erityisesti keskiasteen ja jopa peruskouluissa.

Tulkaa opiskelemaan Ku Leuvenissa

Tervetuloa Katholieke Universiteit Leuven, joka on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista. Tarjoamme laadukasta koulutusta, joka perustuu huippuluokan kansainväliseen tieteelliseen tutkimukseen ja erinomaisiin, laaja-alaisiin oppilaitoksiin. Leuven on viehättävä historiallinen kaupunki, mutta joka vilkasta elämää ja elää oppilaan rytmiin.

Länsi-Euroopan sydämessä sijaitseva KU Leuven on ollut lähes kuuden vuosisadan oppimiskeskus. Nykyään se on Belgian suurin yliopisto ja perustettiin vuonna 1425, yksi Euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista yliopistoista. Euroopan johtava eurooppalainen tutkimusyliopisto ja Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU) perustaja KU Leuven tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä mestarin ohjelmia, joita tukevat laadukas, innovatiivinen, monitieteinen tutkimus.

Perustamisesta lähtien KU Leuven on perustanut kaupungin, joka jakaa nimensä. Leuven on miellyttävä, turvallinen ja vilkas opiskelijakaupunki, jossa vuosisatojen rikas historia kohtaa huippututkimuksen. Yliopisto tarjoaa myös koulutusohjelmia kampuksilla 11 belgialaisessa kaupungissa, mukaan lukien Bryssel, Ghent ja Antwerpen.

Tehtävänanto

KU Leuven täyttää tehtävänsä tarjoamalla korkealaatuista tieteidenvälistä tutkimusta ja koulutusta, jolla on katolinen allekirjoitus.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Hollantilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Mikä on "EIT-KIC Master of Energy 'kyse? Rakenne

Toisen vuoden opiskelijat jatkaa kohti kirjoittamiseen diplomityö ja osallistua valinnaisia ​​kursseja: yleinen, laajentaa ja optio-erityinen.

Integroitu hanke on myös mukana. Tämä kesäkoulu sisältää pehmeitä taitoja, kuten työryhmien, verkottuminen, johtaminen, yrittäjyys ja kulttuurienvälisen viestinnän, kaikki ruokkivat mielenkiintoisia keskusteluja asiantuntijoiden kanssa energia-alan, konsulttiyrityksiä ja kunnissa.

Nämä opiskelijat löytää lukemattomia johtavia innovaatioita ja teknologioita älykkäät kaupungit alan ulkopuolella perinteisen opetussuunnitelman.

Täällä opitaan integroimaan ja soveltaa tietoa ja taitoja niiden edellisenä vuonna. Projektin tulokset tutkitaan, jotta arvon optimointi ja soveltaminen sekä nykyisten ja tulevien energia yhteyksissä.... [-]

Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Erasmus Mundus puitteet, neljä johtavaa oppilaitoksissa Euroopassa tarjoavat yhteisen Erasmus Mundus Master of Science in Nanoscience ja nanoteknologian. Kumppanilaitosten ovat:

KU Leuven, Belgia (koordinaattori) Chalmers, Tekniska Högskola, Ruotsi Tulokset

Tietoa ja ymmärrystä

[-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Konetekniikka on hyvin laaja koulutusaloittain vuonna insinööritieteiden. Se yhdistää lähes kaikilla aloilla tekniikan. Mikä tahansa laite tai tuote, jota käytetään nykya ... [+]

Konetekniikka on hyvin laaja koulutusaloittain vuonna insinööritieteiden. Se yhdistää lähes kaikilla aloilla tekniikan.

[-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Se suoritetaan ammatillinen työharjoittelu, jonka tarkoituksena on perehdyttää opiskelijat maailman kulttuuriperinnön käytäntö.

Työkokemus (suositeltava) Kielitaito (suositeltu; Englanti vaaditaan) hankitaan ja kehitetään riittävästi tietoa kaikilla perus aloilla säilyttämisen ja ennallistamisen; erikoisosaamista näissä säilyttäminen ja entisöinti aiheita, jotka ovat lähimpänä opiskelijan oman (ensimmäinen) kuri; hankkineen tarvittavan yhteisen kielen tarvitaan tieteidenvälistä viestintää palauttaako tai perintö käsittelyhankkeeseen, jotta edistää ammatillisen harjoittelu- ja / tai tieteellistä tutkimusta kulttuuriperinnön säilyttämisen alalla. ... [-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Tiedekunta on myös erinomainen ammatillinen yhteyksiä teollisuuden johtajia.

Tavoitteet Riippuen valitun vaihtoehdon, opiskelijalla on syvällinen tuntemus jokin seuraavista alueista: Elektroniikka ja integroitujen piirien, painottaen suunnitteluun Elektronisten komponenttien ja järjestelmien. Sulautetut järjestelmät ja multimedia, painottaen suunnitteluun sovelluksia elektronisten järjestelmien. Voi luovasti soveltaa, laajentaa, syventää ja integroida tietoa eri aloilla sähkötekniikan. Voi itsenäisesti hankkia tietoja ja tekninen tila tarvitaan ongelmanratkaisuprosessi. Pystyy löytämään, prosessi- ja arvioida kirjallisuutta ja tekniset ohjeet itsenäisesti... [-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Tavoitteet Jatko voi kysyä riittäviä kysymyksiä perusteeksi energia-alalla ja ottaa perustellun asentoon. Hän täten pitää sosiaalisessa kontekstissa. Jatko voi soveltaa menetelmiä päättelyä kuria (esim vuorovaikutukset komponenttien sähköjärjestelmän pohjana vakautta, energia- ja hyppysellinen analyysi termodynamiikan, markkinavoimat ja uusiutuvien energialähteiden) sekä pystyy tunnistamaan ja kumota fallacies . [-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Elämme digitaalisessa maailmassa. ... [+]

Elämme digitaalisessa maailmassa.

Mikä Master of Computer Science noin?

Tämä Master kouluttaa voit tulla asiantuntija kehittämisessä ja alkuvaiheen ammattikäyttöön tietokoneen ja ohjelmistoja. Nykyään nämä järjestelmät ovat välttämättömiä lähes kaikilla aloilla yhteiskunnassamme: teollisuuden, julkisen sektorin, terveydenhuollon ja monet sosiaalisia sovelluksia loppukäyttäjille.

Tulet saamaan kaikki tarvittavat taidot käsitellä monimutkaisia ​​tutkimuskysymyksiä, muotoilla omaa tutkimusta tavoitteita ja onnistuneesti saavuttaa ne.

Sinut koulutetaan viestintätaidot ja stimuloi hankkia laajaa yhteiskunnallista näkemystä merkityksestä tietokone tieteen ja teknologian tänään. ... [-]

Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Se on vahva tutkimus pohja, jossa korostetaan tieteellisen perustan kuria asutuksia, keskeinen asema annetaan tilaa resurssina (kaupunkialueilla muunnokset) ja keskipitkällä integraation. On olemassa laaja verkosto alumnien ja hyvä maine edistää aktiivista järjestelmä yhteistyötä tukemalla valinta design studio aiheita, Diplomityö aiheita jne Tämä analyyttinen kapasiteetti on täydennetty tärkeä synteettinen taito ajatella, kehittää ja ilmaista interventioita eri mittakaavassa tasoilla.

Asenteet:

Lisätutkimukset [-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Kaksi jälkimmäistä paketit ovat teollisuuden harjoittelupaikkoja. Nämä aiheet ovat yleensä upotettu huippuluokan tutkimusprojekti yhteistyössä muiden toimielinten ja / tai teollisuusyrityksiä. Lukukausimaksu Spotlight Jatko: on tietoinen siitä, että materiaalien, materiaali innovaatio ja rooli materiaalien insinööri muuttuvassa yhteiskunnassa. Lisätutkimukset Materiaalit ovat ytimessä meidän elämänlaatua ja taloudellista hyvinvointia ja tämä tulee olemaan tapauksessa lähitulevaisuudessa, etenkin kun otetaan huomioon tarve rakentaa kestävää maailmaa ja käyttämään resursseja järkeväs... [-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Kansainvälinen Vahvuudet

Tavoitteena on valmistaa opiskelijoita monitieteinen yhteydessä eli suunnittelun ratkaisujen teknisiä ongelmia monialaisessa ympäristössä, jossa matematiikan tärkeä rooli. Erityisesti painopiste on teknisiä taitoja yhteydessä prosessinohjaus, numeerinen simulointi, data mining, salakirjoitusta, ja visualisointi.

[-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Lukukausimaksu

Ne, joilla on 4-vuoden maisterintutkinto tuotantotalouden tieteet (fysiikka, kemia, jne.) On otettava pääsykoe määrä materiaalia käsitellään "säätö kurssien vastaa enintään kuormitus 30 op.

perusteellinen käsitys ydinvoiman fysikaalisia prosesseja; kokonaisvaltainen tuntemus ja -tekniikat tarpeen valvoa ydin- prosesseihin; toimivalta suunnitella ja ylläpitää rakenteita valvoa ydin- prosesseihin; [-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Monissa maissa on pysyvä ja kasvava tarve tutkijat ja insinöörit, jotka ovat osaavia ja koulutettuja akateemista alalla turvallisuuden tekniikan ja turvallisuuden hallinta. Tämä johtuu yhä monimutkaisempia teollisten tuotantoprosessien ja kasvava määrä sääntöjä ja määräyksiä sekä Euroopassa että kansainvälisesti.

Lisäksi joissakin maissa (esimerkiksi Belgia), yritykset ylittää tietyn koon käsittelee tiettyjä riskejä lain mukaan palkata tai jopa palkata sertifioitu ehkäisy neuvonantajana. Tämä sertifiointi voidaan hankkia ehkäisemisestä mahdollisuus Master of Science in Safety Engineering (Certificaat Preventieadviseur Niveau 1).

On myös mahdollista valmistuneiden aloittaa uran itsenäisenä konsulttina asiantuntemusta turvallisuuden ja ympäristön alueilla.... [-]

Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Harjoittelupaikkoja [-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Lisäksi valmistuneet voivat keskittyä strategisiin hankkeen olennainen tavalla. Eli ne pystyvät suoraan puuttua, mikä on poliittisesti ja taloudellisesti toteutettavissa, mutta kohdistavat vaikutusta ajoissa ja laajuus, joka ylittää hic et nunc. Tämä sisältää etsimistä, valinnassa ja arvioinnissa tietolähteitä. Tämä analyyttinen kapasiteetti on täydennetty kyky ajatella, kehittää ja ilmaista interventioita eri mittakaavassa tasoilla.

Asenteet

Lisätutkimukset [-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Mikä Master of Chemical Engineering kyse?

Opiskelija myös oppia ottamaan ympäristö- ja turvallisuusasiat otetaan huomioon kaikissa vaiheissa.

Jopa enemmän kuin muut asiantuntijat, sinua pyydetään ratkaisemaan ongelmat hyvin monipuolinen luonto. Oivalluksia prosessit nano- Mikro- ja ovat olennaisia ​​uusien tuotteiden ja / tai (mega-asteikko) teknologioita.

Hankkia suunnittelu kokemus, opiskelijat hyödyntävät eri osaamisalueilla ja täydellisiä yhteisiä projekteja.

Se tarjoaa noin 90000 suoria ja yli 150000 välillistä työpaikkaa.

[-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Nanoteknologia ja nanoenginineering ovat soveltamisesta tieteen uuteen nanomateriaaleja ja nanoconcepts uusia komponentteja, järjestelmiä ja tuotteita. ... [+]

Rakenne Lisätutkimukset [-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Tutkiminen todellinen luonne älykkyys on yksi tämän hetken kiehtovimmista tutkimuksen keinoja. Ennakot tutkimuksessa kognitiivisia prosesseja ja malleja, luonnollisen kie ... [+]

Tutkiminen todellinen luonne älykkyys on yksi tämän hetken kiehtovimmista tutkimuksen keinoja. Ennakot tutkimuksessa kognitiivisia prosesseja ja malleja, luonnollisen kielen ja käsitys, inhimillisen tiedon, edustus ja perustelut todistavat tämän. Yksi tiedeyhteisön keskeisiä Tutkimustavoitteet on kehittää älykäs robotti. Master of Artificial Intelligence tutkii ja rakentuu tähän haasteeseen, jooko?

Mikä Master of Artificial Intelligence noin?

Kanssa maisteriksi tekoälyä sinua odottaa yhtiöt työskentelevät:

[-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi