KU Leuven: Faculty of Social Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA SOSIAALISEN TIETEEN KORKEAKOULLE

KU Leuvenin yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa on noin kolme tuhatta opiskelijaa, noin viisikymmentä professoria ja kaksisataa tutkimusapulaista. Tiedekunnan tavoitteena on edistää yhteiskunnan laatua ja analysoida ja informoida yhteiskunnan trendejä koulutuksen ja tutkimuksen avulla. Ohjelmamme liittyvät läheisesti nykyisiin tapahtumiin. Opiskelijana seuraat tiiviisti nykyaikaisen, nopean ja muuttuvan yhteiskunnan kehitystä.

Ohjelmamme ajankohtainen ja innovatiivinen osa löytyy myös modernista infrastruktuuristamme. Kampuksemme on varustettu kehittyneellä opetustekniikalla, Wi-Fi: llä, yksinomaan yhteiskuntatieteelliseen kirjastoon, mediakeskukseen käytettävyyslaboratoriolla ja havaintopeilillä sekä kokouskeskuksella videoneuvottelulaitteilla. Interaktiivisen digitaalisen oppimisympäristön (Toledo) ja online-opiskelijaportaalin kautta voit tarkistaa online-ilmoitustaulun, tarkastella oppimateriaaleja ja osallistua keskustelufoorumiin.

Ohjelmilla on myös vahva kansainvälinen suuntautuminen sekä sisällönsä että kansainvälisen opiskelijavaihdon kautta. Tiedekunta tarjoaa myös englannin kielen Advanced Master ohjelmia.

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta perustuu tiedekunnan eri tutkimusosastojen erinomaiseen tieteelliseen tutkimukseen. Opettajamme ovat aktiivisia kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ja julkaisevat tuloksensa hyvin vaihtelevissa muodoissa, jotka ulottuvat hallituksen poliittisista raportteista kuuluviin aikakausjulkaisuihin.

Koulutuksen ja tieteellisen tutkimuksen lisäksi opiskelijaohjaus on yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan kolmanneksi tärkeä pilari. Tiedekunnan opiskelijat eivät koskaan jätä omiin laitteisiinsa. Sitoutunut opettajien ja opintoneuvojien ryhmä on aina siellä valmentajana.

Tulkaa opiskelemaan Ku Leuvenissa

Tervetuloa Katholieke Universiteit Leuven, joka on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista. Tarjoamme laadukasta koulutusta, joka perustuu huippuluokan kansainväliseen tieteelliseen tutkimukseen ja erinomaisiin, laaja-alaisiin oppilaitoksiin. Leuven on viehättävä historiallinen kaupunki, mutta joka vilkasta elämää ja elää oppilaan rytmiin.

Länsi-Euroopan sydämessä sijaitseva KU Leuven on ollut lähes kuuden vuosisadan oppimiskeskus. Nykyään se on Belgian suurin yliopisto ja perustettiin vuonna 1425, yksi Euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista yliopistoista. Euroopan johtava eurooppalainen tutkimusyliopisto ja Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU) perustaja KU Leuven tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä mestarin ohjelmia, joita tukevat laadukas, innovatiivinen, monitieteinen tutkimus.

Perustamisesta lähtien KU Leuven on perustanut kaupungin, joka jakaa nimensä. Leuven on miellyttävä, turvallinen ja vilkas opiskelijakaupunki, jossa vuosisatojen rikas historia kohtaa huippututkimuksen. Yliopisto tarjoaa myös koulutusohjelmia kampuksilla 11 belgialaisessa kaupungissa, mukaan lukien Bryssel, Ghent ja Antwerpen.

Tehtävänanto

KU Leuven täyttää tehtävänsä tarjoamalla korkealaatuista tieteidenvälistä tutkimusta ja koulutusta, jolla on katolinen allekirjoitus.

Sijainnit

Leuven

Osoite
Parkstraat 45 bus 3600
3000 Leuven, Flanderi, Belgia