Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA SOSIAALISEN TIETEEN KORKEAKOULLE

KU Leuvenin yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa on noin kolme tuhatta opiskelijaa, noin viisikymmentä professoria ja kaksisataa tutkimusapulaista. Tiedekunnan tavoitteena on edistää yhteiskunnan laatua ja analysoida ja informoida yhteiskunnan trendejä koulutuksen ja tutkimuksen avulla. Ohjelmamme liittyvät läheisesti nykyisiin tapahtumiin. Opiskelijana seuraat tiiviisti nykyaikaisen, nopean ja muuttuvan yhteiskunnan kehitystä.

Ohjelmamme ajankohtainen ja innovatiivinen osa löytyy myös modernista infrastruktuuristamme. Kampuksemme on varustettu kehittyneellä opetustekniikalla, Wi-Fi: llä, yksinomaan yhteiskuntatieteelliseen kirjastoon, mediakeskukseen käytettävyyslaboratoriolla ja havaintopeilillä sekä kokouskeskuksella videoneuvottelulaitteilla. Interaktiivisen digitaalisen oppimisympäristön (Toledo) ja online-opiskelijaportaalin kautta voit tarkistaa online-ilmoitustaulun, tarkastella oppimateriaaleja ja osallistua keskustelufoorumiin.

Ohjelmilla on myös vahva kansainvälinen suuntautuminen sekä sisällönsä että kansainvälisen opiskelijavaihdon kautta. Tiedekunta tarjoaa myös englannin kielen Advanced Master ohjelmia.

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta perustuu tiedekunnan eri tutkimusosastojen erinomaiseen tieteelliseen tutkimukseen. Opettajamme ovat aktiivisia kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ja julkaisevat tuloksensa hyvin vaihtelevissa muodoissa, jotka ulottuvat hallituksen poliittisista raportteista kuuluviin aikakausjulkaisuihin.

Koulutuksen ja tieteellisen tutkimuksen lisäksi opiskelijaohjaus on yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan kolmanneksi tärkeä pilari. Tiedekunnan opiskelijat eivät koskaan jätä omiin laitteisiinsa. Sitoutunut opettajien ja opintoneuvojien ryhmä on aina siellä valmentajana.

Tulkaa opiskelemaan Ku Leuvenissa

Tervetuloa Katholieke Universiteit Leuven, joka on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista. Tarjoamme laadukasta koulutusta, joka perustuu huippuluokan kansainväliseen tieteelliseen tutkimukseen ja erinomaisiin, laaja-alaisiin oppilaitoksiin. Leuven on viehättävä historiallinen kaupunki, mutta joka vilkasta elämää ja elää oppilaan rytmiin.

Länsi-Euroopan sydämessä sijaitseva KU Leuven on ollut lähes kuuden vuosisadan oppimiskeskus. Nykyään se on Belgian suurin yliopisto ja perustettiin vuonna 1425, yksi Euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista yliopistoista. Euroopan johtava eurooppalainen tutkimusyliopisto ja Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU) perustaja KU Leuven tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä mestarin ohjelmia, joita tukevat laadukas, innovatiivinen, monitieteinen tutkimus.

Perustamisesta lähtien KU Leuven on perustanut kaupungin, joka jakaa nimensä. Leuven on miellyttävä, turvallinen ja vilkas opiskelijakaupunki, jossa vuosisatojen rikas historia kohtaa huippututkimuksen. Yliopisto tarjoaa myös koulutusohjelmia kampuksilla 11 belgialaisessa kaupungissa, mukaan lukien Bryssel, Ghent ja Antwerpen.

Tehtävänanto

KU Leuven täyttää tehtävänsä tarjoamalla korkealaatuista tieteidenvälistä tutkimusta ja koulutusta, jolla on katolinen allekirjoitus.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Hollantilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

KU Leuven: Faculty of Social Sciences

... [+]

Lisäksi jokaisella luokalla on huomattava määrä itseopiskelua ja tehtäviä, joiden tarkoituksena on auttaa sinua yhdistämään nopeasti ja tehokkaasti esitetyt tiedot. Lisäarvoa luodaan kiinnittämällä huomiota ammattilaisten käytännön haasteisiin poliittisissa, hallinnollisissa ja neuvoa-antavissa tehtävissä.

Onko tämä oikea ohjelma minulle?

Eurooppalaisessa politiikassa ja politiikassa valmistuneet päälliköt ovat saavuttaneet seuraavat oppimistulokset:

Comparativist

Opiskelija osaa kuvailla, selittää ja havainnollistaa vertailevan näkökulman kurinpidollista tietämystä ja julkisen hallinnon, julkishallinnon ja julkisen politiikan analyyseihin liittyvää kurinpidollista tietämystä ja huipputason teoriaa ja rajoituksia. Opiskelija osaa tunnistaa, konseptoida, selittää ja tulkita julkisen sektorin poliittisia ilmiöitä ja kehitystä heidän tietonsa ja näkemyksensä perusteella julkiseen hallintoon, julkishallintoon ja yleiseen politiikkaan Euroopassa. Opiskelija ymmärtää teoriakohtien normatiiviset oletukset ja vaikutukset julkisesta hallinnosta, julkishallinnosta ja yleisestä järjestyksestä. Opiskelija osaa integroida eri alojen (poliittinen tiede, laki, taloustiede, sosiologia ja / tai psykologia) osaamista julkisen hallinnon, julkishallinnon ja yleisen järjestyksen aluekohtaiseen tietämykseen. Opiskelijat voivat lähestyä julkishallinnon alaa analyyttisesti ja kriittisesti ilahduttavina vertailutehtävinä arvioimalla hallintotapoja Euroopassa avoimella monimuotoisuudella. ... [-]
Belgia Leuven
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi