KU Leuven: Faculty of Theology and Religious Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Teologisen tiedekunnan kotisivuille ja uskonnollisiin opintoihin.

Tiedekunta on yksi maailman vanhimmista teologisista tiedekunnista. Tiedekunta on vuodesta 1432 lähtien koskettanut lukemattomia opiskelijoita, jotka työskentelevät ja elävät kaikkialla maailmassa. Teologinen tiedekunta ja uskonnolliset opinnot luovat itsensä akatemian, kirkon ja nykyisen kulttuurin ja yhteiskunnan risteyksille, ja siellä on erityinen paikka katoliselle perinnölle. Tiedekunnan tutkimusta ja opetusta karakterisoivat aina menneisyyden huolellinen käsittely, syvällinen sitoutuminen nykypäivään ja toiveikas usko parempaan tulevaisuuteen.

Tämä ei ole koskaan niin tapahtunut kuin nykyhetkellä. Sitoutunut ryhmä professoreita ja tutkijoita pyrkii kouluttamaan kaikki opiskelijat (kansainvälisesti tai muuten) siten, että hän valmistelee heitä tulevasta ammattitaidosta monilla aloilla, joilla ohjelmamme antavat pääsyn. Ammatilliset mahdollisuudet ovat moninaiset: alumnimme työskentelevät koulutuksessa, tutkimuksessa, pastoraalisessa hoidossa, sosiaalisissa järjestöissä jne. Heidän työnsä todella tekee eron. Siksi tiedekunta pyrkii jatkamaan kristillisen teologian tutkimusta vuoropuhelussa muiden maailman uskontojen ja muiden humanististen tieteiden kanssa. Moderni teologia on kiinnostunut kulttuureista, joiden uskonnot ovat toisistaan ​​erillään. Muihin maailman uskontoihin kiinnitetään erityistä huomiota "kirjan uskontoihin": islam ja juutalaisuus.

Tiedekunta on kiinnostunut siitä, että kaikki, opiskelijat, professorit ja henkilökunnan jäsenet osallistuvat jokaiseen omalla tavalla. Se tarjoaa vilkasta ympäristöä teologiselle tutkimukselle, opetukselle ja palvelulle, jonka tiedekunta saa kansainvälistä tunnustusta ja arvostusta. Meidän tiedekunta pitää tervetulleena joka vuosi monia uusia kansainvälisiä opiskelijoita osallistumaan täydelliseen Englanti-ohjelmaan, jota tarjoamme tiedekunnassamme. Taustan ja kulttuurisen monimuotoisuuden ansiosta opiskelijat lisäävät omaa makuaan jo innostavaan ideoiden ja mielipiteiden moninaisuuteen.

Nämä opiskelijat ja monet muut ulkomaalaiset tutkijat ovat tietoisia siitä, että tiedekunnassamme on käytössään yksi maailman rikkaimmista ja suurimmista teologisista kirjastoista. Tiedekunta sijaitsee kaupungin sydämessä, ja se on myös erinomainen paikka kollegoidemme järjestämille monille konferensseille ja symposiumeille.

Tiedekunnan sivuilla on paljon tarjottavaa: käytännön tietoa, mutta myös tietoa tiedekunnasta ja sen historiasta, historiasta, josta olemme ylpeitä, niin ylpeitä siitä, että tänään pyrimme pitämään perinteen yhdistääkseen syvällistä tutkimusta, erinomainen koulutus ja mielekäs palvelu projektissa, jota kutsutaan teologian tiedekunnaksi ja uskonnollisista opinnoista.

Tulkaa opiskelemaan Ku Leuvenissa

Tervetuloa Katholieke Universiteit Leuven, joka on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista. Tarjoamme laadukasta koulutusta, joka perustuu huippuluokan kansainväliseen tieteelliseen tutkimukseen ja erinomaisiin, laaja-alaisiin oppilaitoksiin. Leuven on viehättävä historiallinen kaupunki, mutta joka vilkasta elämää ja elää oppilaan rytmiin.

Länsi-Euroopan sydämessä sijaitseva KU Leuven on ollut lähes kuuden vuosisadan oppimiskeskus. Nykyään se on Belgian suurin yliopisto ja perustettiin vuonna 1425, yksi Euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista yliopistoista. Euroopan johtava eurooppalainen tutkimusyliopisto ja Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU) perustaja KU Leuven tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä mestarin ohjelmia, joita tukevat laadukas, innovatiivinen, monitieteinen tutkimus.

Perustamisesta lähtien KU Leuven on perustanut kaupungin, joka jakaa nimensä. Leuven on miellyttävä, turvallinen ja vilkas opiskelijakaupunki, jossa vuosisatojen rikas historia kohtaa huippututkimuksen. Yliopisto tarjoaa myös koulutusohjelmia kampuksilla 11 belgialaisessa kaupungissa, mukaan lukien Bryssel, Ghent ja Antwerpen.

Tehtävänanto

KU Leuven täyttää tehtävänsä tarjoamalla korkealaatuista tieteidenvälistä tutkimusta ja koulutusta, jolla on katolinen allekirjoitus.

Sijainnit

Leuven

Osoite
Sint-Michielsstraat 4
3000 Leuven, Flanderi, Belgia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin