KU Leuven

Esittely

Lue virallinen kuvaus

KU Leuven järjestää online-avoimen päivän 1. joulukuuta 2020. Tämä avoin päivä esittelee sinulle yliopistomme ja kaikki englanninkieliset ohjelmamme. Voit myös saada lisätietoja valinnoista, asumisesta Belgiassa, jutella nykyisten opiskelijoiden kanssa jne.

www.kuleuven.be/online-open-day

Inspiroi erinomaista

KU Leuven on tutkimus- ja koulutuslaitos, jolla on kansainvälinen vetovoima. Kaikki tämän yliopiston ohjelmat perustuvat tutkijoiden ja professoreiden innovatiiviseen tutkimukseen.

KU Leuven kuuluu 50 parhaan yliopiston joukkoon maailmanlaajuisesti!

Renessanssifilosofiasta huipputekniselle nanoteknologialle: yhtenä Euroopan vanhimmista yliopistoista KU Leuven on pitkät perinteet uraauurtavasta tutkimuksesta ja korkealaatuisesta koulutuksesta.

tutkimus

Tulevat opiskelijat

Yhtenä Euroopan johtavista tutkimusyliopistoista KU Leuven tarjoaa erilaisia tutkimuspohjaisia opinto-ohjelmia. KU Leuven tutkinto on arvostettu ympäri maailmaa, mikä antaa sinulle kilpailuetua.

Nykyiset opiskelijat

Riippumatta siitä, missä kampuksella olet, sinulla on melko vähän palveluita käytettävissäsi. Opiskelijapalvelumme neuvoo sinua asumisesta, opiskelusta ja stipendeistä. Ne tarjoavat myös urheilu- ja kulttuuritoimintaa.

Miksi KU Leuven

KU Leuven on yksi Euroopan parhaiten arvostetuista ja tunnetuimmista yliopistoista. Siinä on pitkät uranuurtavan tutkimuksen ja korkealaatuisen koulutuksen perinteet. Mutta KU Leuven on myös paljon muita vahvuuksia.

ohjelmat

KU Leuven tarjoaa erityyppisiä ohjelmia, mukaan lukien kandidaatin ja (syventävät) maisteriohjelmat, jatkokoulutuskurssit ja siltaohjelmat.

Tiedekunnat

Koulutus on järjestetty 15 tiedekunnassa, jotka on jaettu kolmeen ryhmään: Humanistiset ja yhteiskuntatieteet; Tiede, tekniikka ja tekniikka; ja biolääketieteet. Useat tiedekunnat tarjoavat ohjelmia eri paikoissa Flanderissa ja Brysselissä.

koulutus

KU Leuven vetoaa opiskelijoiden tulevaisuuden ajatukseen. Yliopisto edistää opiskelijoiden henkilökohtaista kehitystä ja tapaa, jolla he haluavat auttaa muokkaamaan yhteiskuntaa.

organisaatio

KU Leuven on omistautunut koulutukselle ja tutkimukselle melkein kaikilla aloilla. Sen 15 tiedekunnassa on tarjolla koulutusta, kun taas tutkimustoimintaa järjestävät laitokset ja tutkimusryhmät. Nämä tiedekunnat ja laitokset puolestaan on ryhmitelty kolmeen ryhmään: Humanistiset ja yhteiskuntatieteet , Tiede, tekniikka ja tekniikka (SET) ja Biolääketieteet . Jokaisella näistä ryhmistä on tohtorikoulu tohtorikoulutusohjelmiinsa.

KU Leuven tarjoaa neljätoista kampusta, jotka sijaitsevat 10 Flanderin kaupungissa.

KU Leuven strateginen suunnitelma viidessä projektissa

Tällä yliopistonlaajuisella toimintasuunnitelmalla KU Leuven antaa selkeän tavoitteen ja suunnan sen jatkokehitykselle kunnianhimoisena, kansainvälisesti suuntautuneena ja tutkimusintensiivisenä yliopistona.

Lähtökohtana on strateginen suunnitelma, jossa on 5 hanketta. Nämä viisi pitkäaikaista hanketta ovat merkityksellisiä ja yleisessä mielessä välttämättömiä, mutta samalla ne muunnetaan konkreettisiksi tavoitteiksi ja lisäpoliittisiksi valinnoiksi.

Sijainnit

Leuven

Osoite
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Leuven, Flanderi, Belgia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited

Ohjelmat

MA
MSc