KU Leuven

Esittely

Lue virallinen kuvaus

KU Leuven . Inspiroimalla erinomainen.

KU Leuven on perustettu vuonna 1425 ja se on ollut oppimiskeskus lähes kuusi vuosisataa. Nykyään se on Belgian suurin ja korkein rankattu yliopisto sekä yksi Euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista yliopistoista.

Euroopan johtava eurooppalainen tutkimusyliopisto ja Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU) perustaja KU Leuven tarjoaa laajan valikoiman englanninkielisiä ohjelmia, joita tuetaan korkealaatuisella monitieteisellä tutkimuksella sekä yliopistossa että sen kansainvälisesti arvostetuissa sairaaloissa. Keskeisellä paikalla keskeisellä paikalla Euroopan sydämessä KU Leuven tarjoaa todella kansainvälistä kokemusta, laadukasta koulutusta, maailmanluokan tutkimusta ja huipputason innovaatiota.

KU Leuven toimii johdonmukaisesti kansainvälisissä rankingissa. Se on tällä hetkellä sijoittunut 47. Times Higher Education World -listalle (2017-2018) ja 71. QS World Universityin rankingissa (2017-2018). Reuters (2016 ja 2017) nimettiin Euroopan innovatiivisimmaksi yliopistoksi.

Lue lisää KU Leuven tarjoamista ohjelmista:

  • Biotieteiden tiedekunnan tiedekunta
  • Taloustieteiden tiedekunta
  • Teknillinen tiedekunta
  • Psykologian ja kasvatustieteiden tiedekunta
  • Tieteen tiedekunta

Kansainvälinen suuntautuminen

KU Leuven asuu kansainvälisten opiskelijoiden ja työntekijöiden elinvoimaisuus, joka on levinnyt eri kampuksille. 16% yliopiston 56 000 opiskelijaa on kansainvälisesti yli 150 maassa. KU Leuven tohtorikoulut tarjoavat kansainvälisesti suuntautuneita tohtoreita yli 5 000 jatko-opiskelijalle. KU Leuven työskentelee valittujen joukossa huipputason yhteistyökumppaneita eri puolilla maailmaa ja kannustaa määrätietoiseen kansainväliseen liikkuvuuteen ja intensiiviseen tutkimusyhteistyöhön. Se pyrkii jatkuvasti yhdistämään paikalliset ja kansainväliset opiskelija- ja tutkimusyhteisöt kaikkiin kampuksiinsa erilaisten ohjelmien ja toimintojen kautta.

www.kuleuven.be/internationalprogrammes

Laadukas koulutus

Koulutuksen huippuosaaminen ja huippututkimus kulkevat käsi kädessä. KU Leuven opinto-ohjelmat ovat tutkimuspohjaisia, mikä takaa, että opiskelijat hankkivat akateemisia kompetensseja kehittäessään samalla kriittistä ja tutkimuslähtöistä asennetta. Joustavuus ja huipputeknologia ovat olennainen osa jokaista opintojaksoa. KU Leuven tutkinto tarjoaa merkittävän kilpailuedun ja arvostetaan ympäri maailmaa. ECTS-laatumerkki takaa, että kaikki KU Leuven saadut opintosuoritukset ovat avoimia ja täysin siirrettävissä.

www.kuleuven.be/education

Maailmanluokan tutkimus

KU Leuven on vahva kansainvälinen huippuosaamisen maine . Kattava yliopisto pyrkii kuriositeettiseen ja strategiseen rajatutkimukseen sekä kohdennettuun ja kysyntään perustuvaan tutkimukseen, joka on monialaista ympäristöä. KU Leuven on eurooppalaisten tutkimusyliopistojen liitto (LERU), joka on eräs arvostettu tutkimusintensiivisten korkeakoulujen ryhmä, joka asettaa eurooppalaisen tutkimuksen sävyn.

KU Leuven on vahva ennätys rahoituksen saamisesta kilpailukykyisimmistä tutkimusrahastoista, mukaan lukien Euroopan tutkimusneuvoston myöntämät arvokkaat ERC-avustukset. KU Leuven on kuudes EU: n seitsemännen puiteohjelman kokonaissuunnitelmissa Cambridgen, Oxfordin, Imperial Collegein, ETH Zürichin ja University College Londonin jälkeen. Sen kokonaistutkimuksen tuotos on johdonmukaisesti yksi Euroopan huippuluokan joukosta .

www.kuleuven.be/research

Uudistunut innovaatio ja R

KU Leuven Research

www.lrd.kuleuven.be

Sijainnit

Leuven

Osoite
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Leuven, Flanderi, Belgia

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: