Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Esittely

Lue virallinen kuvaus

• Solvayn Brysselin koulu

Solvay Brussels School on kauppakorkeakoulu, joka hallitsee Université Libre de Bruxellesin, joka on yksi Belgian suurimmista yliopistoista, jolla on vuosisatainen korkea-asteen huippuosaamisen perinne . Joka vuosi koulu, joka on EQUIS- ja AMBA-akkreditoitu , toivottaa tervetulleiksi yli 4000 opiskelijaa, jotka osallistuvat yli 30 ohjelmaan, mukaan lukien kandidaatin, maisterin, jatkotutkinnon , MBA: n, tohtorikoulutuksen ja yrityksen sisäiset ohjelmat . SBS-EM : n tehtävänä on olla ratkaiseva ja positiivinen vaikutus siihen, miten taloudelliset ja liiketoiminnalliset haasteet käsitellään. Koulu pyrkii vastaamaan aikamme tärkeimpiin taloudellisiin ja liiketoiminnallisiin haasteisiin ainutlaatuisella tieteellisellä, kontekstuaalisella sitoutumisella ja ongelmanratkaisukyvyn yhdistelmällä.

as
Solvay Brussels Schoolin arvot:

Vapaa tutkimus, huippuosaaminen, yrittäjähenki, integraatio, yhtäläiset mahdollisuudet, demokraattinen hallinto, yhteiskunnallinen merkitys

• Bryssel, kansainvälinen kaupunki ja Euroopan pääkaupunki

Euroopan sydämessä, vain 1 h 20: lla junalla Pariisista, 1h 30: sta Amsterdamista ja 1h50: stä Lontoosta ja Kölnistä, Bryssel tarjoaa kaikki pääkaupungin edut ja suuren ja elävän kaupungin elämänlaadun. Brysselissä asuu kaikki suuret Euroopan toimielimet. Se on EU: n virallinen toimipaikka ja monet muut poliittiset ja taloudelliset päätöksentekoelimet, ja heillä on yhä enemmän yrityksiä, organisaatioita ja kansainvälisiä asiantuntijoita. Pitkät perinteet vieraanvaraisuudesta ja vaihtamisesta Euroopan vihreimmässä pääomassa merkitsevät sekä kävijöitä että asukkaita voi nauttia laajasta valikoimasta maailman ruokaa ja musiikkia, kun taas kulttuurikulttuurit voivat valita monista museoista ja näyttelyistä.

• Urapalvelu

SBS-EM tarjoaa henkilökohtaisia kehitystoimintoja, jotka tarjoavat käytännön opastusta ja yksilöllistä valmennusta työmarkkinoille, työpajoihin, CV: n ja hakemuskirjojen kirjoittamiseen, haastattelu simulaatioihin jne. , esittelemällä yrityksiä ja heidän työllistymismahdollisuuksiaan. Vuosien varrella SBS-EM pysähtyi = "kehittyneenä rekrytoijien verkostona ja pysähtyi =" vakiintuneina yhteyksinä yrityksiin kaikkialla Belgiassa ja ympäri maailmaa.

• Kansainvälinen ohjelma

Kun globalisaatio on nyt todellinen, koulu pitää tilaisuutta elää ja opiskella ulkomailla alt = "olennaisena maltan oppimiskokemuksessa =" astra-opiskelijoille ". Koulu tarjoaa monia mahdollisuuksia liikkuvuuteen: kansainvälinen vaihto-ohjelma (yksi lukukausi ulkomailla - yli sata kumppania), useita kaksoistutkintoja (yksi vuosi ulkomailla), kasvava QTEM-verkottunut malt = = aster (kaksi lukukautta ulkomailla). on paras tapa, jolla opiskelijat voivat valmistautua työelämään ja kansainväliseen ympäristöön.

• Tunnetut Alumni

Marianne Bertrand, kauppatieteiden professori, Chicagon yliopisto

Punit Bhatia, toimitusjohtaja, ING (Intia)

Laurent Bouton, taloustieteen professori, Boston University

Lior Cohen, tuotepäällikkö Banking

Eric Boyer de la Giroday, puheenjohtaja, ING Belgium

Gaëtan de Ralt = "assenfosse, tutkija, Melbournen yliopisto

Mathialt = "kuten Dewatripont, Belgian keskuspankin johtaja

Dominique Leroy, toimitusjohtaja, Belgacom

Izabel Medeiros, asiantuntijaprofiili, ING Belgium

Olivier Pauls, johtava tukkutason neuvottelupäällikkö, Vodafone Roaming Services

Peter Praet, hallituksen jäsen, Euroopan keskuspankki

Nicolalt = "Steisel, perustaja

Jean Van Wetter, maajohtaja (Tansania), VSO Talk

José Zurstralt = "assen, yrittäjä, Skynetin ja Keytrade Bankin perustaja

Lisätietoja: solvay.edu

Sijainnit

Bryssel

Osoite
Solvay Brussels School
Avenue F.D. Roosevelt 42
1050 Bruxelles

B-1050 Bryssel, Belgia

Georgetown

Osoite
Georgetown, District of Columbia, Yhdysvallat

Milano

Osoite
Via Raffaele Lambruschini,4C
20156 Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit