Lue virallinen kuvaus

SUPINFO on yksityinen korkeakoulu on perustettu vuonna 1965, tunnustettu Ranskan valtion ja maailman johtavia tietokone teollisuudessa. Sen 36 kampuksilla Ranskassa ja ulkomailla, SUPINFO on kutsumus tai pääasiallinen n kouluttaa ylimmän insinöörejä, asiantuntijoita Tietotekniikka ja viestintä (ICT) sekä suoraan toimivat yritykset lähtevät kouluun. SUPINFO antaa "International Master of Science" asteen asiantuntija ja tietojärjestelmien sertifioitu Ranskan valtion ja rekisteröity Ranskassa kansalliseen rekisteriin ammatillisen Certification korkeimmalla tasolla, taso I (Bac + 5 vuotta, Master, insinööri).

Bachelor of Science (taso Baccalaureate 3 vuotta), joka vastaa saamista 180 op (jälkeen läpäisseet kokeet tarjotaan B1, B2 ja B3)

International Master of Science M.Sc (taso Baccalaureate 5 vuotta) tunnustettu Ranskan hallitus tasolle 1 (taso Master, insinööri) vastaa saamista 300 op (jälkeen läpäisseet kokeet tarjotaan B1, B2 , B3, M1 ja M2)

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

SUPINFO International University

Institute of Information Technology yleensä haluaa hänen materiaalia tarpeisiin kaikkien yritysten ja varmistaa laajennettu työllistymismahdollisuuksia. Näin ollen kaikki ... [+]

Mestari

SUPINFO on yksityinen korkeakoulu on perustettu vuonna 1965, tunnustettu Ranskan valtion ja maailman johtavia IT-alalla.

Sen 36 Campus Ranskassa ja muualla maailmassa, SUPINFO tärkein kutsumus on kouluttaa korkean tason insinöörejä, asiantuntijoita informaatio- ja viestintätekniikan (ICT) ja suoraan operatiivisen liiketoiminnan lähtiessä School . Se toimittaa siten "International Master of Science" asiantuntijana tietokone- ja tietojärjestelmiin sertifioitu Ranskan valtion ja Ranskan kirjataan National Register of Professional Certification korkeimmalla tasolla, taso I (Bac + 5, Master, insinööri).

SUPINFO toimittaa:

International Master of Science M.Sc (Bac + 5) valtion tunnustama Level 1 (Master-tason, insinööri) Vastaavat saada 300 opintopistettä (Yleensä läpäisi tarkastukset annetaan B1, B2, B3, M1 ja M2) ... [-]
Belgia Brussels Ranska Bordeaux Clermont-Ferrand Caen Paris Grenoble  + 4 More
Syyskuu 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi