Lue virallinen kuvaus

IEE-ULB, Brysselin The Institute for European Studies

IEE-ULB: n organisaatio on ainutlaatuinen kansainvälisten tiimiensa, vuorovaikutuksensa EU: n toimielinten ja opetuksen ja tutkimuksen välisen vahvan yhteyden ansiosta.

IEE-ULB on opetuksen ja tutkimuksen monitieteinen huippuosaamiskeskus. Se keskittyy eurooppalaisiin kysymyksiin.

Miksi Brysselin Eurooppa-instituutti on?

Rooman sopimuksen voimaantulon jälkeen 1960-luvun alussa ULB: n akateemiset viranomaiset päättivät perustaa eurooppalaista opintokokonaisuutta.

IEE-ULB kattaa pääasiassa neljä aluetta: eurooppalainen laki, poliittinen tiede, taloustiede ja historia. Tieteellisen tutkimuksen ja opetuksen keskuksena se kouluttaa asiantuntijoita eurooppalaisiin kysymyksiin.

IEE-ULB - kansainvälisesti toimiva instituutti

IEE-ULB: ssä luennoitsijat ovat kymmenkunta maata. Opiskelijat edustavat vähintään 30 kansallisuutta.

Kansainvälinen ulottuvuus on vielä selvempää tutkijoidemme kannalta. Instituutilla on keskeinen rooli eurooppalaisten tai kansainvälisten tutkimusverkkojen luomisessa ja koordinoinnissa.

Yliopisto lähellä toimielimiä

Brysselissä sijaitseva IEE-ULB hyötyy sen sijainnista Euroopan sydämessä . Eurooppalaiset asiantuntijat, korkeat virkamiehet ja päättäjät ovat mukana opetuksessa, tutkimuksessa ja julkisessa keskustelussa.

Nämä harjoittajat ovat usein osa AlumnIEE-verkkoa . He antavat luentoja opiskelijoille ja antavat ohjausta. He tapaavat konferensseissa, kesäkouluissa ja ammatillisissa kursseissa.

Koulutus, joka kehittyy tutkimustemme avulla

IEE-ULB takaa johdonmukaisuuden tutkimusohjelman ja sen opetuksen välillä . Tutkimus kehittyy Euroopan ja Euroopan haasteiden rakentamisen mukaan. Tässä hengessä kursseja tarkistetaan säännöllisesti.

IEE-ULB: n pääkonttori: Blomme-rakennus

Vuonna 1964 IEE perusti pääkonttorinsa hyvin erityiseen huvilaan 39 Avenue FD Rooseveltissa, Ixellessä. Rakennus on suunnitellut vuosien 1926 ja 1928 välisenä aikana Brysselissä tärkeä arkkitehti Adrien Blomme. Vuonna 1990 IEE-ULB laajeni viereiseen huvilaan.

L'IEE-ULB edustaa puoli vuosisataa innovaatioita eurooppalaisissa tutkimuksissa. Videomme osoittaa sen tutkijoidemme ja tutkijoidensa kautta.

IEE-ULB: n kolme toimikautta

IEE-ULB: llä on rooli määriteltäessä Euroopan paikkaa maailmassa. Se kehittää toimintaansa noin kolmella toimeksiannolla: opetus, tutkimus ja julkinen keskustelu.

IEE-ULB: n erityispiirre on integroida sen kolme toimeksiantoa. Teoreettinen koulutus on käytännönläheistä. Tieteellinen tutkimus ruokkii keskustelua Euroopan tulevaisuudesta maailmassa.


opetus

IEE-ULB tarjoaa useita maisterin ja erikoistuneita maisterin tutkintoja eurooppalaisissa opinnoissa .

Laitos toimii yhteistyössä ULB-kumppaniensa kanssa:

  • Solvay Brysselin kauppakorkeakoulu
  • Filosofian ja yhteiskuntatieteiden tiedekunta
  • Oikeustieteellinen tiedekunta ja kriminologia

Kurssit suuntautuvat kurinpidolliseen tai monitieteiseen osaamiseen . Opetetaan joko englanniksi tai englanniksi ja ranskaksi. Ne heijastavat eurooppalaisissa tutkimuksissa suoritettuja tutkimuksia. Ammattitaidon edistämiseksi ohjelmat yhdistävät teorian ja käytännön.


Tutkimus IEE-ULB: ssä

IEE: n perustamisesta lähtien on ollut Euroopan unionin toimielinten tutkimuksen eturintamassa. Se on sertifioitu " Jean Monnet Center of Excellence (CEJM)". Tämä vahvistaa eurooppalaisia ​​kysymyksiä ja haasteita koskevan tutkimuksen laadun.

Tutkimus IEE: ssä pyörii noin neljästä teemasta :

  • Eurooppa vapauteen, turvallisuuteen ja oikeuteen perustuvana alueena
  • Eurooppa taloudellisen ja sosiaalisen sääntelyn alueeksi
  • Eurooppa normien ja arvojen yhteisöksi
  • Eurooppa maailmassa


Julkinen keskustelu

IEE-ULB ei ole erillinen akateemikko. Se on julkinen tila, jossa vaihdetaan keskustelua ja keskustellaan. Konferenssin järjestämisen ja julkaisujen levittämisen avulla instituutti pyrkii tekemään teorian konkreettiseksi . Se kokoaa yhteen tutkijoita, opiskelijoita ja päättäjiä keskustelemaan Euroopan yhdentymisestä.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

The Institute for European Studies

Erikoistunut maisteriohjelma EU: n tieteidenvälisissä opinnoissa on IEE-ULB: n 60-luottokurssi englanniksi. Tämän Master-ohjelman ainutlaatuisuus on sen keskittyminen ura ... [+]

Erikoistunut maisteriohjelma EU: n tieteidenvälisissä opinnoissa on IEE-ULB: n 60-luottokurssi englanniksi.

Tämä erikoistunut mestari on tieteidenvälisyys yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista.

Ne heijastavat Euroopan poliittisia, taloudellisia, sosiaalisia ja oikeudellisia integraatiokysymyksiä.

Tämän Master-ohjelman ainutlaatuisuus on sen keskittyminen urakehitykseen . Innovatiivista seminaaria järjestetään tarjoamaan opiskelijoille tarvittavat taidot ammatillisen projektin ja urasuunnitelman kehittämiseen.

Erikoistunutta maisteriohjelmaa EU: n monialaisissa tutkimuksissa

Tämän erityisammattitutkinnon opetussuunnitelman tarkoituksena ei ole aloittaa aihe, vaan ehdotettujen teemojen perusteellinen tutkimus. Pakollisten kurssien perusmoduuli mahdollistaa Euroopan yhdentymisen ymmärtämisen.... [-]

Belgia Brussels
Syyskuu 2019
Englanti,Ranskalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
The Institute for European Studies

IEE-ULB järjestää Executive Master-tutkinto, räätälöity koulutusohjelma englanniksi. Tutustu pääaineopiskelumme Euroopan unionin opintoihin. ... [+]

IEE-ULB järjestää Executive Master-tutkinto, räätälöity koulutusohjelma englanniksi. Tutustu pääaineopiskelumme Euroopan unionin opintoihin.

Euroopan Unionin opintojen tohtoriopinnot on räätälöity ja sertifioitu. Opettanut englanniksi, ohjelma tarjoaa osallistujille sen joustavuuden edut. He voivat seurata täydellistä ohjelmaa tai räätälöidä sitä erityisillä moduuleilla tai kursseilla.

Ohjelma käsittelee Euroopan yhdentymisen viimeaikaisia ​​haasteita ja tutkii aiheita, jotka ovat Euroopan päätöksentekoprosessin ytimessä.

Executive Master's -ohjelma

Euroopan Unionin opintojen päällikkö (MEUS) on jatko-ohjelma, jossa on porrastettu aikataulu iltaisin tai lauantaisin.... [-]

Belgia Brussels
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi