Lue virallinen kuvaus

United Business Institutes (UBI) perustettiin 4. huhtikuuta 1992 voittoa tavoittelemattomaksi korkeakoulutukseksi. UBI: n perustajat olivat Lucien van Dievoet ja Francois d'Anethan, jotka yhdessä päättivät aloittaa englanninkielisen Business Schoolin , joka yhdistää aidosti kansainvälisen ulottuvuuden laadukkaaseen liiketoimintaohjelmaan. Brittiläisten yliopistojen laadunvarmistusmekanismeja on aina pidetty korkeakoulutuksen standardina, ja siksi brittiläisen validoinnin päätös tehtiin ja Britannian yliopistot ovat validoineet UBI-ohjelmat vuodesta 1998 lähtien.

Ensimmäisten opiskelijoidensa ottamisen jälkeen lokakuussa 1992 UBI on saavuttanut mainetta opetusohjelmiensa korkeasta laadusta. Brysselissä ja Luxemburgissa sijaitseva UBI tarjoaa mahdollisuuden opiskella englantia muussa kuin englanninkielisessä maassa ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyötyä kansainvälisestä, kulttuurienvälisestä ja dynaamisesta ympäristöstä.

Tämä onnistunut resepti laajennettiin uusien kampusten avaamiseen. UBI - Luxemburg avattiin vuonna 2013 toimimaan kampuksella Wiltzissa Luxemburgissa. UBI - Kiina avattiin vuonna 2018 Shanghaissa (Kiina).

UBI: n luokkahuoneet ovat huolellisesti muotoiltuja tarjoamaan opiskelijoille laajin kansainvälinen kokemus. Otamme opiskelijoiden ja alumnien yli 50 maasta maailmassa, pidämme luokkahuoneessamme monimuotoisuutta kilpailuetuna. Vaikka ohjelma on suunniteltu haastamaan sinua älyllisesti ja henkilökohtaisesti ja vaatii itsekuria ja omistautumista, se on samalla palkitsevaa ja antaa sinulle mahdollisuuden hankkia taitoja, tietoja ja asenteita, joiden avulla voit navigoida helposti monikulttuurisessa ympäristössä.

UBI: llä on kaksi kampusta - yksi Brysselissä ja yksi Luxemburgissa. Bachelor (Hons.) Business Studies ja Master of Business Administration-ohjelmia opetetaan Englanti ja validoidaan Middlesex University London ja opiskelijat saavat Middlesex University London tutkinnon onnistuneesti päätökseen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Kiinan kieli

United Business Institutes