United Business Institutes

Esittely

Lue virallinen kuvaus

United Business Institutes (UBI) on yksityinen korkea-asteen oppilaitos Brysselissä, Belgiassa, tytäryhtiö kampuksilla Luxemburgissa ja Kiinassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1992 UBI on tarjonnut korkealaatuista brittiläistä liiketalouden koulutusta perus-, jatko- ja jatkotasoilla. Kaikki UBI-opiskelijat opiskelevat ja ansaitsevat maailmanlaajuisesti tunnustetun Ison-Britannian tutkinnon UBI: n kumppanuuden kautta Lontoon (Iso-Britannia) Middlesex Universityn kanssa.

UBI: n tutkinto-ohjelmat keskittyvät yritystoimintaan kansainvälisessä kontekstissa, ja siten ne yhdistävät kansainvälisen johtamisen ja maailmantalouden monipuoliset näkökohdat kaikilla kursseilla. Koulu suunnittelee edelleen erityisiä immersio-ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat kokea omakohtaisesti globaaleja liiketoimintaan liittyviä aiheita. Esimerkiksi Kiinassa järjestetyn globaalin immersion kurssin aikana opiskelijat lähtevät yhden viikon matkalle Shanghaihin oppiakseen Aasiasta ja sen liiketoimintaympäristöstä.

UBI: n kurssit on suunniteltu tarkoituksenmukaisesti yhdistämään nykyiset reaalimaailman aiheet uusimpaan johdon ajatteluun. UBI uskoo koulutukseen, joka valmistelee opiskelijansa ammatilliseen toimintaympäristöön ja korostaa siten käytännön projekteja, urasuuntautuneita aktiviteetteja ja harjoittelupaikkoja.

Yksi tunnusmerkki UBI: n koulutukselliselle lähestymistavalle on hyvin henkilökohtainen opetus- ja oppimisympäristö, jonka UBI yksityisenä oppilaitoksena pystyy tarjoamaan opiskelijoilleen. Pienet luokkahuoneet ja tiedekunnan ja henkilökunnan suora vuorovaikutus ja opastus antavat opiskelijoille mahdollisuuden kehittää yksilöllisiä taitoja ja urapolkuja. UBI-opiskelijoista tulee osa läheistä yhteisöä opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilökunnan ja arvostettujen alumneidemme kanssa maailmanlaajuisesti.

Tämä onnistunut yhdistelmä ansaita maailmanlaajuisesti tunnustettu Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinto, joka keskittyy kansainväliseen johtamiseen, urasuuntautumiseen ja erittäin henkilökohtaiseen kehitysympäristöön. Laajennettiin uusien kampusten avaamiseen Luxemburgissa vuonna 2013 ja Kiinassa vuonna 2018.

Sijainnit

Bryssel

Osoite
Rue de Namur 48
1000 Bryssel, Bryssel, Belgia

Wiltz

Osoite
Château de Wiltz
9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg