International University Of Sarajevo IUS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

International University of Sarajevo on voittoa riippumaton korkeakoulun joka itsenäisesti rahoittaa toimintaansa. Se tarjoaa koulutusohjelmia kaikissa kolmessa tutkimuksessa jaksoa, sekä erityisiä ammatillisen kehityksen ohjelmia rekisteröity alueilla.

Hormonikierukka on akkreditoitu kansallisen Virasto kehittämisyksikkö ja laadunvarmistus ja on lueteltu valtion rekisteriin akkreditoitu korkeakoulujen Bosnia ja Hertsegovinassa. Yliopisto on avustava jäsenenä Euroopan yliopistojen liiton (EUA) ja täyden jäsenenä International Association of Universities (IAU). Lisäksi kaikki seitsemän ohjelmat edustettuna Keystone ovat hyväksymiä AQ Itävalta kuusi vuotta syyskuun 2016 hormonikierukka seuraa neljän vuoden tutkintorakenne Klo ylioppilastasoinen. Ohjelmat ovat yhteensopivia Bolognan järjestelmän ja mahdollistaa vapaan siirron luottojen kautta op. Kandidaatin tutkinnon hormonikierukka on arvoltaan 240 opintopistettä. maisterin ohjelma IUS kestää yksi vuosi on arvoltaan 60 opintopistettä.

Kieli vaatimukset

Viestinnän kieli ja koulutus klo IUS on EnglantiJa kaikille mahdollisille opiskelijat tarvitsevat todisteen kielitaidosta (IELTS 6 tai TOEFL IBT 79). Opiskelijat, joilla ei ole tätä taitotason voi opiskella Englanti Language School, kunnes ne ovat valmiita heidän tiedekunnan opintojen kieli-viisas.

Osallistumismaksut

At ylioppilastasoinen kustannukset ohjelman alkaa 3600 Euro asianomaisten stipendejä. varten maisterin Genetiikan ja biotekniikka maksu on 3500 Euro. Varten Kansainväliset suhteet ja Sähkötekniikka ja elektroniikka-ohjelmat, Maksu on 3000 Euro.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc sähkö- ja elektroniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2019 Bosnia ja Hertsegovina Sarajevo

Sähkö- ja elektroniikka-ohjelma tarjoaa maisteri aloilla sähköenergian ja sähköjärjestelmiä sekä elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien. [+]

Sähkö- ja elektroniikka-ohjelma tarjoaa maisteri aloilla sähköenergian ja sähköjärjestelmiä sekä elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien.

Tutkimus Ohjelma keskittyy kautta tarjottavien opetussuunnitelmat sovellettu näkökohtia tutkituista aiheista. Siten opiskelija kannustetaan kehittämään kokonaisvaltainen käsitys alalla, joka avaisi erilaisia ​​mahdollisuuksia hänelle / häntä joko teollisuuden, korkeakoulujen tai tutkimusta ja kehitystä.

Suurin muutokset energiasektoreilla alkaen uusiutuvia energialähteitä hajautetut tuottajat ja päättyy mikro-verkkoihin, edellyttävät uusia ideoita ja erilaisia ​​tapoja integroida näitä aloja koskevaa tutkimusta ja se on sovellus markkinoilla. Tästä ja enemmän, EEE ohjelma tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille olemaan aktiivisesti mukana kappaleen liittyvä sähköjärjestelmiin analyysi ja suunnittelu yhdellä kädellä, ja valvonnasta ja optimointi näiden järjestelmien kautta sulautettujen järjestelmien radalla.... [-]


Maisteri

Kansainvälisten asioiden maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Bosnia ja Hertsegovina Sarajevo

Jatko-opinnoissa, painopiste IR ohjelma on rauhan ja konfliktien tutkimukset ja kansainvälisen turvallisuuden. [+]

Jatko-opinnoissa, painopiste IR ohjelma on rauhan ja konfliktien tutkimukset ja kansainvälinen turvallisuus.

Ohjelma tarjoaa jatko opiskelijoille tarpeellisia taitoja toimia nykymaailmassa ja tutkia motiiveja, menetelmiä ja politiikkaa valtioiden jatkaa niiden etuja kansainvälisellä areenalla ja vaikuttavien voimien muodon ja rajoittaa näiden valtioiden.

Ohjelma järjestetään myös erittäin onnistunut Kesäkoulu Learning from the Past, Transitional Justice, täsmäytys ja muut siihen liittyvät tieteenalat.

Yhden vuoden tutkinto 60 op AQ Itävalta akkreditoitu 3000 euroa vuodessa [-]

Master genetiikan ja biotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Bosnia ja Hertsegovina Sarajevo

Genetiikka ja biotekniikka on yksi nopeimmin kasvavista tieteenalojen ja on kasvava tarve geneetikot bioengineers muotoinen nykyajan insinöörin standardeja. Pyrimme kouluttamaan avarakatseisia geneetikot bioengineers, tietoinen paikallisten ja maailmanlaajuisten ongelmien käsittelyssä ja herkkiä eettisiä kysymyksiä. [+]

Genetiikka ja biotekniikka on yksi nopeimmin kasvavista tieteenalojen ja on kasvava tarve geneetikot bioengineers muotoinen nykyajan insinöörin standardeja.

Pyrimme kouluttamaan avarakatseisia geneetikot bioengineers, tietoinen paikallisten ja maailmanlaajuisten ongelmien käsittelyssä ja herkkiä eettisiä kysymyksiä.

Ohjelma keskittyy käytännön sovelluksia teoreettisen viitekehyksen toimitetaan opintojen tasolla, rakentaa tutkimukseen käsivarteen ja kehittämällä toimialakohtaisia ​​käytäntöjä. Yhteistyö teollisuuden kanssa on yksi tärkeimmistä tavoitteista ohjelman lisäämiseksi ratkaisuun finding taitoja ja ajattelutapa tutkimuksen tukeman käytännöllisyys. ... [-]


Videot

International Relations Office of IUS

Ota yhteyttä

International University of Sarajevo

Osoite, 1. rivi Hrasnička cesta 15 Ilidža
71210 Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia ja Hertsegovina
Verkkosivu https://www.ius.edu.ba/
Puhelin +387 33 957-101