University of Sarajevo School of Economics and Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulu kauppakorkeakoulu Sarajevossa (SEBS) perustettiin vuonna 1952 taloustieteiden tiedekunnan. Ensiluokkaisia ​​koostui 105 kokopäiväistä ja 129 osa-aikaisiksi opiskelijoiksi. SEBS on pisimmät perinteet ja se on suurin oppilaitos Bosnia ja Hertsegovinassa. Se on johtava laitos BH korkeakoulujärjestelmän luomiseen ja tiedon levittämisestä aloilla kauppatieteellisen. Erityisen merkittävä on jatkuvuus School toiminnan koko viime 58 vuotta. Jopa keskellä raskain kuoret ja sodankäynnin aikana hyökkäys Bosnia ja Hertsegovinassa 1992-1995, opetus ei lakkaa, koska innostusta ja omistautumista sekä työntekijöiden ja opiskelijoiden.

Koulu onnistui pitämään valtaosa sen tiedekunnan jäsenet edes vaikein aikakautena. Viime viidenkymmenen vuoden Koulu on jatkuvasti kehittää ja toteuttaa lukuisia ohjelmia johtaen korkeasti koulutettujen ja luovien alojen ammattilaiset pystyvät ottamaan johdon ja johtotehtävissä työelämässä. Sen päätavoitteena on toteuttaa ja soveltaa kaikkia nykysuuntauksia Liiketoiminta, kauppatieteet ja koulutusta sopeutua nopeasti muuttuvassa, kilpailuympäristössä.

Vuodesta 2009 15,154 opiskelijat neljän vuoden ohjelma, 823 opiskelijoiden kolmivuotisen ohjelman ja 3,543 opiskelijat kaksivuotinen ohjelma on valmistunut School. 569 Kantajat osti maisterin tutkinto, kun taas 187 väitöskirjaa on puolustettu.

Pyrkii tekemään sen opetussuunnitelman ja oppimäärän niin moderni kuin mahdollista sekä tehostamaan askeleet kohti kansainvälistymistä ja kansainvälistä tunnustusta sen asteen Koulu oli ensimmäinen Bosnia-Hertsegovinassa hyväksymään ja panemaan täytäntöön (2001/2002 lukuvuosi) opetussuunnitelma perustuu Euroopan Laajuus siirtojärjestelmä - ECTS. Tuntuva yhteistyön taso on saavutettu eliitti kauppakorkeakoulujen sekä Euroopassa että ympäri maailmaa, jotka tarjoavat opiskelijoille laajempi joukko valintoja, ja jolloin oma itsenäinen vaikutus kehitykseen ohjelmien, joihin ne osallistuvat. Toinen vaihe täytäntöönpanossa op-pohjainen käsite opiskelemaan alkoi vuonna 2005 käyttöön "3 + 2 + 3" järjestelmä. Koulu esitteli ensimmäisen sukupolven tutkinnon, joka perustuu op käsite, lokakuussa 2008.

SEBS on ainoa oppilaitos B & H, joka on ollut jäsenenä Euroopan Foundation for Management Development - EFMD ja jäsen yhdistyksen Advance Collegiate School of Business - AACSB.

SEBS on myönnetty akkreditointi Itävallan viraston laadunvarmistuksen. Tällä hetkellä SEBS on ainoa tiedekunnan Bosnia ja Hertsegovinassa, joka pitää eurooppalainen akkreditointi, mikä tarkoittaa, että tämä toimielin ja sen tutkintotodistukset tullaan kirjaamaan Euroopan koulutuksen aluetta.

SEBS myös käyttöön laadunhallintajärjestelmä ISO 9001: 2008. Vuonna 2009 SEBS sai sertifiointi Bureau Veritas. Johdanto ja sertifiointi laatujärjestelmä ISO-standardin todentaa SEBS kuin onnistunut laitos kehittämiseen ja toteuttamiseen opetusohjelmia varten 1., 2. ja 3. analyysin tulosten korkeakoulujen ja ei-akateemiset koulutusohjelmat, kursseja ja koulutusta mukaan elinikäisen oppimisen käsite. Vuonna 2009 SEBS palkittiin EDUNIVERSAL Palmes sertifikaatti. Tämä todistus korostaa kasvavaa suosiota tämän toimielimen kansainvälisellä tasolla, ja asettaa SEBS vuonna 1000 paras kauppakorkeakouluissa maailmassa.

Mukaan Webometrics, maailman yliopistojen ranking-järjestelmä WEB toimintaa, SEBS, sijoittui 390., joukossa 400 kauppakorkeakouluissa maailmassa.

Sijainnit

Sarajevo

School of Economics and Business

Osoite
School of Economics and Business in Sarajevo
University of Sarajevo
Trg oslobodjenja - Alija Izetbegovic 1

71000 Sarajevo, Bosnia ja Hertsegovinan liitto, Bosnia ja Hertsegovina
Puhelin
+387 33 275-900

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: