Access Masters

Esittely

Lue virallinen kuvaus

2018 Access Masters kevätretki alkaa 24. tammikuuta tapahtumalla Brysselissä ja tarjoaa Masters-haastajille mahdollisuuden tavata parhaita One-One-kouluja.

Tammikuun ja huhtikuun 2018 välisenä aikana kiertue mahdollistaa tulevien hakijoiden tapaamisen johtaviin kansainvälisiin yliopistoihin ja kauppakorkeihin 17 tapahtumassa Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa, Intiassa ja Lähi-idässä. Access Masters Tour vierailee Berliinissä ja Brysselissä ensimmäistä kertaa. Löydä koko aikataulu tapahtumasivulta accessmasterstour.com

Räätälöity koulutuskokemus

Access Masters -tapahtumien aikana korkeakoulututkinnon suorittaneet opiskelijat tai äskettäin valmistuneet voivat löytää parhaiten sopivan maisteriohjelman. Tapahtumissa yhdistyvät tutkijakoulun messut, yksi-to-one-kokoukset ja konsultointitapaamiset, joiden avulla hakijat voivat tutkia koulutusmahdollisuuksia parhaiten sopivalla tavalla.

One-to-One -tapahtumat mahdollistavat osallistujien tapaamisen sisäpiiriläisistä johtavista liike-elämän kouluista - oppilaiden johtajista, professoreista, nykyisistä opiskelijoista ja alumneista. Näin he pystyvät paremmin tunnistamaan heille parhaiten sopivat ohjelmat ja parantamaan heidän mahdollisuuksiaan päästä maahan. Yksittäiset kokoukset tarjoavat mahdollisuuden oppia lisää yksittäisistä liiketoiminnoista Masters-ohjelmista suoraan lähteestä, löytää kaikki sinulle tärkeimmät yksityiskohdat ja vertailla eri näkökulmia ja kokemuksia.

Access Masters -messut antavat osallistujille mahdollisuuden tutustua moniin erilaisiin Masters-ohjelmiin kerrallaan. Avoimen oikeudenmukaisen formaatin aikana mahdolliset päällikön hakijat voivat tavata kaikki osallistuvat yliopistot ja saada yksityiskohtaisia tietoja tutkinto-ohjelmiensa koko laajuudesta liiketoiminnan ja johdon ulkopuolella. Tämä antaa tunteen yliopiston ympäristöstä ja monitieteinen kokemus voi upota.

Näiden tapahtumien tarkoituksena ei kuitenkaan ole auttaa tulevia opiskelijoita löytämään oikea ohjelma. Aspirantit voivat myös hyötyä asiantuntevasta palautteesta MBA-profiilinsa parantamiseen liittyvistä vahvuuksista ja alueista, ammattitaitoista neuvontaa oikean ohjelman valitsemisesta ja siitä, mikä tekee erinomaisesta sovelluksesta. He voivat myös saada käytännön vinkkejä testien valmisteluun (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS jne.), Apurahahakemukseen ja muihin rahoitusmahdollisuuksiin.

Lyhyesti sanottuna Access Masters Tour avulla voit tutkia, valmistella ja aloittaa jatkotutkinnon parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuka voi hyötyä

Access Masters -tapahtumat on suunniteltu auttamaan tulevia Masters-opiskelijoita löytämään parhaiten soveltuvat Masters-ohjelmat.

Järjestäjät rohkaisevat opiskelijoiden kandidaatintutkinnon viimeisenä vuonna sekä viime aikoina valmistuneita osallistumaan tapahtumaan. Useimmat maisteriohjelmat ovat tervetulleita hakijoille, joilla ei ole työkokemusta. Jotkin ohjelmat on kuitenkin suunnattu nuorille ammattilaisille, joilla on jo noin kaksi vuotta ammattikokemusta, joka liittyy tutkijakoulun suunniteltuun erikoistumisalaan.

Englanninkielinen sujuvuus akateemisia opintoja varten on välttämätöntä, koska suurin osa Access Masters -tapahtumista esitetyistä ohjelmista opetetaan englanniksi.

On tärkeää tietää myös, että One-to-One-tapahtumamuoto ja Access Masters -messut palvelevat erilaisia ​​hakijoita.

One-to-One -tapahtuman muoto on tarkoitettu mahdollisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita liiketalouden koulutusohjelmista. Ehdokkaat muodostavat yhteyden liiketoimintakouluihin, jotka vastaavat heidän profiiliaan ja mieltymyksiään jopa 20 minuutin kokouksissa, jotka on suunniteltu etukäteen.

Messut antavat toisaalta hakijoille mahdollisuuden tavata kymmeniä koulun edustajia tutustumaan erilaisiin maisteriohjelmiin. Tämä monipuolinen ohjelma ja formaatit mahdollistavat Access Masters -tilaisuuksien auttamisen suurelle joukolle ehdokkaita valitsemaan polkunsa elämässä.

Sijainnit

Sao Paulo

Osoite
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
Sao Paulo, São Paulon osavaltio, Brasilia

Buenavista

Osoite
Alameda Santos, 1123
Buenavista, Meksikon osavaltio, Meksiko

Mumbai

Osoite
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Mumbai, Maharashtran, Intia

Milano

Osoite
Piazza della Repubblica 20
Milano, Lombardia, Italia

New Delhi

Osoite
Barakhamba Avenue, Connaught Place
New Delhi, Delhi, Intia

Pariisi

Osoite
2 place de la Defense CNIT - BP 210
Pariisi, Île-de-France, Ranska

Moskova

Osoite
31A bld.1 Leningradsky prospect
Moskova, Moskva, Venäjä

Rio de Janeiro

Osoite
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Rio de Janeiro, Rio de Janeiron osavaltio, Brasilia

beirut

Osoite
beirut, Beirutin kuvernööri, Libanon

Munich

Osoite
Maximilianstraße 17
Munich, Baijeri, Saksa

Medellín

Osoite
Carrera 42a No. 1-15
Medellín, Antioquia, Kolumbia

Kyiv

Osoite
5, Alla Tarasova Street
Kyiv, Kiovan kaupunki, Ukraina

Bryssel

Osoite
Rue du Commerce 9
Bryssel, Belgia

lima

Osoite
Av. Malecón de la Reserva 1035
lima, Callaon alue, Peru

Bangalore

Osoite
Vivanta By Taj - MG Road
Bangalore, Karnatakan, Intia

Bogota

Osoite
Calle 73 No.8-60
Bogota, Bogota, Kolumbia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin