Lue virallinen kuvaus

päälle

Elinvoimainen ja innovatiivinen lähestymistapa, olemme 6. Vuoden parhaaksi Private University Center kaivos- ja 7. vuotta peräkkäin parhaaksi private yliopistokeskus BH; mukaan arviointiin HVK (yleisindeksi Kurssit) vapauttaa opetusministeriö (INEP / MEC) maaliskuussa / 2017 - tärkein kansallinen indikaattori korkeakoulutuksen laadun Brasiliassa.

Asemaamme parhaaksi private yliopistokeskus Mine johtuu sitoumusta vankkaa ammatillista ja inhimillistä kehitystä opiskelijoille.

Meillä on yli 50 perustutkintoa ohjelmia, kuten poikamies, perustutkintoa ja teknologiset valmistumisen, ja monet ovat pisteytetään Editora Student Guide huhtikuuta (62 tähdet painos 2017 oppaan) ja University Ranking Folha de São Paulo - RUF.

Meidän Graduate Program tarjoaa yli 60 erikoiskursseja ja kaksi maisterin tutkinnot hallinta ja sosiaalisen hallinnan, koulutus- ja paikallisen kehityksen-rankattu parhaiten Brasiliassa Korkeakoulujen henkilöstön Improvement koordinaatio (viitat).

Sitoutumista ja intohimoa

Kaikki tämä työ soveltavat opettajat, päälliköiden ja lääkärit akateemisella osaamista ja markkina-tuella kokeneita työntekijöitä ja intohimoisesti koulutuksen. Molemmat saavat täyden tuen One koulutukseen ja ammatilliseen kehitykseen, sekä kaikki huomiota ihmisen ja henkilökohtainen.

Olemme yksi 100 parhaista työpaikoista Brasiliassa, sillä 6. peräkkäisenä vuonna (2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ja 2016), jonka valitsee GPTW instituutti / lehdessä Times. Vuonna 2016 tekemän selvityksen GPTW myös valittiin 2. parhaat työpaikat Minas Geraisin on "yli 1000 työntekijää." Ja vuonna 2017, me pidettiin 2. peräkkäinen vuosi, paras yritys naisten töihin Brasiliassa.

Koko meidän 56 vuotta kokemus korkeakoulutuksen, vietetään 20. lokakuuta saapui 2016 16 yksikköä Minas Geraisin ja Goiásin sijaitsee kaupungissa Belo Horizonte, Betim, hyvässä kunnossa, katalaani, kreivi, Divinópolis, Nova Serrana, Pouso Alegre, Sete Lagoas ja Uberlândia.

Nämä saavutukset ovat vain ollut mahdollista ja päivittäinen sitoutunut luomaan opetus- ja inspiroiva oppimisympäristö, joka herättää ihmisten intohimo täyttä elämää ja kunnioittaa jokaisen ominaisuudet.

Missio, visio ja arvot

Kun tehokas osallistuminen ja suora osuus on yli 2000 ihmistä, mukaan lukien opettajat ja työntekijät, olemme rakentaneet missio ja visio, joka loistava esimerkki siitä miten voit rakentaa tulevaisuutta Una kollektiivisesti.

  • Tehtävä

Muuttaa maa opetusministeriössä, osaaminen ja intohimo, Innoittaako opiskelijoiden, opettajien ja työntekijöiden toteuttaa unelmansa ja potentiaalia yksilöinä, ammattilaisille ja agentit yhteiskunnallisen muutoksen.

  • Näkymä

Tunnustetaan korkeakoulussa korkeamman koulutuksen vaikutuksista maan arvostetaan laadukasta opetusta, ammatillista kehitystä ja toimivuutta sen opiskelijoiden ja valmistuneiden.

  • Charter arvojen

Una rakentanut peruskirjan arvoja, joista viisi perusperiaatetta, jotka ohjaavat kaikki päätökset laitos. Se on totta, kompassi, joka siirtää kaikki kohti toteutumista unelma ohjaavat missiomme, joka on muuttaa maahan Koulutuksen ammattilaisten työmarkkinoille ohjaavat eettiset käytös ja kansalaisten ryhti, akateemisen huippuosaamisen ja hallinnollisia ja uudenaikaisten opetusmenetelmien.

  • Yhteistyö - To yhteistyötä on että työskennellä yhdessä terveellä riippuvuussuhteessa yhteisten tavoitteiden ja molemminpuolisia hyötyjä. Yhteistyö vahvistaa ryhmähenkeä, solidaarisuutta ja käynnistää kykyämme jakaa tietoa, osaamista ja kokemuksia.
  • Avoimuus - on käytännössä vastuussa ja kaksinkertainen käsi totuuden ja rehellisyys, mikä merkitsee johdonmukaisuus mitä luulet ja mitä teet, kun otetaan huomioon muiden näkemyksiä.
  • Kunnioitus - Sitä tietoisia oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan, sekä muita, ymmärtämään ja hyväksymään yksilölliset erot ja valvoa käsityksemme inhimillisiä arvoja.
  • Sitoutuminen - Se odottaa yli henkilökohtaisia etuja, etuja toisten ja toimielimen, olettaen haluavansa rakentaa parempaa maailmaa.
  • Innovaatio - on tehdä toisin. Kehittää kykyä kuvitella, mitä ei ole olemassa. Se kyseenalaistaa rutiinia ja tottumukset. Opit elää tuntematon, erilaiset, yllättäviä ja uusia. On käynyt unelma todellisuudeksi.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Centro Universitário UNA

Osaketju 50 anos de tradição e excelência da Una no ensino e na pesquisa da Administração e sua contribuição in formação de líderes e gestores de sucesso agora chancelam ... [+]

Osaketju 50 anos de tradição e excelência da Una no ensino e na pesquisa da Administração e sua contribuição in formação de líderes e gestores de sucesso agora chancelam o novo Mestrado Profissional em Administração.

Kurssi pitää mielessä, että profiileja, jotka yhdistävät toisiaan, ovat ristiriitaisia ​​ja metodologisia, jotka vaikuttavat innovaatioon ja dynamiikkaan.

Säilytys on helppoa editaloille.

Público

Profissionais comprometidos com a inovação e com a dinâmica organisation, de capes de estabelecer dialogo interdisciplinar e de transitar em diferentes de la conhecimento, de que sejam capazes de compreender, analisar e interpretar dados e informações de natureza quantitativa e qualitativa, habilitando-se como interlocutores para o desenvolvimento de iniciativas neles sustentados; että hänellä on taipumus tai työskennellä kolmansien osapuolten kanssa. Docentes comprometidos com o conhecimento transformador, articulado com kuin atividades de pesquisa ja extensão e que possam levar seus alunos ja desenvolverem habilidades voltadas para a inovação ea dinâmica organizacional.... [-]

Brasilia Belo Horizonte
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Centro Universitário UNA

O Mestrado Profissional em Gestão Sociale, Educação e Desenvolvimento Paikallinen ehdotus muodostaa profiilisenssejä, jotka tarvitsevat kumppanuuksia ja kysyntäpoliittisi ... [+]

O Mestrado Profissional em Gestão Sociale, Educação e Desenvolvimento Paikallinen ehdotus muodostaa profiilisenssejä, jotka tarvitsevat kumppanuuksia ja kysyntäpoliittisia ohjelmia, suunnitelmia ja projekteja paikallistasolla, käyttämällä apuna oppimista, metodologioita ja teknologian sosiaalisen kehityksen edistämistä efetivas soluções, especialmente nos kampos da educação e gestão social.

Säilytys on helppoa editaloille.

Proposta única pelo pioneirismo, originalidade e consistência. Busca tasapainottaa erimielisyyttä ja vuorovaikutusta, interagir formação teórica e prática. Coloca-se aberta à contextualização, à interação social e valorização dos conhecimentos da prática, serem potencializados via o emprego de métodos didáticos participativos e cooperativos.... [-]

Brasilia Belo Horizonte
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Kampus
Lue lisää suomeksi