Lue virallinen kuvaus

EBAPE Brasilian School of Public and Business Administration (Escola Brasileira de Administração Pública) &nbsp Brasilian School of Public and Business Administration on Getúlio Vargas säätiö - perustettiin huhtikuussa 1952 ja on ollut tärkeä rooli koulutuksen yliopistossa ja valtion henkilöstön sekä Brasiliassa ja muissa Latinalaisen Amerikan maissa ja Afrikassa. &nbsp Alusta alkaen se on ristiriidassa hallinnon kursseja jatko ja erikoistunut tasoilla sekä laaja tutkimusohjelma ja tekniset konsulttipalvelut valtion yrityksiä ja yhteisöjä. &nbsp Master of Public Administration-ohjelma, joka perustettiin vuonna 1967, on koulutettu henkilökunta ottaa vastaan ​​avainasemissa suora ja epäsuora hallinto valtion yhtiöiden ja suurten brasilialaiset yritykset. &nbsp Koulutuksen alalla, lisäksi Undergraduate kurssi Administration, Master of Public Administration kurssi, Master of Business Administration kurssi, Ph.D. Hallinnon tietenkin EBAPE tarjoaa tällä hetkellä laajennus ja erikoistumiskurssit työntekijät ja johto valtionyhtiöiden lisäksi avoin jatko-ja koulutusohjelmia yli neljä tuhatta opiskelijaa vuodessa. &nbsp Tutkimushankkeet edistää EBAPE kattaa alueet hallitus ja hallinto, johtaminen sekä julkisen ja yksityisen sektorin, julkisen politiikan, yhteiskunnallisen hallinnan, koulutuksen julkishallinnon ja tietoa julkisen sektorin infrastruktuuri. EBAPE julkaisee myös bi-monthlyPublic Hallinto lehdessä (RAP - Journal of Public Administration), perustettiin vuonna 1967, joka toinen kuukausi ja Brasilian portugali lehdessä Management (RPBG - Portugalin ja Brasilian Magazine Management) ja Electronic Jounal - Kannettavat EBAPE. BR. &nbsp EBAPE Fosters instituutioiden välinen yhteistyö ja vaihto-ohjelmia. Vuosien mittaan nämä ohjelmat on kannustin kehittää yhteistä tutkimusta ja teknistä neuvontaa hankkeita muiden hallinto Koulut. &nbsp EBAPE akateeminen politiikka on muotoillut neuvoa koostuu sen tiedekunnan jäseniä. Hallitus vastaa hallinnosta School, vaikka sen Akateeminen koulutus-ja tutkimuskeskukset, Lato sensu Graduate Centerin ja konsultoinnin, koulutuksen ja johtamisen elinkeinokeskuksissa. &nbsp Lisäksi toteutetuista toimista sen pääkonttori on Rio de Janeirossa, EBAPE on laajennettu ja tehosti toimintaansa alueellisten ytimet ympäri maata ja ulkomaille. Erityisohjelmia teknistä koulutusta ja konsultointia pidetään Brasiliassa ja muiden Brasilian kaupunkien.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

Master hallinto EBAPE vastaus nykyiset vaatimukset jatko Kurssit Hallinto mukaisesti ohjeiden viitat / Opetusministeriö, joka ... ... [+]

Master Hallinnon

&nbsp

Master hallinto EBAPE vastaus nykyiset vaatimukset jatko Kurssit Hallinto mukaisesti ohjeiden viitat / Opetusministeriö, joka hyväksyy sille luokituksen Professional maisterin kurssin mukaisesti hallinnollisella päätöksellä N 080/98 .

&nbsp

Professional Master-kurssi on ensisijaisesti osa-opiskeluna, joka mahdollistaa maisterin opiskelijat voisivat yhteensovittaa tutkimukset ammatillista toimintaansa.

&nbsp

Kurssin rakenne perustui EBAPE n kokemusta Lato sensu jatko tunnistaa tarpeet organisaatioiden ja laadittava koettu profiilia ylläpitäjä täyttää tehtävissä keski-ja ylemmän johdon ja konsultointi tehtävissä. Tämä kokemus osoitti vahvaa kysyntää markkinoilla ammattilaisille laajaa perehtyneisyyttä hallinnan välineitä ja tietoa kansainvälisille markkinoille dynamiikkaa sekä yrittäjyyshenkeä ja herkkyys markkinaolosuhteisiin. Tällä tavalla valinnasta ehdokkaiden läpi laaditaan lopullinen työ,, Kurssin tavoitteena on kehittää, osaamista, kykyjä ja asenteita vastaamaan näihin vaatimuksiin. ... [-]

Brasilia Rio de Janeiro
Maaliskuu 2020
Part-time
24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi