ESPM – Brasil

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Wikistä

Epätavallinen jatkuvassa liikkeessä

Yli 65-vuotisella historialla ESPM on brasilialainen referenssi korkeakoulutuksen viestinnässä, markkinoinnissa ja johtamisessa, ja innovaatioiden ja tekniikan DNA on läsnä kaikissa oppimisprosesseissa ja kouluttaa ammattilaisia tulevaisuutta varten.

ESPM: n sitoutuminen huippuosaamiseen ja pitkäikäisyyteen on pitää laadumme ja maineemme vakiona, olipa se sitten kymmenen, kaksikymmentä, viisikymmentä vuotta. Kunnioitamme jokaisen opiskelijamme tutkintotodistusta ja luottamusta.

Meidän tarinamme

ESPM perustettiin vuonna 1951, jolloin mainonta kasvoi liiketoiminta-alueena suuressa osassa maailmaa ja tuli ammatiksi. Ryhmällä mainostajia ja mediayrittäjiä oli visio, että vain huippuosaamiskoululla meillä olisi vahva ja kehittynyt viestintäala Brasiliassa. Ja niin, ESPM syntyi.

Nykyään koulussa, jossa “opettaa niille, jotka tekevät”, on aina toiminut noin 15 000 oppilasta ja 600 opettajaa markkinoilla, kampuksilla São Paulon, Rio de Janeiron ja Porto Alegren kaupungeissa. Kansainväliset kumppanuudet tunnettujen yliopistojen kanssa yli 10 maassa.

Voidaksemme viedä huippuosaamisemme ja pysyvyytemme alalle ja kouluttaa monitieteisiä ammattilaisia, tarjotaan tällä hetkellä 8 perustutkintokurssia: hallinto, yhteiskuntatieteet ja kuluttajatieteet, elokuva ja audiovisuaalisuus, muotoilu, journalismi, mainonta, kansainväliset suhteet ja TECH.

Valikoimamme sisältää myös jatko-, maisteri-, tohtorintutkintoja ja ilmaisia kursseja, lyhyen ja keskipitkän ajan.

  • Missiomme: Muodostaa johtajia, jotka kykenevät muuttamaan yritystoimintaa ja kehittämään maata.
  • Aiomme: Luoda toiminta-alueillemme Brasiliaan globaalit huippuosaamiskeskukset.
  • Arvomme: akateeminen huippuosaaminen; Etiikka ja totuus; Vapaa aloite ja ilmaisunvapaus; Ihmisen ja sosiaalinen ylösnousemus; Monimuotoisuutta.

ESPM LifeLab

Ennennäkemätön aloite Brasilian akateemisessa ympäristössä

Sosiaalisen ja teknisen kehityksen aiheuttamien muutosten kanssa työmarkkinoilla on vaikea ennustaa ammattien tulevaisuutta, mikä lisää ammatillista epävarmuutta ja epävarmuutta. Siksi keksimme uudelleen opettamisen ja oppimisen tavan sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.

Kaikilla kursseilla kannustamme opiskelijoita kehittämään valitulle uralle tavanomaisten taitojen lisäksi myös sosiaalisen hyvinvoinnin edistäviä taitoja, jotka pystyvät muodostamaan enemmän inhimillisiä ja epätavallisia olentoja. Nämä pätevyydet liittyvät kolmeen pääpilariin:

  • Metakognitiivinen (itseoppiminen): Vertailuarvot ja työkalut valmistautumiseksi elinikäiseen oppimiseen.
  • Tekninen (digitaalinen sujuvuus): Sujuvuus numeroissa ja tekniset innovaatiot. Digitaalimaailman käsitteleminen on välttämätöntä ymmärtämään maailmaa ja siten myös suhteitamme.
  • Sosio-emotionaalinen (itsetuntemus): Ns. Pehmeiden taitojen, kuten itsetuntemuksen ja johtamisen, kehittäminen. Parannetut viestintätaidot ja ihmissuhteet.

Live EAD

Henkilökohtaisten kurssien lisäksi meillä on täydellinen ilmainen verkko- ja jatko-kurssi, jota opetetaan pioneerimuodossa Brasiliassa. 100% live-luokat, reaaliaikainen vuorovaikutus opettajan ja opiskelijan välillä, rajoittamaton pääsy tallennettuihin luokkiin.

138648_pexels-photo-3769021.jpeg

Akateeminen yleissuunnitelma

Aktiivisten opetusmenetelmien ero

Vuodesta 2013 lähtien meillä on akateeminen pääsuunnitelma, joka tarjoaa ainutlaatuisia ja eriytettyjä ehdotuksia opiskelualoitteidemme ohjaamiseksi. Yhdistämme osaamisemme yhdeksi opetusmalliksi, joka on entistä kilpailukykyisempi.

Pidämme tärkeänä aktiivisien menetelmien käyttöä, joita käytetään parhaissa yliopistoissa ja jotka voivat mobilisoida opiskelijoiden oppimista ja ylittää perinteisten luokkien rajoitukset. Vähensimme luentoja ja edistimme käytännöllisempää dynamiikkaa tietyissä tiloissa, useissa tapaustutkimushuoneissa ja monilaatteisissa laboratorioissa.

Vaihto-ohjelmat

Tunnustamme kansainvälisten kokemusten merkityksen opiskelijoiden koulutuksessa, minkä vuoksi meillä on sopimus useiden instituutioiden kanssa ympäri maailmaa, esimerkiksi Argentiinassa, Kanadassa, Chilessä, Kolumbiassa, Espanjassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Englannissa, Italiassa, Meksikossa ja Portugalissa.

Jokainen ESPM-opiskelija voi osallistua opiskeluunsa ulkomailla valitsemalla lyhytaikaisen tai pitkäaikaisen kurssin.

Ilmainen koulutusvakuutus

Taattu pysyvyys kurssilla

Täällä kaikki opiskelijat voivat seurata opintojaan helpommin. ESPM tarjoaa ilmaisen koulutusvakuutuksen, joka takaa kurssin jatkuvuuden odottamattomissa tilanteissa, jotka tekevät mahdottomaksi maksaa opetusta, lisäksi tarjoaa vuorokautisen avun onnettomuuksien varalta.

138649_pexels-photo-3777727.jpeg

Sijainnit

Sao Paulo

Osoite
Rua Dr. Álvaro Alvim, 123
Vila Mariana - São Paulo

Sao Paulo, São Paulon osavaltio, Brasilia

Sao Paulo

Osoite
Rua Joaquim Távora, 1240
Vila Mariana - São Paulo

Sao Paulo, São Paulon osavaltio, Brasilia

Sao Paulo

Osoite
Av. Dr. Chucri Zaidan, n° 920 - 6º andar, no Market Place Tower I
Chácara Santo Antonio - São Paulo

Sao Paulo, São Paulon osavaltio, Brasilia

Rio de Janeiro

Osoite
Rua do Rosário, 90
Centro - Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Rio de Janeiron osavaltio, Brasilia

Rio de Janeiro

Osoite
Rua do Rosário, 111
Centro - Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Rio de Janeiron osavaltio, Brasilia

Porto Alegre

Osoite
Rua Guilherme Schell, 350
Santo Antônio - Porto Alegre

Porto Alegre, Rio Grande do Sulin osavaltio, Brasilia

Florianópolis

Osoite
Rodovia José Carlos Daux, 2945, Saco Grande
Florianópolis - Santa Catarina

Florianópolis, Santa Catarinan osavaltio, Brasilia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin