Universidade Estácio

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettu vuonna 1970 John Uchôa Cavalcanti Netto, täytäntöönpanon kollegion lain, hänen nimensä on kunniaksi sotilaallisen Portugalin perustaja kaupungin Rio de Janeiro ja ensimmäinen yleinen-kuvernöörin lippulaiva Rio de Janeiro. 1980-luvulla UNESA omistettu avaamisesta muiden humanististen kursseja, joilla muutetaan yliopistoon vuonna 1988,1 kanssa, että ensi vuosikymmenellä kasvoi avaamalla epätavanomaisesta kursseja viestinnän ja liiketoiminta-alueen; mikä se oli merkittävä innovaatio korkeakoulutuksessa markkinoinnin Rio de Janeiro, ja sitten kansallisella tasolla. 2000-luvulla hän avasi nopeasti biolääketieteen tieteet.

Estacio on laaja opetuksen rakenne, ja se tarjoaa ja jatko laajasti ja tiukasti ottaen eri osaamisalueiden. Se tunnetaan myös Holiday kurssit tarjoavat avoin yhteisö, heinäkuussa ja tammikuussa.

Estacio de Sa Yliopisto tarjoaa myös kansainvälistä koulutusta alueilla vieraanvaraisuuden ilman lähteä maasta kumppanuuksien kautta eurooppalaisten koulujen. Se on kumppani Lausannen Ecole Hoteliere (Hospitality), Lausanne Hospitality Consulting (Tourismology), Alain Ducasse Formation (Ravintolat), Coimbran yliopisto (oikea), Greensboro n Northen Caroline University (Insurance Management) ja Walt Disney World Company (Business Management hotellialan ja Tourist) .2 Lisäksi opetuksen investointien, onnistui myös ammattitaitoinen jalkapallojoukkue, Estacio de Sa Soccer Club välillä 2004 ja 2011.

Sijainnit

Rio de Janeiro

Osoite
R. do Bpo., 83 - Rio Comprido
20261-063 Rio de Janeiro, Rio de Janeiron osavaltio, Brasilia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin