Faculdade Ideal (FACI)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ideal School (FACI) aloitti toimintansa vuoden 2000 ensimmäisellä puoliskolla, jossa kurssi hallitus. Sittemmin se on keskittynyt akateemista laatua niiden kurssien ja tänään on esillä Para, ja korkeakoulun kanssa parhaita PMI tilaan.

Noin 2500 opiskelijaa, FACI tarjoaa perustutkintoa, kandidaatin ja teknologiaan, ja jatko kursseja Management, teknologia, tekniikan, arkkitehtuurin, koulutus- ja laki.

Joulukuussa 2014 FACI tuli osa DeVry Education Group, Yhdysvaltain koulutus ryhmä yli 80 vuoden historia koulutuksessa ja on läsnä 55 maassa, joissa 160000 opiskelijoita. Tämä tekee FACI ensimmäinen ja ainoa kansainvälinen koulu Betlehemin, joka antaa meille opiskelijoille pääsyn erilaisia ​​etuja ja ohjelmia, kuten vaihto Yhdysvaltain ja Englanti tietenkin tukea. Sijaitsee erinomaisella alueella kaupungin, vuonna Batista Campos kaupunginosassa, FACI on moderni luokkahuoneet, laboratoriot uusimmat laitteet, kirjasto ja infrastruktuurin kansainvälinen standardi, joka vain kollegio DeVry Brasilia voi tarjota.

Olisi valmistunut ammattilainen FACI tarkoittaa asunut kaikki kokemukset tarvittiin kantoja, löytää ratkaisuja ja panna välittömästi täytäntöön kaikki imeytyneen yliopistolla.

Tule meidän tiedekunnan, valita paras kurssi sinulle ja kirjautua meidän pääsykoe. Jos haluat maailmanluokan koulutusta, FACI on paras vaihtoehto.

Sijainnit

Belém

Osoite
Tv. Tupinambás, nº 461, Bairro Batista Campos
66025-610 Belém, Parán osavaltio, Brasilia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: