IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kaupunki jatkuvasti etsimässä jotain uutta.

Rio de Janeiro on aina ollut yhteenvetoa kaikesta, on Brasilia.

Se on kohta, jossa kulttuurierot lähentyvät, ja teatteri, jossa kaikki maan johtavat kulttuuri- liikkeitä ja tapahtumia lavastaa heidän ensiesiintymisensä.

Rio on koti samba ja bossa nova, Brasiliaan modernia arkkitehtuuria ja nykytaiteen, konkreettisiin runoutta ja neo-realisti "Cinema Novo" liikkeen.

Kaupungin rikas muovi luovuus, kekseliäs kapasiteetti, kiehtova värimaailma ja "keksiä uudelleen" materiaalit ovat aitoja merkki Brasilian useita identiteettejä.

Tämä on spontaani ja ei-akateemiset muoto suunnittelu käytännössä eräänlainen crossdiscipline jossa muotia, graafista ja tuotesuunnittelua kohtaavat etsimään kehittymisen muotoja ja kokemuksia.

Rajoissa Rio Genius Loci, IED keskittyy opetusohjelmia toteuttaa paitsi suunnittelu, muoti, viestintä ja kuvataide, mutta myös innovatiivisia periaatteita kestävän arkkitehtuurin ja strategisen ja palvelujen suunnitteluun.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Portuguese (Brazil)

Katso maisteriohjelmia » Katso Summer courses » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Jatko Digitaalisessa Hankkeissa

Opetus kampuksella Osa-aikainen 400 tuntia March 2018 Brasilia Rio de Janeiro

Jatko Digital Hankkeen tavoitteena on kannustaa opiskelijoita kehittämään projekteja digitaalisen median, mukaan lukien sen rajoituksia ja mahdollisuuksia. [+]

Tämä ohjelma on PORTUGALIN opetetut

Valmistunut vuonna Digitaalinen hankkeet Sen tavoitteena on antaa opiskelijalle kehittää hankkeita digitaalisen median, mukaan lukien sen rajoituksia ja mahdollisuuksia.

2. Panel of Digital Hankkeet Koti: March Oppitunnit: maanantai ja keskiviikko - 19h30 ja 22h30 Tunnit: 400 tuntia Portugali Language Kuvaus ja tavoitteet:

Jatko Digital Hankkeen tavoitteena on kannustaa opiskelijoita kehittämään projekteja digitaalisen median, mukaan lukien sen rajoituksia ja mahdollisuuksia.

Kurssin aikana opiskelija kehittää sarjan harjoituksia ja projekteja, joka vie sinut kosketuksiin ideoita, menetelmiä ja työkaluja, jotka edistävät innovatiivisia ja luovia tuloksia.... [-]


Valmistunut Markkinointi Ja Muoti Viestintä

Opetus kampuksella Osa-aikainen 400 tuntia March 2018 Brasilia Rio de Janeiro

Kurssin Jatko Markkinointi ja viestintä IED Fashion Rio muodin ammattilaisia ​​pystyy luomaan ja toteuttamaan viestintästrategioita ja markkinointia käsitys mahdollisuuksista yhdistyvät identiteetti merkit nykyajan markkinoinnin yhteydessä. [+]

Tämä ohjelma on PORTUGALIN opetetut

Luoda ja toteuttaa viestinnän strategioita ja markkinointia käsitys mahdollisuuksista yhdistyvät identiteetti merkit nykyajan markkinoinnin yhteydessä.

3. Paneelin ja Mkt Fashion Koti: March Sarjat: tiistai ja torstai - 19h30 ja 22h30 Tunnit: 400 tuntia Portugali Language Kuvaus ja tavoitteet:

Kurssi Jatko Markkinointi ja viestintä IED Fashion Rio Professional tapa luoda ja toteuttaa viestinnän ja markkinoinnin strategioita käsitys mahdollisuuksista yhdistyvät identiteetti merkit nykyajan markkinoinnin yhteydessä.

Painottaen Brasilian näyttämölle sen käyttöliittymä kotimaan ja ulkomaiden markkinoilla ja hyödyntämiseen segmenttien - tuotannosta kulutukseen kokemusta - kurssi tarjoaa kursseja, jotka käsittelevät viestinnän ja markkinoinnin strategiat, muotiketju, käyttäytyminen, innovaatio, vähittäiskauppa, brändäys ja luova talous, myös featuring työpajojen tekemän ammattilaisia.... [-]


Videot

Cassino da Urca

Ota yhteyttä

IED Rio - Istituto Europeo di Design

Osoite, 1. rivi Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, Brasilia
Verkkosivu http://www.iedrio.com.br/
Puhelin +55 21 3683-3786