IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

FDI maailmassa ja MAAILMAN FDI

O Istituto Europeo di Design on kansainvälinen verkosto korkean koulutuksen suunnitteluun, muoti, visuaalinen viestintä ja hallinta luovia aloja.

Koska sen avajaiset vuonna 1966, jo ennen suunnittelun yliopistojen syntyi Italiassa, FDI esitetään keskuksena erittäin innovatiivisia ehdotuksia, joiden käytännöllinen koulutusmallin ja kulttuurisesti rikas. Tuo yhteen parhaat ominaisuudet ammattikoulut ja Academy, Istituto on toteutumista mallin laitos, joka perustuu synteesiin ajatus sen perustaja ja nykyinen puheenjohtaja Francesco Morelli. "Tieto ja osaaminen" on johtava periaate opetuksen FDI projektin.

Tällä hetkellä Istituto on kansainvälinen yliopisto-verkko. Se on toimistot Italiassa, Espanjassa ja Brasiliassa, alkaen Kiina, laajentaa kansainvälistä läsnäoloa erityistä huomiota maihin päähenkilöt uuden talouden, edelleen olla kulttuurihanke ja yrittäjä jatkuvasti.

Ympäristö, kestävä kehitys, taide, huippuosaamista valmistettu Italiassa ja digitaalisen median on joitakin ammatillinen skenaarioita, joissa käsitellään uuden koulutuspolkua ehdottama IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Ensimmäinen yksikkö Euroopan ulkopuolella, avattiin vuonna 2005, jolloin Brasilia aloitti talouskasvua. Suuri luonnonvarat toisaalta ja sanoo oman kulttuuriarvojen muiden valettu Brasilian koon maat, jotka voivat tehdä eron uudessa maailmantaloudesta joka piirretään.

Arvioinnissa, jonka brasilialaiset Italian luovuuden aloilla muodin ja muotoilun hedelmöittynyt maaperää college ja annettiin FDI jäljittää koulutukseen osaa valmistaa arvostettu ammattilaisten ja soitti brasilialaiset yritykset.

Vuosittain FDI myötävaikuttaa asentoon São Paulo pääkaupunki Latinalaisen Amerikan muodin. Alalla suunnittelu, koulu edistää emansipaatiota Brasilian tuotteen ulkomaan markkinoilla. Didaktisiin malli FDI on myös mahdollistanut toteutumista koulutusohjelmia kehittämiseksi eri tuotantoalojen joissakin Brasilian osavaltioiden kanssa strategisia kumppanuuksia julkisen ja yksityisen sektorin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Portuguese (Brazil)

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Jatko Brändin Kokemus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta March 2019 Brasilia São Paulo

Elämme hallitsemassa maailmassa tuotemerkkejä ja strategioitaan. Liikkeenjohdossa, markkinointi, viestintä ja suunnittelu Branding lähentämiseksi lähestymistapoja purkaa monimutkainen ilmiö kulutuksen ja kaupan alalla, joilla on suuria mahdollisuuksia. [+]

MIKSI?

Elämme hallitsemassa maailmassa tuotemerkkejä ja strategioitaan. Liikkeenjohdossa, markkinointi, viestintä ja suunnittelu Branding lähentämiseksi lähestymistapoja purkaa monimutkainen ilmiö kulutuksen ja kaupan alalla, joilla on suuria mahdollisuuksia.

KENELLE?

Ammattilaisille pyrkii laajentamaan tietojaan tai ohjata uransa lupaava alue Branding, kehittää strategioita, suunnitelmia ja toimia rakentaa, hallita ja kommunikoida arvoja, attribuutteja ja brändin sisältöä.

MITEN?

"Brands, ei tuotteita", toimittaja ja kirjailija Naomi Klein kiistanalainen "No Logo" keinona arvioida mitä silloin olisi elpyminen markkinoinnin nyt keinona tarkoitetaan tuotteita.

KURSSI ... [-]

Jatko Strategiseen Suunnitteluun Ja Innovointiin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta March 2019 Brasilia São Paulo

Strategisen suunnittelu on muodostettu ymmärrystä "iso kuva" on yhteiskunnan vaatimuksia, uudesta ajattelutapa (henkinen malli) ja systeeminen näkemys, joka määritellään uudelleen lähestyä haasteita, joissa keskitytään tunnistamaan toimintamahdollisuuksia. [+]

MIKSI?

O Strateginen suunnittelu Se näkyy ymmärrystä "iso kuva" on yhteiskunnan vaatimuksia, uudesta ajattelutapa (henkinen malli) ja systeeminen näkemys, joka määritellään uudelleen lähestyä haasteita, joissa keskitytään tunnistamaan toimintamahdollisuuksia.

KENELLE?

Ammattilaisille eri alojen ammattitaitoa ja kokemusta kiinnostuneita ajatus suunnittelu ja sen häiritsevä lähestymistapaa mallien pystyy tuottamaan luovia innovaatioita ja muuttaa realiteetteja joko liike- tai syitä.

MITEN?

Opiskelijat otetaan käyttöön uusia liiketoimintamalleja, takana on luova, kestävän, vastuullisen ja yhteistyöhön visio, kääntää arvot ja inhimillisestä osaksi kannattavia sekä suunnittelua katalysaattorina arvonmuodostusprosessissa.... [-]


Jatkotutkinto Muodin Markkinoinnin Ja Viestinnän

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta March 2019 Brasilia São Paulo

Jatkotutkinto muodin markkinoinnin ja viestinnän Istituto Europeo di Design - IED São Paulo tarjoaa koulutusta markkinoinnin hallintaa ja erityisiä viestinnän muodin liike. [+]

MIKSI?

Menestys vuosi toisensa jälkeen FDI, tämä viesti ehdottaa eri näkökulmista eri skenaarioita muodin ja edistää oppimiskokemus markkinajohtoinen, jossa luokat ja luentoja tunnettujen ammattilaisten ja korkeakoulujen.

KENELLE?

kiinnostuneille ammattilaisille edistää uraansa tai välitöntä tai potentiaalista yrittäjää alueelle johdon viestinnän ja muodin markkinoinnin, arvostavia niiden mahdollisuuksia ja lähestyy profiilisi arvostetuin ammattilaisia.

MITEN?

Ohjelmassa on tieteenalojen Marketing Applied Fashion, Lifestyle & Trends, Branding, muoti Image Design Management, digitaalinen viestintä, kanavan hallinta, strategisen markkinoinnin, Global Business, design-ajattelua ja Liiketoimintasuunnitelma jne... [-]


Jatkotutkinto Vuorovaikutuksen Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta March 2019 Brasilia São Paulo

Mikä oli science fiction on vähitellen tulossa todellisuutta ihmisen vuorovaikutusta ihmisen ja koneen vuorovaikutusta ja vuorovaikutukset koneita. Hyper-maailma vuorovaikutuksen suunnittelu tulee yksi lupaavimmista ammattialalla. [+]

MIKSI?

Mikä oli science fiction on vähitellen tulossa todellisuutta ihmisen vuorovaikutusta ihmisen ja koneen vuorovaikutusta ja vuorovaikutukset koneita. Hyper-maailma vuorovaikutuksen suunnittelu tulee yksi lupaavimmista ammattialalla.

KENELLE?

Eri alojen ammattilaisten kiinnostunut ymmärtämiseen Hankkeissa, joissa vuorovaikutusta ja joilla pyritään hallitsemaan taitoja, kykyjä ja työkaluja suunnitella, kehittää ja toteuttaa päästä päähän aloitteita.

MITEN?

Akselit ohjaavat viesti ovat: UX (User Experience); Peli ajattelu; ja Hypermedian. Osallistujat tietävät eri lähestymistapojen suunnittelussa vaiheissa, joten se sopii valmistamiseksi eri rajapintojen keskitetty ihmisen.... [-]


Valmistunut Nykyaikainen Sisustus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta March 2019 Brasilia São Paulo

Jatko kurssi Sisustussuunnittelu on perustuu perinteeseen Italian Suunnittelu samalla se edistää kehittyneitä innovaatiota lähestymistapoja, joilla pyritään parantamaan käyttöön kansallisten markkinoiden mahdollisuuksista ympäristöjen suunnittelu kokonaisuutena. [+]

MIKSI?

Kanssa innovatiivinen lähestymistapa, post ajattelee tilat strategisesti ja kokonaisvaltaisesti, arvostetaan luovuutta, identiteettiä ja ainutlaatuisuutta. Luokat, käytännöllisyys, osallistujia on tutkimuksissa huomioon toiveet asiakkaiden ja käyttäjien.

KENELLE?

Arkkitehdit, suunnittelijat ja ammattilaisille, jotka haluavat syventää hankealueella useita tiloja, jotka haluavat mennä pidemmälle tunnettujen kaavojen sisustus, omaksua uusia käytäntöjä tässä hiljattain säänneltyjä ja erittäin lupaava.

MITEN?

Kurssilaiset parantaa ymmärrystä kaikki tekijät, jotka pitää ottaa huomioon hahmottaminen ja suunnittelu sisätilat hankkeita, ja on valmis johtaa niiden toteuttamista kaikissa vaiheissa.... [-]


Videot

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Ota yhteyttä

IED - Istituto Europeo di Design

Osoite, 1. rivi Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brasilia
Verkkosivu http://www.ied.edu.br/
Puhelin +55 11 3660-8000