Lue virallinen kuvaus

FDI maailmassa ja MAAILMAN FDI

O Istituto Europeo di Design on kansainvälinen verkosto korkean koulutuksen suunnitteluun, muoti, visuaalinen viestintä ja hallinta luovia aloja.

Koska sen avajaiset vuonna 1966, jo ennen suunnittelun yliopistojen syntyi Italiassa, FDI esitetään keskuksena erittäin innovatiivisia ehdotuksia, joiden käytännöllinen koulutusmallin ja kulttuurisesti rikas. Tuo yhteen parhaat ominaisuudet ammattikoulut ja Academy, Istituto on toteutumista mallin laitos, joka perustuu synteesiin ajatus sen perustaja ja nykyinen puheenjohtaja Francesco Morelli. "Tieto ja osaaminen" on johtava periaate opetuksen FDI projektin.

Tällä hetkellä Istituto on kansainvälinen yliopisto-verkko. Se on toimistot Italiassa, Espanjassa ja Brasiliassa, alkaen Kiina, laajentaa kansainvälistä läsnäoloa erityistä huomiota maihin päähenkilöt uuden talouden, edelleen olla kulttuurihanke ja yrittäjä jatkuvasti.

Ympäristö, kestävä kehitys, taide, huippuosaamista valmistettu Italiassa ja digitaalisen median on joitakin ammatillinen skenaarioita, joissa käsitellään uuden koulutuspolkua ehdottama IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Ensimmäinen yksikkö Euroopan ulkopuolella, avattiin vuonna 2005, jolloin Brasilia aloitti talouskasvua. Suuri luonnonvarat toisaalta ja sanoo oman kulttuuriarvojen muiden valettu Brasilian koon maat, jotka voivat tehdä eron uudessa maailmantaloudesta joka piirretään.

Arvioinnissa, jonka brasilialaiset Italian luovuuden aloilla muodin ja muotoilun hedelmöittynyt maaperää college ja annettiin FDI jäljittää koulutukseen osaa valmistaa arvostettu ammattilaisten ja soitti brasilialaiset yritykset.

Vuosittain FDI myötävaikuttaa asentoon São Paulo pääkaupunki Latinalaisen Amerikan muodin. Alalla suunnittelu, koulu edistää emansipaatiota Brasilian tuotteen ulkomaan markkinoilla. Didaktisiin malli FDI on myös mahdollistanut toteutumista koulutusohjelmia kehittämiseksi eri tuotantoalojen joissakin Brasilian osavaltioiden kanssa strategisia kumppanuuksia julkisen ja yksityisen sektorin.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Istituto Europeo di Design - IED São Paulo -lehden jatko-opiskelijan jatkotutkinto tarjoaa koulutusta markkinointitoiminnassa ja viestinnässä, joka on erikoistunut muotil ... [+]

TÄMÄ KURSSI OPETTAA PORTUGALIN KIELIÄ.

MIKSI?

Menestystä vuosi toisensa jälkeen IED: ssä tämä tehtävä tarjoaa erilaisia ​​näkökulmia eri muotitilanteisiin ja edistää markkinasuuntautunutta oppimiskokemusta, jossa luennoilla ja luennoilla on tunnettu alan ammattilaiset ja korkeakoulut.

Mihin?

Ammattilaiset, jotka haluavat syventää tai ohjata uransa tai potentiaalisia yrittäjiään viestintäjohtamisen ja muotimarkkinoinnin aloihin, arvostamaan heidän mahdollisuuksiaan ja lähestymällä arvostettuja ammattilaisiaan.

MITEN?

Ohjelmassa esitellään muotitieteelliseen markkinointiin liittyviä aiheita

KURSSI

Muotimarkkinoinnin ja -viestinnän jatko-opiskelija tarjoaa erilaisia ​​analyyseja ja näkökulmia eri muotitilanteisiin ja edistää markkinasuuntautunutta oppimiskokemusta, johon kuuluu alan ammattilaisten ja tiedemaailman tunnettujen ammattilaisten luentoja ja luentoja.... [-]

Brasilia São Paulo
Request Info
Portuguese (Brazil)
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Sisustussuunnittelun jatkotutkinto perustuu italialaisen muotoilun perinneeseen ja samalla edistetään innovatiivisia lähestymistapoja, joilla pyritään parantamaan mahdoll ... [+]

TÄMÄ KURSSI OPETTAA PORTUGALIN KIELIÄ.

MIKSI?

Innovatiivisella lähestymistavalla postti ajattelee tilat strategisesti ja yhtenäisesti arvostaen luovuutta, identiteettiä ja ainutlaatuisuutta. Käytännölliset luokat, joihin osallistuu kokeita, huomioivat asiakkaiden ja käyttäjien toiveet.

Mihin?

Arkkitehdit, suunnittelijat ja ammattilaiset, jotka haluavat syventää eri tiloihin tarkoitettuja projekteja, jotka haluavat mennä kauemmas kuin tunnetut kaavojen kaarevat, omaksumaan uusia käytäntöjä tällä äskettäin säännellyllä ja erittäin lupaavalla alueella.

MITEN?

Kurssin osallistujat lisäävät ymmärrystä kaikista tekijöistä, joita tulisi harkita sisätilojen suunnittelun ja suunnittelun aikana, sekä oltava valmiita hallitsemaan niiden toteutusta kaikissa vaiheissa.... [-]

Brasilia São Paulo
Syyskuu 2019
Portuguese (Brazil)
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Strateginen suunnittelu konfiguroi itsensä "suurikokoiseksi" ymmärrykseksi yhteiskunnan vaatimuksista, jotka perustuvat uuteen ajattelutapaan ja systemaattiseen visioon, ... [+]

TÄMÄ KURSSI OPETTAA PORTUGALIN KIELIÄ.

MIKSI?

Strateginen suunnittelu konfiguroi itsensä "suurikokoiseksi" ymmärrykseksi yhteiskunnan vaatimuksista, jotka perustuvat uuteen ajattelutapaan ja systemaattiseen visioon, joka määrittelee uudelleen haasteisiin perustuvan lähestymistavan ja keskittyy yksilöimään toimintamahdollisuuksia.

Mihin?

Ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita suunnittelun ajattelusta ja sen häiritsevästä lähestymistavasta kiinnostuneille osaajille ja ammattialalle, jotka pystyvät tuottamaan luovaa innovaatiota ja muuttamaan todellisuutta, olivatpa ne liiketoimintaa tai syitä.

MITEN?

Opiskelijat otetaan käyttöön uusille liiketoimintamalleille, joita luova, kestävä, vastuullinen ja yhteistyökykyinen visio tukevat ihmisten arvoja ja pyrkimyksiä elinkelpoisiksi ratkaisuiksi. Design luo katalysaattorina arvonmuodostusprosessille.... [-]

Brasilia São Paulo
Syyskuu 2019
Portuguese (Brazil)
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Mikä tieteiskirjallisuus on vähitellen tulossa todellisuudeksi ihmisen vuorovaikutuksessa, ihmisen ja koneen välisissä vuorovaikutuksissa ja koneiden vuorovaikutuksessa. ... [+]

TÄMÄ KURSSI OPETTAA PORTUGALIN KIELIÄ.

MIKSI?

Tietämys siitä, miten käyttäjäkokemus suunnitellaan ja hallitaan, on tullut kilpailuetu uudelle markkinoille, joka on täynnä luovia ja innovatiivisia vaatimuksia. UX: n suuntaviivat ovat nykyään pohjana uusille media- ja liiketoimintamalleille.

Mihin?

Ammattilaiset monilta eri aloilta, jotka ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta yhteisymmärryksestä hankkeista, jotka edellyttävät vuorovaikutusta, ja jotka pyrkivät hallitsemaan valmiuksia, kykyjä ja työkaluja, jotka ovat tarpeen suunnitella, kehittää ja toteuttaa loppu-aloitteita.

MITEN?

Jauheen ohjaavat akselit ovat: UX (käyttäjäkokemus); Pelin ajattelu; ja Hypermedia. Osallistujat tietävät erilaiset lähestymistavat suunnitteluportaissa, jolloin he ovat aidosti erilaisten ihmiskeskeisten rajapintojen kehittämisessä.... [-]

Brasilia São Paulo
Huhtikuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

IED - Istituto Europeo di Design
Osoite
Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brasilia
Verkkosivusto
Puhelin
+55 11 3660-8000