ISPED

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja ISPED

Etelä-Amerikan Institute tutkimuksen ja kehittämisen - ISPED on brasilialainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee São Paulo / SP edustettuna useissa kaupungeissa maan kautta kumppanuuksia valmennuskurssit ja muiden yritysten koulutussektorilla.

Toimielin pyrkii joustavampi pääsy koulutukseen ja työelämään muiden maiden kokemukset sekä tukea ensimmäisestä yhteydenotosta laskea liikkeeseen ja validointi aateliskalenteri.

Transforming opiskelijat osaksi ammattitaitoisten maassamme on päätavoite ISPED joka pyrkii pitämään ajan tasalla maailmanmarkkinoille, etenkin uusia mahdollisuuksia että toimielimet Etelä-Amerikassa tarjoavat.

Kursseja pyritään täyttämään lähtömaiden Brasilian normeja ja erityisesti odotukset opiskelijoille.

MISSION

Tarjoa kulttuuri ja ammatillista kehitystä sekä kansainvälistä kokemusta tarjoamia tunnettu laitokset.

VISION

Tarjonnan lisäämiseksi kurssien ja tunnustetaan modernin ja globaalissa yritys maailmassa.

ARVOT

Rehellisyys, kunnioitus ja mahdollisuuksia työmarkkinoilla ja ne, jotka tulevat meitä varten parantamisen ja innovatiivisten kokemusten Vastuullinen ja kestävä aktiivisia rinnakkain kansainvälistä sopimusta, joka on talouskasvun pääasiallinen tavoite; Innovatiivinen Management Ottaa uusia jäseniä ja tietyt ammatilliset ja tarkoituksia varten; Kunnianhimoiset ja Yritys palvelee opiskelijoita, kumppaneille ja vakuutettu niin, että kaikilla on kasvu tavoite voidaan saavuttaa; Luotto suhde ammattilaisten tarpeen lähtökohta luoda verkottumisen ja kehittynyt kehitys maamme.

Tietoja Universidad Autónoma de Asunción

KMM - Universidad Autónoma de Asunción alkunsa vuonna 1978 luomalla School of Business Administration (ESAE), jossa alkuperäistä tavoitetta koulutus henkilöresursseja olemassa olevien yritysten Paraguay.

Kanssa ajan kulumisen ja ansiosta kuvan vakavuuden ja kysynnän lähettämät UAA saada laadukasta koulutusta ja edullinen sen väestön ESAE laajensi fyysisen ja akateemista infrastruktuurin, lisäämällä sen tarjous kouluttaa muita aloja, kuten in Social Sciences, Law, humanistiset,, terveys ja teknologia.

Vuodesta 1991 pankki kautta asetuksen nro 11615 ministeriön maansa opetus- muutettiin yliopisto, edelleen laajentaa luettelon olemassa kurssien myös menossa tarjota Jatko Lato Sensu kurssien ja suppeassa.

Tällä hetkellä UAA on yli 125 sopimuksia maailmanlaajuisesti, on ainoa maa tunnustetaan USA ACBSP - Akkreditointi neuvoston kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat. Tämän lisäksi tunnustamista, UAA on myös suurta kansainvälistä arvostusta, harkitaan 2015 QS huippuyliopistoihin yksi top 3 yliopistojen Paraguayssa ja joukossa mainitaan sopivin Latinalaisessa Amerikassa.

Suorittaa kaikki tämän vastuun, KMM: n tehtävänä on jatkossakin tarjota laadukkaita palveluja, riittävän fyysisiä resursseja nimenomaan yliopistokoulutuksen ja erikoistunut henkilöresursseja kunkin toiminnan ja näin säilytetään sen tunnustamista paremmin koulutusinfrastruktuurista Paraguay.

Noin yliopiston Morón

UM on yksityinen laitos, joka vuodesta 1960 on omistettu opetus akateemisen alan. Tällä hetkellä se on 26000 neliömetriä koulutuksen infrastruktuuriin, 6000 m² laboratorioille ja modernit kirjaston tilat.

Heidän luokkahuoneissa on kulunut yli 50000 valmistuneet yksi 10 nykyisten tiedekuntien, kuten lääketieteellisen tiedekunnan.

Ammattilaisia ​​laitoksen valitaan huolellisesti niiden maine ja kokemus, jotta laadukas koulutus ja osin etusija kaikkien nykyisten uraa yliopistossa.

Yliopisto erottuu iso kuva, joka pysyy nykyisen ohjauksensa. Jos laitoksella on laaja kurinpidollisia monimuotoisuus ja aitoja demokraattisessa hengessä, joka on ominaista sisällä eri käsite muista yksityisten yliopistojen Argentiinassa, joka tarjoaa modernin näkymän tarpeiden mukaan ja vaatimuksiin niiden yhteisön ja yhteiskunnan sekä sen laajentamista kansainvälisessä koulutuksessa näyttämöllä.

School of Medicine

Sen tavoitteet ovat keskittyneet ammatilliseen koulutukseen tieteen ja taiteen lääketieteen, jonka tavoitteena on ymmärtää rakenteen ihmisen, terveyden edistäminen, ennaltaehkäisy ja parantamaan sairauksia.

School of Medicine käyttöjä täyttymys sen tarkoituksen, vankka tieteellinen, tekninen ja humanistinen, jossa läsnäolo tärkeimmille tutkijoille, erittäin pätevä tiedekunnan ja laboratorioiden varustettu uusimman teknologian maailmassa.

Toimielin pidetään yhtenä maailman parhaista lääketieteen yliopistot, sen varakansleri, Dr. Domingo Liotta, on maailmanlaajuisesti tunnettu luoja keinotekoinen sydän. Lisäksi on tärkeää huomata, että A on korkein hyväksyntöjen residenssi testejä Argentiinassa, numeroita yli 70% sen tutkinnon.

Tällä hetkellä yksi vastaa terveyden neljän miljoonan asukkaan kautta vierailut hänen opiskelijat, siis se laitos, suurin sosiaalinen vastuu maan osalta kansanterveydelle.

Näistä varoista varmistaa kannustaa tulevia lääkäreitä ja muita ammattilaisia ​​hankkia ja rakentaa tietoa vahvistamaan teoreettisen perustan tarvittavat käytännön hyvämaineinen lääketieteen ja henki kyselyn.

Tietoja National University of Cordoba

UNC - National University of Cordoba aloitti uransa Argentiinassa puolivälissä seitsemästoista luvulla, kun aloitti toimintansa nimellä Colegio Máximo, jossa hänen opiskelijoita, jotka enemmistönä olivat uskonnollisia Cordoba, sai filosofian ja teologian luokat .

Juuri kautta syntymän UNC että Argentiina aloitti historiansa koulutuksessa. Tämän instituutio, joka on yli 400 vuotta tarjoaa koulutuspalveluja, koko Cordoba voi kehittyä ja nähdä, tästä instituutio, alumni käännä presidentit.

Tällä hetkellä UNC on vanhin laitos Argentiina ja tapa yli 110.000 opiskelijaa eri paikoissa kautta 250 ja jatko-ohjelmia tarjotaan ja tunnustettu maailmanlaajuisesti. Joka vuosi yli 1500 tutkimushanketta liittyy suoraan hänelle sekä 13 korkeakoulut, 100 tutkimuskeskukset, 25 kirjastojen ja 16 museoissa.

Tiedekunta

Oikeustieteellisen tiedekunnan ja Social Sciences, UNC on vanhin osa kaupunkia, vieressä ensimmäinen rakennus yliopiston, Colegio Nacional de Monserrat ja myös muut rakennukset ajasta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Kasvatustieteet

Opetus kampuksella Osa-aikainen March 2018 Brasilia São Paulo

ISPED ylläpitämä AELA - Latinalaisen Amerikan Sivistysliitto ja Universidad Autónoma de Asunción tarjoavat ammattilaisten koulutuksen alalla täysin ainutlaatuinen ja erilainen kurssi hakeville sertifiointi suppeassa merkityksessä tasolla. Se on maisteriohjelma Kasvatustieteiden kansainvälisesti tunnustettu sen huippuosaamista. Toimielinten ehdottaa akateemisen Master mahdollisuus suorittaa se luokissa tarkoitettu Brasilian opiskelijoita, ja ammattilaisille, jotka ovat vähän aikaa. Osallistujilla on tavallisella luokalla Asuncion - Paraguay seuraavina ajanjaksoina tammikuun ja heinäkuun yhteensä 3 moduulia. Dynamiikka ohjelman avulla Master mukauttamaan ammatilliset rutiinia kurssin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja korkean osaamisen. [+]

ISPED ylläpitämä AELA - Latinalaisen Amerikan Sivistysliitto ja Universidad Autónoma de Asunción tarjoavat ammattilaisten koulutuksen alalla täysin ainutlaatuinen ja erilainen kurssi hakeville sertifiointi suppeassa merkityksessä tasolla. Se on maisteriohjelma Kasvatustieteiden kansainvälisesti tunnustettu sen huippuosaamista. Toimielinten ehdottaa akateemisen Master mahdollisuus suorittaa se luokissa tarkoitettu Brasilian opiskelijoita, ja ammattilaisille, jotka ovat vähän aikaa. Osallistujilla on tavallisella luokalla Asuncion - Paraguay seuraavina ajanjaksoina tammikuun ja heinäkuun yhteensä 3 moduulia. Dynamiikka ohjelman avulla Master mukauttamaan ammatilliset rutiinia kurssin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja korkean osaamisen. GOAL Kehittää osaamista saavutettaisiin koulutus- muutoksia tietyssä yhteiskunnassa, sen analysointi kaikille olemassa olevia ongelmia. Analysoi projekti koulutus intervention kehittämällä kriteereitä asianmukaiseen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin eri yhteyksissä. Opiskelu innovaatio johtamismalleja koulutuksessa. Sisällyttämään Koulutusalueen muiden sektoreiden koulutusalueesta käyttäen tätä tarkoitusta varten monitieteisyyttä viittauksena tutkimuksiin. Salli Mestrandos mahdollisuutta kehittää työkaluja ja tekniikoita, jotka mahdollistavat opetuksen muutosta kouluttamalla uusia ammattilaisia. Ota laajennus tiedon ja kulttuurin Brasilian tutkijat työskentelevät tahansa koulutusalueen. Tasauspyörästöt Espanjan kurssi suoritti ISPED EAD 45 tuntia / luokat parempaa valmistelua ja sopeutuminen maan ja kurssi (Meet ohjelman sisältö tämän kurssin) Program 945 tuntia / luokkien vaatiessa tiukan koulutuksen, joka auttaa tieteellinen tutkimus, muodostaen professorien ja kokeneiden tutkijoiden. ammatillisia kehitysmahdollisuuksia ja kansainvälisiä pienissä luokissa parempaan käyttöön. yksinomainen luokat brasilialaiset, jotka nauttivat hieman aikaa aloittaa peer kurssin omassa maassa. Infrastruktuuri uusinta teknologiaa ja moderni luokkahuoneissa järjestely Mestrandos. Työ ja väitöstilaisuus kehitetty Portugali. Certification "suppeassa merkityksessä" (Master) myöntämä ulkomaisessa suurta tunnustusta maailmanlaajuisesti. Pätevät opettajat Masters ja lääkärit erikoistunut Latinalaisessa Amerikassa. eriytetty ja edullinen arvoja. joukkue seuranta erikoistunut Brasiliassa ja Paraguayssa alkuperäisestä matkan toimituksen... [-]

Maisteri Of Business Administration

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 5 vuotta March 2018 Brasilia São Paulo

ISPED yhdessä KMM - autonominen yliopisto Taivaaseenastumisen tarjoaa maisteriohjelman täysin ainutlaatuinen ja eriytetty Business Administration brasilialaiset etsii yksi varsinaista sertifiointi kansainvälisesti. Osallistujilla on säännöllisesti luokkia ajanjaksoina tammikuun ja heinäkuun luokissa räätälöity brasilialaiset lyhyen moduulit jatkuvalla valvonnalla saattamiseksi uudelleen otsikko Brasiliassa. [+]

ISPED ylläpitämä AELA - Latinalaisen Amerikan Sivistysliitto ja Universidad Autónoma de Asunción tarjota ammattilaisille alan yleisen liiketalouden täysin ainutlaatuinen ja erilainen kurssi hakeville sertifiointi suppeassa merkityksessä tasolla. On maisteriohjelman Business Administration kansainvälisesti tunnustettu sen huippuosaamista. Toimielinten ehdottaa akateemisen Master mahdollisuus suorittaa se luokissa tarkoitettu Brasilian opiskelijoita, ja ammattilaisille, jotka ovat vähän aikaa. Osallistujilla on tavallisella luokalla Asuncion - Paraguay seuraavina ajanjaksoina tammikuun ja heinäkuun yhteensä 3 moduulia. Dynamiikka ohjelman avulla Master mukauttamaan ammatilliset rutiinia kurssin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja korkean osaamisen. GOAL Kehittää osaamista tarjota yleiskuvan yrityksen johtamisen. Paranna taitoja toteuttaa strategiat eri yrityksissä ja toimialoilla. Tutkia ja soveltaa hallinta ja innovaatiomalleja hallinnollisella alueella harjoitetaan maailmanlaajuisesti. Tutustu eri tiedonhallintana osalta julkisten ja yksityisten organisaatioiden, jonka avulla saada oivalluksia, jotka mahdollistavat analyysi resoluutiota korkeamman monimutkaisuutta yrityksen. Arvioi lukuisia työkaluja ja niiden asianmukaisesta käytöstä kunkin liiketoiminta. Analysoi ja soveltaa menetelmiä opetetaan kehittämisen johdon keskittyy tuloksiin. Tasauspyörästöt Espanjan kurssi suoritti ISPED EAD 45 tuntia / luokat parempaa valmistelua ja sopeutuminen maan ja kurssi (Meet ohjelman sisältö tämän kurssin). Ohjelma 700 tuntia / luokkien vaatiessa tiukan koulutuksen, joka auttaa tieteellinen tutkimus, muodostavat opettajat, ammattilaiset ja korkean tason tutkijoita. ammatillisia kehitysmahdollisuuksia ja kansainvälisiä pienissä luokissa parempaan käyttöön. yksinomainen luokat brasilialaiset, jotka nauttivat hieman aikaa aloittaa peer kurssin omassa maassa. Infrastruktuuri uusinta teknologiaa ja moderni luokkahuoneissa järjestely Mestrandos. Työ ja väitöstilaisuus kehitetty Portugali. Certification "suppeassa merkityksessä" (Master) myöntämä ulkomaisessa suurta tunnustusta maailmanlaajuisesti. Pätevät opettajat Masters ja lääkärit erikoistunut Latinalaisessa Amerikassa. eriytetty ja edullinen arvoja. joukkue seuranta erikoistunut Brasiliassa ja Paraguayssa alkuperäisestä matkan toimituksen ja puolustaminen... [-]

Videot

Postgrado UAA

UNC en numeros

Medicina na UM