Lue virallinen kuvaus

Edistää huippuosaamista Brasilian koulutuksessa

Koulutuksen huippuosaaminen, innovaatioihin perustuva yrittäjyys sekä monikulttuurinen oppiminen muodostavat PUCPRin ensisijaisen tarkoituksen. Tämän seurauksena Pontifícia Universidade Católica do Paraná on saanut kansallisen ja kansainvälisen tunnustuksen maailman tärkeimmän korkea-asteen koulutuksen: The Times Higher Education, joka on asettanut PUCPR: n Brasilian huippuyliopistojen joukkoon. PUCPR on lähes 60 vuoden ajan omistautunut korkeakoulutukseen ja tutkimukseen Paranan osavaltion suurin yksityinen korkeakoulu ja yksi Brasilian arvostetuimmista yliopistoista.

107111_2012-059APC_3663.JPG

Yleiskatsaus

23 000 opiskelijaa

1200 tutkinto-opiskelijaa

1650 tiedekunnan jäsentä

280 Opetus- ja tutkimuslaboratoriot

PUCPR tarjoaa koulutusta ammattitaitoisille ammattilaisille toimiakseen yhteiskunnan johtajina. Edistämällä eettisiä arvoja ja sitoutumista paikalliseen ja alueelliseen yhteisöön PUCPR on vakiinnuttanut identiteettinsä, mikä edistää merkittävästi parempaa yhteiskuntaa.

Ajan myötä PUCPR on suorittanut yli 100 000 opiskelijaa. Yliopisto on siirtynyt kohti globalisaatiota integroimalla useita kulttuureja ja jakamalla tietoa kansainvälisesti. PUCPR on tulossa innovoinnin keskeiseksi edistäjäksi ja vahvistaa verkkoa, joka edistää tiedon jakamista ja soveltavaa tutkimusta.

Tehtävä

Pontifícia Universidade Católica do Paraná, joka on eettisten, kristillisten ja marististen periaatteiden mukaisesti, on pyrkinyt kehittämään ja levittämään tietoa ja kulttuuria sekä edistämään kansalaisten ja ammattilaisten kokonaisvaltaista ja pysyvää pätevyyttä elämään ja yhteiskunnan edistymiseen. .

Näkemys

Tullakseen vuoteen 2022 asti maailmanluokan korkeakoulu, jolla on huippuosaamista opetuksessa, osaamisen tuottamisessa, palveluissa ja yhteiskunnallisessa merkityksessä.

107112_2012-059APC_3620.JPG

Missä olemme

PUCPR: llä on neljä kampusta Paranan osavaltiossa Brasiliassa, joka on pääkaupunki, joka sijaitsee Curitibassa, valtion pääkaupungissa. Kauniita ja elinvoimaisia tärkeimpiä kampuksia jakavat päivittäin noin 40 000 ihmisen yhteisö, mukaan lukien opiskelijat, tiedekunnat, tutkijat ja henkilökunta, ja se on hyvin tunnettu koulutus- ja tutkimuskeskus.

Curitiba on yli 1,7 miljoonaa ihmistä Etelä-Brasilian suurin kaupunki. Pääkaupungissa on yksi parhaista vihreää tilaa henkeä kohti Brasiliassa. Noin 30 puistoa ja metsää kaunistaa kaupunkia ja palvelee vapaa-ajan ja urheilun parissa. Kaupunki loi myös edelläkävijän kierrätyksen ja kestävän jätehuollon ponnistelut Brasiliassa. Lisäksi: kaupungin julkinen liikenne on maailmankuvaaja, sillä sen suurnopeusbussit, jotka liikkuvat yksinomaisilla kaistoilla, ovat olleet inspiraationa Bogotan (Kolumbia), Mexico Cityn (Meksiko) ja Los Angelesin (Yhdysvallat) kaltaisille kaupungeille.

Ylimääräiset kampukset ovat Maringá, Londrina ja Toledo. Maringá on kolmanneksi suurin kaupunki Paranan osavaltiossa ja yksi 50 parhaasta kaupungista, jotka asuvat Brasiliassa vuoden 2016 Yhdistyneiden Kansakuntien haravoinnin mukaan. Londrina on Etelä-Brasilian neljäs väkirikkain kaupunki, jossa on lähes 600 000 asukasta. Londrina on alueellisen ja kansallisen kehityksen keskus ja kampuksella keskitytään maataloustoimintaan liittyviin toimiin. Toledon kaupunki, joka sijaitsee Länsi-Paranassa, on valtion johtava viljatuottaja. Sen asukasluku on 130 000 asukasta.

Global PUCPR

Kansainvälistyminen avaa yliopiston ovet maailmalle. PUCPR uskoo, että on välttämätöntä ylittää rajoja sen varmistamiseksi, että maailmanlaajuinen tietämys, tutkimus ja inhimillinen kehitys ovat kaikkien saatavilla.

  • Kumppanuus 240 korkeakoulun kanssa eri puolilla maailmaa.
  • 50 kurssia, joita opetetaan englanniksi eri perusohjelmissa.
  • 500 perustutkinto-opiskelijaa vaihto-ohjelmiin joka vuosi (saapuvat ja lähtevät).
  • PUCPR: n kansainvälisten tiedekuntien ja tutkijoiden läsnäolo eri puolilta maailmaa.
  • Kaksoistutkimussopimukset yliopistojen kanssa maailmanlaajuisesti talouden, liiketoiminnan johtamisen, arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun, tuotesuunnittelun, kirjallisuuden, journalismin, mainonnan, markkinoinnin ja mekatroniikan aloilla.

Global Partners

PUCPR: llä on akateemisia yhteistyösopimuksia yli 240 kumppanuusyliopiston kanssa yli 25 maasta kaikilla mantereilla, jotka tarjoavat opiskelijoille ja tiedekunnan jäsenille monien instituutioiden Brasilian akateemista kokemusta.

Lisätietoja PUCPRin kansainvälisistä projekteista:

Englanti lukukausi

PUCPR on yksi Brasilian ensimmäisistä korkeakouluista, jotka tarjoavat akateemisia kursseja, jotka suoritetaan kokonaan englanniksi sekä kansainväliselle että paikalliselle yliopistoyhteisölle.

Buddy-ohjelma

PUCPR-opiskelijoiden kehittämää aloitetta, ohjelman tavoitteena on auttaa kansainvälisiä opiskelijoita kulttuurisia ja sosiaalisia muutoksia PUCPR: ssä vaihto-ohjelmansa aikana.

American Academy

Uraauurtava ohjelma, jossa opiskelijat aloittavat perustutkintonsa Brasiliassa ja tekevät viimeiset kaksi tai kolme vuotta Yhdysvalloissa. Yhteistyö PUCPRin ja Kent State Universityn (Ohio-USA) välillä, joka tuo Brasiliaan innovatiivisimman ohjelman Latinalaisessa Amerikassa.

PIBIC International

Tutkijamahdollisuudet jatko- ja jatko-opiskelijoille. Undergraduate Research Program on suunniteltu esittelemään opiskelijat tieteelliseen tutkimusympäristöön, kun taas PIBIC Master on keskittynyt lahjakkaisiin vanhempiin opiskelijoihin, jotka ovat kiinnostuneita PUCPR: n maisterintutkinnon suorittamisesta.

107113_2012-059APC_3638.JPG

Kansainvälistymisen strateginen suunnitelma

Korkeakoulutuksen kansainvälistäminen ei ole enää vaihtoehto, vaan välttämättömyys jokaiselle yliopistolle, joka on sitoutunut opetuksen, tutkimuksen ja laajennuksen laatuun. Yhteiskunnan suuret nykyaikaiset haasteet, joilla on paikallinen vaikutus, ovat muun muassa maailmanlaajuisia - energia, kestävyys, kaupungit, terveys, ihmisoikeudet - ja siksi niiden ratkaisut riippuvat johtajien muodostamisesta, joilla on maailmanlaajuinen visio ja läsnäolo.

PUCPR päätti ryhtyä tähän tehtävään, kun se valitsi kansainvälistymisen institutionaaliseksi painopistealueeksi. Tässä skenaariossa tutkimus-, jatko- ja innovaatiotoiminnan ja kansainvälistymisviraston kautta toimiva lehtori on laatinut ehdotuksen yliopiston kansainvälistymisestä ajanjaksoksi 2016–2022. Suunnitelma on järjestetty kahteen akseliin, nimeltään InPUC - kansainvälistyminen kampuksella - ja OutPUC - ulkoinen kansainvälistymistoiminta - jokaisella on kolme suuntaviivaa ja niitä täydentävät toimintasuunnitelma, jotkut jo käynnissä olevat ja muut suunnitellut tulevaisuuteen.

Ehdotuksen tavoitteena on sisällyttää koko akateeminen yhteisö, jotta PUCPR olisi todella rajaton yliopisto.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portugalin kieli