Centro Universitário Una

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Parhaaksi Private University Center of Mines (MEC / INEP)

Elinvoimainen ja innovatiivisen lähestymistavan, University Center Una on 3. vuosi, parhaaksi Private University Center of Mines ja jo 4. peräkkäinen vuosi, parhaaksi Private University Center of BH; mukaan arviointiin HVK (General Index of kurssit) vapauttaa opetusministeriö (INEP / MEC) joulukuussa / 2014 - tärkeimmät kansalliset indikaattori korkeakoulutuksen laadun Brasiliassa.

Indeksi, joka vaihtelee 1-5, huomioi opiskelijoiden suorituksia vuonna Enade (National tutkiminen Student Performance), arvioidaan infrastruktuuri korkeakoulujen ja määrä koulutusta tiedekunnan.

Ovat 53 vuotta tarjoten vankka ammatillinen koulutus läpi eri oppimisprosessi. Meidän tiedekunta koostuu päälliköiden ja lääkäreiden tunnustettujen akateemista osaamista ja markkina ja meidän koulutusohjelma on moderni, ja aina pyrkinyt edistämään kehitystä autonomian ja oppilaiden päätöksentekoa kapasiteettia, ja antaa kokemusta työelämän huoneessa luokan.

Una panostaa myös henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä sen opiskelijoiden (vain toinen puoli 2014, 1267 opiskelijaa palkattiin 713 kumppaniyritysten) myös kautta Outreach Program, joka auttaa koulutus- luontoaktiviteetit, sosiaaliset, kulttuuriset, tieteelliset ja teknologia.

Tämä omistautuminen ja sitoutuminen kääntää maahan koulutukseen heijastuu tuloksiin: useita kursseja viilletään Editora Student Guide huhtikuuta (55 tähtiä, suurin määrä vuodesta 2009, ennätys 2015 painos Guide) ja University Ranking Sheet São Paulo - RUF.

Sama akateemista huippuosaamista alueilla humanististen tieteiden, sovelletaan yhteiskuntatieteet, biotieteet ja terveys, viestintä ja taiteen, tekee Una kansallisten viittaus teknologisen valmistumisen kautta Institute Una Technology (Unatec). Innovatiivinen ehdotus valmistumisen kenenkään uskottavasti ja nopeasti, elää jopa uusia ammatillisia haasteita. Linjassa markkinoiden kurssit ovat muodostuminen ammattilainen on pystyttävä kehittämään täysin ja innovatiivisella tavalla, toimintaa tietyllä ammattialalla.

Meidän Graduate Program tarjoaa yli 100 erikoistuneita kursseja ja kaksi maisterin tutkinnot Management and Social Management, koulutus- ja paikallisen kehityksen-rankattu parhaiten Brasiliassa Higher Education Henkilöstö Improvement Coordination (viitat). Lisäksi MBA ovat parhaita Latinalaisessa Amerikassa, mukaan lehden AmericaEconomia (2012).

Vuonna 2014, olemme edelleen vahvistaa Brasilian koulutuksessa kohtauksen julkaisun meidän ja jatko 100% matkan. Nyt tarjoamme koulutusta ilman rajoja suuressa osassa maata, jossa sijaitsevien Minas Geraisin, São Paulo, Mato Grosso do Sul ja Koillis. Niistä edut ovat innovatiivinen metodologia, henkilökohtainen ja korkeatasoisia suhteita opiskelijoiden ja keskittyä uran ja ammatilliseen kehittymiseen.

Meillä on 12 yksikköä sijaitsevat strategisiin paikkoihin kaupungeissa Belo Horizonte, Betim, Contagem, Divinópolis ja Sete Lagoas, jotka tarjoavat kursseja, henkilökohtaista ja etäisyyden, Bachelor, Graduate, Teknologia Valmistuminen, Graduate, ja tekniset kurssit tarjotaan Pronatec - kansallinen ohjelma Pääsy tekninen koulutus ja työllisyys, liittohallitus. Yksiköissä on moderni akateeminen tiloja, laboratorioita käytännön toiminnan suhteen alueet ja erinomainen sijainti.

Una valitaan myös yksi 100 parhaista työpaikoista Brasiliassa, jo 4. peräkkäinen vuosi (2011, 2012, 2013 ja 2014), GPTW instituutti / Journal Times. Vuonna 2014, tekemän selvityksen GPTW yhteistyössä sanomalehden Estado de Minas, lehden Encounter ja ABRH-MG, University Center myös nimettiin yhdeksi 30 parhaista yrityksistä työskennellä kaivoksissa. Nämä saavutukset olivat mahdollisia vain päivittäin sitoumusta rakentaa opetus- ja inspiroiva oppimisympäristö, joka herättää ihmisten intohimo täyttä elämää ja kunnioittamaan ominaisuuksia kunkin.

Sijainnit

Belo Horizonte

Osoite
Campus Guajajaras
Rua Guajajaras, 175, centro

Belo Horizonte, Minas Geraisin osavaltio, Brasilia

Belo Horizonte

Osoite
Campus Liberdade
R. da Bahia, 1764 - Centro

30160-011 Belo Horizonte, Minas Geraisin osavaltio, Brasilia

Belo Horizonte

Osoite
Campus Barro Preto
Rua dos Goitacazes, 1159 - Barro Preto

30190-051 Belo Horizonte, Minas Geraisin osavaltio, Brasilia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: