Lue virallinen kuvaus

Tietoja UVA

UVA

A UVA Se perustettiin vuonna 1971 ja suorittanut viime vuosina selvästi prosessin akateemisen kasvun ja saadut tulokset kohokohtia viime arvioinneissa Opetusministeriön (OKM). Vuonna 2012 laitos on saavuttanut radan 4 MEC yleisindeksi Kurssit (1-5), korkein pääsee yksityinen yliopisto maassa. Nykyään se vie seitsemänneksi sijoitusta paras yksityisten yliopistojen maassa, on toiseksi paras erityisesti Rio de Janeirossa.

Se tarjoaa 40 perustutkintoa ja teknologinen valmistumisen, viisi maisterin tutkinnot ja yli 70 merkityksessä jälkeinen valmistumisen kursseja. Vuonna 2012 lupa myönnettiin luotiin ensimmäinen jatko yliopisto alalla psykoanalyysin, terveys ja yhteiskunta, joka oli sen ensimmäisen luokan vuonna 2013.

Kanssa neljällä kampuksella, kolme heistä kaupungin Rio de Janeiro - Tijucan, baari ja keskus - ja neljäs Cabo Frio, järvien alueella, ja terveyskeskus, yliopisto on käymässä läpi merkittäviä investointeja infrastruktuuriin.

UVA tarjoaa jatko etäopetuksen kursseja ja kaksi sertifiointiohjelmia, yhteistyössä amerikkalaisissa yliopistoissa. Ensimmäiset kurssit ovat yhdessä University of Texas Arlington (TaY).

Rehtori

Arlindo Cardarett Vianna

Dean jatko

Katia Cristina Montenegro Steps Pro-dekaani jatko koulutuksen, tutkimuksen ja laajennus Maria Beatriz Duarte Balena Pro-rehtori varten opintosihteeri

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Civil Engineering jatko kurssi voidaan toteuttaa viiden vuoden aikana (10 jaksoille) ja on rakenteeltaan tarjota klassinen teoreettiset perusteet ja moderni kehittyneitä ... [+]

Kurssi

Civil Engineering jatko kurssi voidaan toteuttaa viiden vuoden aikana (10 jaksoille) ja on rakenteeltaan tarjota klassinen teoreettiset perusteet ja moderni kehittyneitä tekniikoita sovelletaan ongelmanratkaisuun alueella.

Kurssi antaa opiskelijalle vankka toiminta-alueella, kasvaa soveltamisala, koska jatkuva tekninen kehitys nykymaailmassa, korostaa hyökkäämättömyyssopimuksen ympäristöön ja osallistumisen lisääminen kansalaisyhteiskunnan insinöörien johdon toimintaa , hoito ja suunnittelu. Joka päivä on monia ja syvällisiä muutoksia, koska uusien materiaalien ja teknologioiden, luomista ja uusien analyysimenetelmien, vaikuttaa tietokoneiden käyttöä. Siksi, Civil Engineering toimiala on laajentunut ja ekstrapoloitu perinteisesti suosineet alueet (rakenteet, geotekniikan ja liikenne, vesivarojen ja rakennusmateriaalit).... [-]

Brasilia Belém
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi