Medi-Connect

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lääketieteelliset tutkimukset ilman NC ja odottamatta Aikaa Medi-Connect

Haluatko opiskella tai apteekkitoimintaan ilman NC (Numberus clausus)? Medi-Connect erikoistunut turvallinen sijoittaminen opiskelupaikat ulkomailla.

Edut yhdellä silmäyksellä:

  • Tutkimus ilman NC (Numberus clausus)
  • Tutkimus odottamatta
  • Wish opiskelupaikka riippumatta Abitur arvosana
  • Opiskelu tunnettu lääketieteellisten tiedekuntien ulkomailla
  • Study in Englanti
  • Monipuolinen tukea MediConnect

Pyynnöstä, Medi-Connect tarjoaa kattavat lisäpalveluja, jotka tekevät tuloa lääketieteen opinnot ja farmasian opinnot Bulgariassa yhtä helppoa ja mukavaa kuin mahdollista.

Lupaus: saat haluamasi yliopiston käynnistetään viipymättä, riippumatta loppuarvosana eikä NC. Meillä on palveluksessasi 24 tuntia vuorokaudessa puhelimitse. Lisäksi meillä on ilo tavata teitä valmistautua tuotto, joka helpottaa voit saada takaisin Saksaan tulevaisuudessa.

Medi-Connect Varna

Intermed Group Ltd Sofia BG on tytäryhtiö INTERMED GROUP ryhmän pääkonttori sijaitsee Sofiassa, jossa oksat jokaisessa kaupungissa Bulgariassa (Sofiassa, Plovdivin, Pleven, Varna ja Stara Zagora), jossa lääketieteelliset tiedekunnat ovat sijoittuneet. Olemme saksalainen bulgaria-yhtiö ja ovat onnistuneesti valvottu opiskelijoita Saksasta, Ruotsista, Turkki, Kuwait, Israel, Kreikka, Espanja ja Italia vuodesta 2004.

Kuten asiantuntijoita lääketieteen opintojen Bulgariassa, katsomme jälkeen useita satoja asiakkaita joka vuosi samassa tutkittavien ja samalla Bulgarian Medical yliopistot. Olemme edustavat yksinomaan etujen asiakkaiden / opiskelijoille. Palvelumme ovat vakavia, ammattitaitoinen ja yksilöllisesti räätälöity tarpeisiin.

Me huolehdimme opiskelijoita heidän täydellinen tutkimusjaksolla ja varmistaa, että te välitän lukukausi tutkimukset viipymättä ja onnistuneesti. Tämä onnistuu olemalla paikan päällä 365 päivää vuodessa ja säilyttää parhaat yhteydet ja yhteydet asianomaisten yliopiston professorit.

Mottomme: Onnistunut opiskelijat ja tyytyväisiä vanhemmat ovat asiakkaita MediConnect.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Bulgarialainen

Katso M.D. » Katso Tohtorin tutkinnot » Katso Maisteri »

Videot

Medizinstudium im Ausland