Lue virallinen kuvaus

Technical University of Varna perustettiin vuonna 1962 asetuksella ministerineuvoston Bulgarian ja asetuksella kansalliskokoukselle.

Uusi yliopisto pitäisi tarjota insinöörit laivanrakennus, kuljetus, koneet, sähkö- ja viestintätekniikan tarvitaan teollisuuslaitosten kemian, alusten rakentamiseen ja korjaukseen, moottori rakennus, kuljetus, sähkötekniikan, elektroniikan ja viestinnän kehittämiseen Koillis-Bulgariassa.

Aluksi yliopisto perustettiin nimellä of Mechanical ja sähkötekniikan Institute (Technical University of Varna), jossa on kolme tiedekuntaa: Mekaaniset, sähkö- ja laivanrakennus. Ensimmäinen saanti opiskelijoita Technical University of Varna on lukuvuoden 1963/64 seuraaviin erikoisuuksia: Polttomoottorit, Venemoottorien ja koneet, laivanrakennus, Engine talotekniikan, Sähkökoneet ja -laitteet, Radiotekniikka, Telecommunication laitteet, automaatio ja kauko-ohjaus ja automatisointi tuotannon.

Perustaminen teknisen yliopiston Varna käytännössä uudelleen teknisen osaston State University "St. Cyril Slav" Varna, joka oli virallisesti avattiin 18 elokuu 1945. Tekninen Tiedekunta oli seuraavat osastot: Machinebuilding, Laivanrakennus, Sähkötekniikka, rakentaminen ja arkkitehtuuri sekä Industrial kemia.

Muutosten kanssa sosiaaliseen ja poliittiseen elämään Bulgariassa tänä aikana, tiedekunnan ja yliopiston tehtiin suuria uudistuksia. Vuonna 1958 viimeinen laivanrakennus insinöörien, koulutettuja teknillisessä tiedekunnassa valmistui. Ensimmäinen luennoitsijat Varnassa Technical University oli opettanut opiskelijoille Technical School tai olivat sen alumnien. Siksi uskotaan, että MEI-Varna on jatkoa teknillisen yliopiston State University of Varna.

Vuosina sen olemassaolosta, Varnan Technical University pienestä instituutti valmistelee insinöörit alueellisesti merkittäviä, tuli Technical University of kansallista merkitystä suorittaa koulutuksen opiskelijoiden 23 suuret yhtiöt. 40 vuoden toiminnan teknisen yliopiston Varna 28976 valmistuneet ovat sertifioitu alalla Engineering, Natural Science, matematiikka ja Computing, sosiaali-, talous- ja Legal Sciences ja opetus tekninen tieteen ja teknologian.

Missiomme

MISSIO, päämäärät ja tavoitteet TOIMINTA tekninen yliopisto VARNA, seuraavassa tärkeysjärjestyksessä yhe UNIVERSITY RAKENTAA ITS koulutuspolitiikassa SUUNNATTUA tarpeita kansallisella ja alueellisella LEV

Tehtävä

Technical University of Varna on valtion oppilaitos, joka on otettu haaste ja vastuu palvella yhteiskunnan tarpeita koulutuksen ja kehityksen aikana globaalin teknologian ja kulttuurin muutoksiin.

Tavoitteenamme on olla tekijä kehittämiseen älyllistä potentiaalia Bulgarian tukemiseksi kestävän kehityksen prosessia ja myötävaikuttaa uusien standardien välisen viestinnän kansojen.

Perustuen läheisessä yhteistyössä teollisuuden, intensiivistä tutkimusta toimintaa, tiiviissä yhteistyössä eurooppalaisten yliopistojen, käyttäen saavutuksia ja perinteiden yliopiston tarjota koulutusta markkinalähtöisiä ammattilaisia ​​kaikilta koulutus ja astetta Bulgarian ja maailmantalouden alalla:

Laivanrakennus ja merenkulku Engineering ja suunnittelu teknologia Sähkötekniikka ja automaation Viestintä ja Computer Engineering energiatalous Teollisuusjohtaminen Ekologia ja taidetta ja teknologiaa ympäristönsuojeluun ja merelle.

Technical University of Varna on ainoa Bulgarian siviili State University, joka otetaan huomioon maan asema, suorittaa erityinen tehtävä integroida koko prosessin valmistelua valmistuneiden ja suorituskyvyn liittyvä tutkimus laivanrakennukseen ja meriteknologian, merenkulun ja vesiliikenne, ekologia, tekniikoiden ja teknologioiden suojelemiseksi merialueen.

Tämän saavuttamiseksi tehtävän Technical University of Varna luottaa: osaaminen, innostus ja usko sen henkilöstön ja opiskelijoiden etenemistä yhteiskunnan tiedon ja yhteiset arvot - maine perustettu yli lähes puolen vuosisadan vanha läsnäolo henkinen ja taloudellinen käyttöikä Varnan ja Bulgaria; yhteistyö valtion ja paikallisten instituutioiden ja liike; laajentamalla kumppanuuksia yliopistojen ja tutkimuslaitosten Bulgariasta, EU ja sen jälkeen.

Pitkän aikavälin tavoitteet

Hyväksyminen teknillisen yliopiston Varna kuin modernin yliopiston elinikäisen oppimisen toteuttamista Hyväksyminen teknillisen yliopiston Varna kuten innovaation ja teknologian keskus palvelee teollisuutta maan ja Mustanmeren alueella; Saavutus ja vahvistamaan kansainvälistä asemaansa alan koulutuksen ja tutkimuksen Elpyminen politiikan yliopiston jatkuvuutta koulutukseen ja kehittämiseen akateemisen jäsenten Parantaminen yliopiston johdon tehokkaaseen käyttöön taloudelliset resurssit (kustannustehokkuus) Ylläpito ja parantaminen laadun oppimisprosessi ammattitaitoista ja markkinalähtöisiä asiantuntijoita.

Strategia

Strategia TU-VARNA täytäntöönpanoa varten sen tehtävä ja tavoitteet ovat:

monipuolistaminen opetustuotteissa vaaka näkökohta (kehittämällä ohjelmia eri tieteenaloilla) ja pystysuoraan näkökohta (hankkia koulutustasoedellytyksistä asiantuntija ( "ammattimainen poikamies"), kandidaatin, maisterin ja tohtorin) monipuolistaminen koulutusmuodoissa - säännöllinen, extramural, ilta ja etäopiskelun kehittäminen ja ylläpito ainutlaatuisia erikoisuuksia maa, jossa merkittävä strateginen etu erilaistumista ja kehittymistä ainutlaatuista teknologiaa ja tuotanto maantieteellisillä markkinoilla kehitys houkuttelemalla ulkomaisia ​​opiskelijoiden muuttamalla yliopistolle oppilaitos joka tarjoaa koulutusta "for life" Laitokselle johtava elinikäisen koulutuksen kehittämällä koulutuspalvelujen alalla "elinikäinen oppiminen". uusien muotojen ja menetelmien koulutus, aktivoivat itse koulutus ja harjoittelu opiskelijoiden, mukaan lukien sovellukset koulutusmenettelyssä etäopiskelun perustuu web-pohjainen koulutus ja tutkimus ( "E-oppiminen") ja käyttö globaalin paikallisia alue verkot ja internet luoda pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia tieteellisistä palveluista teollisuudelle pysyvien integraation yhteyksiä Bulgarian ja Euroopan korkeakouluille osallistuminen yhteishankkeisiin muuntaminen teknillisen yliopiston Varnan osaksi kansainvälisen tieteellisen kongressikeskus Mustanmeren alueella.

Yhdenmukaistaminen ja tavoitteista, TU-Varna kansallisten ja alueellisten strategisten tavoitteiden

Keskeinen prioriteetti päin Technical University of Varna jälkeen Bulgarian Euroopan unioni yhdenmukaistaa parametrit tutkimuksen ja yliopiston tutkimuksen kanssa suuntauksia EU korkeakoulutuksen avulla:

kehittäminen kolmiportainen järjestelmä koulutuksen (kandidaatin, maisterin, FT) hallinta ja kokonaiskäytön järjestelmän tilisiirron varmistaa opiskelijoiden; liikkuvuus koulutuksen ja tutkimuksen työtä opettajien, opiskelijoiden ja jatko perustamaan järjestelmä hallintaan laatua opetuksen ja tutkimuksen takaajana kestävän kehityksen.

Synkronointi tehtävän ja tavoitteet teknillinen yliopisto - Varna kansallisten ja alueellisten strategisten tavoitteiden koostuu:

valmistelu laaja-profiilin asiantuntijoita Engineering and Technology ottaa monitieteistä osaamista ja kehityksen varmistaminen kansantalouden valmistelu korkeasti koulutettuja asiantuntijoita alalla meriteollisuuden, joka tarjoaa kehittäminen laivanrakennus, alusten korjaamiseen, satamatoiminnon, merenkulku toiminta, kemian ja energiateollisuus koulutus korkeasti koulutettuja asiantuntijoita alalla ekologiasta meriympäristön ja laitteita ja tekniikkaa suojelemiseksi meriympäristöä pilaantumiselta asiantuntijakoulutusta teollisuustalouteen, pystyy pätevästi hallita teollisuusorganisaatiot alalla laivanrakennus ja meriliikenne, koneenrakennus, elektroniikka ja viestintä strategista kehittämistä tutkimusta tietotekniikkaa, elektroniikka-, tietoliikenne-, materiaalitieteiden, koneenrakennus, laivanrakennus, kuljetus ja muilla tieteen ja teknologian erikoislääkärinkoulutus korkeakoulutuksessa tarpeisiin Koillis alueella Bulgarian wideprofile asiantuntijoita maatalouden tiedot ja taidot aloilla "Engineering and Technology" ja "Crop ja karja."

Analyysi edellä esitetyt seikat osoittavat, että Technical University of Varna on laadittu täsmällisesti ja tiedoksi tehtävä, strategia, tavoitteet ja tehtävät sekä toteutettiin koulutuspolitiikkaa ja tutkimusta 60 vuoden aikana sen perustamisesta nykyhetkeen täysin noudata hyväksytty ja julkistettu ohjelma asiakirjoja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Bulgarialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Technical University of Varna

Osastot - Materials Science and Technology - Mechanical Engineering and Machine Tools Technology - Industrial Design - Auto- ja Technologies - Teknillinen mekaniikka - Ec ... [+]

Osastot Materials Science and Technology Department of Materials Science and Technology (MST) on osasto rakenteessa teknillisen yliopiston Varna. Se perustettiin vuonna ensimmäisen lukuvuoden (1963-64) ja Higher teknisessä koulussa joka oli palautettu vuonna 1962. Department of Materials Science and Technology on johtava osaston opetusta seuraavissa suuret yhtiöt: Mekaaninen ja teknologia - kandidaatin tutkinto, laitteet ja instalations kemian, öljy- ja kaasuteollisuudessa - AMK, Mekaaninen ja teknologia - maisteriksi, Chemical Engineering - ylempi, Technology Koneet ja Welding Systems - maisteriksi, Materials Science and Technology of Mechanical Engineering Materials - Jatko (PhD) Degr... [-]
Bulgaria Varna
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Technical University of Varna

Osastot - Laivanrakennus - Ship koneiden ja järjestelmien - navigointi, liikenteen hallintaan ja säilyttämiseen vesistöjen - Ecology and Environmental Protection - tehdas ... [+]

Osastot laivanrakennus Laivanrakennus laitos antaa erikoiskoulutusta hankkimiseksi akateemista tutkintoa: Luonnontieteiden kandidaatti opiskelijoille pääaineen Shipbuilding and Marine Engineering; opiskelijoille muiden suurten TU-Varna, joka liittyy rakentamisen ja käytön laivojen ja merirakenteiden; Filosofian maisteri asiantuntijoiden kanssa kandidaatiksi on Shipbuilding and Marine Engineering asiantuntijoiden kanssa kandidaatiksi annetun Mekaaninen ja toiminta Fleet. Laiva Koneet ja mekanismit Tärkeimmät Marine Engineering esiteltiin vuonna 1963, ensimmäisen vuoden ilmoittautuminen opiskelijoiden Mechanical ja sähkötekniikan Institute-Varna, nyt Technical University... [-]
Bulgaria Varna
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Technical University of Varna

Osastot - Electrical Power Supply ja Equipment - Electroenergetics (Power Engineering) - Sähkötekniikka ja Technologies - Teoreettinen ja mittaaminen sähkötekniikan - lii ... [+]

Osastot Electrical Power Supply ja Equipment Electrical Power Supply and Equipment osasto perustettiin vuonna 1971, samanaikaisesti avaamalla samannimisen suuren kahdella aiheita: Sähkönsyöttö Industries Sähkötekniikka Vesiliikennevälineiden Viime vuosina opetuksen ja tutkimuksen prosessit toteutetaan erittäin pätevä professorit, valmistuneet bulgarian ja ulkomaisten yliopistojen (Venäjä, Saksa, Tsekin tasavalta). Bulgaria ja ulkomaiset kokemus oli hyödyllistä osasto ja erikoisuus kokonaisuutena. Merkittävä osa tiedekunnan osastolla ovat tehneet pitkäaikaisen erikoistuminen Tanskassa, Venäjällä, Tsekin tasavalta, Saksa ja Itävalta. Luoneet hedelmällisen yhteyksi... [-]
Bulgaria Varna
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Technical University of Varna

Osastot - automatisointi valmistus - Computer Sciences and Technologies - Elektroniset ja mikroelektroniikan suunnittelu - Tietoliikennetekniikka ... [+]

Osastot Automatisointi valmistus Computer Sciences and Technologies Osasto tarjoaa koulutusta seuraaviin suuret yhtiöt: Ohjelmisto ja Internet Tekniikka Tietokonejärjestelmät ja teknologia Tutkimukset "opetussuunnitelma ensimmäistä kertaa Bulgariassa on täysin linjassa kansainvälisten standardien koulutusta tietotekniikassa ja teknologia. CST Department säännöllisesti päivittää opintosuunnitelmiinsa jolloin uusimmat saavutukset alalla tietojenkäsittelytieteen ja tietotekniikan viipymättä tarjotaan opiskelijoille. Päivittäminen opetussuunnitelmat perustuu työn markkinoiden vaatimuksiin tietotekniikan ammattilaisille viimeisimpään suosituksia IEEE (Maailman of Elect... [-]
Bulgaria Varna
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi