Technical University of Varna

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Technical University of Varna perustettiin vuonna 1962 asetuksella ministerineuvoston Bulgarian ja asetuksella kansalliskokoukselle.

Uusi yliopisto pitäisi tarjota insinöörit laivanrakennus, kuljetus, koneet, sähkö- ja viestintätekniikan tarvitaan teollisuuslaitosten kemian, alusten rakentamiseen ja korjaukseen, moottori rakennus, kuljetus, sähkötekniikan, elektroniikan ja viestinnän kehittämiseen Koillis-Bulgariassa.

Aluksi yliopisto perustettiin nimellä of Mechanical ja sähkötekniikan Institute (Technical University of Varna), jossa on kolme tiedekuntaa: Mekaaniset, sähkö- ja laivanrakennus. Ensimmäinen saanti opiskelijoita Technical University of Varna on lukuvuoden 1963/64 seuraaviin erikoisuuksia: Polttomoottorit, Venemoottorien ja koneet, laivanrakennus, Engine talotekniikan, Sähkökoneet ja -laitteet, Radiotekniikka, Telecommunication laitteet, automaatio ja kauko-ohjaus ja automatisointi tuotannon.

Perustaminen teknisen yliopiston Varna käytännössä uudelleen teknisen osaston State University "St. Cyril Slav" Varna, joka oli virallisesti avattiin 18 elokuu 1945. Tekninen Tiedekunta oli seuraavat osastot: Machinebuilding, Laivanrakennus, Sähkötekniikka, rakentaminen ja arkkitehtuuri sekä Industrial kemia.

Muutosten kanssa sosiaaliseen ja poliittiseen elämään Bulgariassa tänä aikana, tiedekunnan ja yliopiston tehtiin suuria uudistuksia. Vuonna 1958 viimeinen laivanrakennus insinöörien, koulutettuja teknillisessä tiedekunnassa valmistui. Ensimmäinen luennoitsijat Varnassa Technical University oli opettanut opiskelijoille Technical School tai olivat sen alumnien. Siksi uskotaan, että MEI-Varna on jatkoa teknillisen yliopiston State University of Varna.

Vuosina sen olemassaolosta, Varnan Technical University pienestä instituutti valmistelee insinöörit alueellisesti merkittäviä, tuli Technical University of kansallista merkitystä suorittaa koulutuksen opiskelijoiden 23 suuret yhtiöt. 40 vuoden toiminnan teknisen yliopiston Varna 28976 valmistuneet ovat sertifioitu alalla Engineering, Natural Science, matematiikka ja Computing, sosiaali-, talous- ja Legal Sciences ja opetus tekninen tieteen ja teknologian.

Missiomme

MISSIO, päämäärät ja tavoitteet TOIMINTA tekninen yliopisto VARNA, seuraavassa tärkeysjärjestyksessä yhe UNIVERSITY RAKENTAA ITS koulutuspolitiikassa SUUNNATTUA tarpeita kansallisella ja alueellisella LEV

Tehtävä

Technical University of Varna on valtion oppilaitos, joka on otettu haaste ja vastuu palvella yhteiskunnan tarpeita koulutuksen ja kehityksen aikana globaalin teknologian ja kulttuurin muutoksiin.

Tavoitteenamme on olla tekijä kehittämiseen älyllistä potentiaalia Bulgarian tukemiseksi kestävän kehityksen prosessia ja myötävaikuttaa uusien standardien välisen viestinnän kansojen.

Perustuen läheisessä yhteistyössä teollisuuden, intensiivistä tutkimusta toimintaa, tiiviissä yhteistyössä eurooppalaisten yliopistojen, käyttäen saavutuksia ja perinteiden yliopiston tarjota koulutusta markkinalähtöisiä ammattilaisia ​​kaikilta koulutus ja astetta Bulgarian ja maailmantalouden alalla:

Laivanrakennus ja merenkulku Engineering ja suunnittelu teknologia Sähkötekniikka ja automaation Viestintä ja Computer Engineering energiatalous Teollisuusjohtaminen Ekologia ja taidetta ja teknologiaa ympäristönsuojeluun ja merelle.

Technical University of Varna on ainoa Bulgarian siviili State University, joka otetaan huomioon maan asema, suorittaa erityinen tehtävä integroida koko prosessin valmistelua valmistuneiden ja suorituskyvyn liittyvä tutkimus laivanrakennukseen ja meriteknologian, merenkulun ja vesiliikenne, ekologia, tekniikoiden ja teknologioiden suojelemiseksi merialueen.

Tämän saavuttamiseksi tehtävän Technical University of Varna luottaa: osaaminen, innostus ja usko sen henkilöstön ja opiskelijoiden etenemistä yhteiskunnan tiedon ja yhteiset arvot - maine perustettu yli lähes puolen vuosisadan vanha läsnäolo henkinen ja taloudellinen käyttöikä Varnan ja Bulgaria; yhteistyö valtion ja paikallisten instituutioiden ja liike; laajentamalla kumppanuuksia yliopistojen ja tutkimuslaitosten Bulgariasta, EU ja sen jälkeen.

Pitkän aikavälin tavoitteet

Hyväksyminen teknillisen yliopiston Varna kuin modernin yliopiston elinikäisen oppimisen toteuttamista Hyväksyminen teknillisen yliopiston Varna kuten innovaation ja teknologian keskus palvelee teollisuutta maan ja Mustanmeren alueella; Saavutus ja vahvistamaan kansainvälistä asemaansa alan koulutuksen ja tutkimuksen Elpyminen politiikan yliopiston jatkuvuutta koulutukseen ja kehittämiseen akateemisen jäsenten Parantaminen yliopiston johdon tehokkaaseen käyttöön taloudelliset resurssit (kustannustehokkuus) Ylläpito ja parantaminen laadun oppimisprosessi ammattitaitoista ja markkinalähtöisiä asiantuntijoita.

Strategia

Strategia TU-VARNA täytäntöönpanoa varten sen tehtävä ja tavoitteet ovat:

monipuolistaminen opetustuotteissa vaaka näkökohta (kehittämällä ohjelmia eri tieteenaloilla) ja pystysuoraan näkökohta (hankkia koulutustasoedellytyksistä asiantuntija ( "ammattimainen poikamies"), kandidaatin, maisterin ja tohtorin) monipuolistaminen koulutusmuodoissa - säännöllinen, extramural, ilta ja etäopiskelun kehittäminen ja ylläpito ainutlaatuisia erikoisuuksia maa, jossa merkittävä strateginen etu erilaistumista ja kehittymistä ainutlaatuista teknologiaa ja tuotanto maantieteellisillä markkinoilla kehitys houkuttelemalla ulkomaisia ​​opiskelijoiden muuttamalla yliopistolle oppilaitos joka tarjoaa koulutusta "for life" Laitokselle johtava elinikäisen koulutuksen kehittämällä koulutuspalvelujen alalla "elinikäinen oppiminen". uusien muotojen ja menetelmien koulutus, aktivoivat itse koulutus ja harjoittelu opiskelijoiden, mukaan lukien sovellukset koulutusmenettelyssä etäopiskelun perustuu web-pohjainen koulutus ja tutkimus ( "E-oppiminen") ja käyttö globaalin paikallisia alue verkot ja internet luoda pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia tieteellisistä palveluista teollisuudelle pysyvien integraation yhteyksiä Bulgarian ja Euroopan korkeakouluille osallistuminen yhteishankkeisiin muuntaminen teknillisen yliopiston Varnan osaksi kansainvälisen tieteellisen kongressikeskus Mustanmeren alueella.

Yhdenmukaistaminen ja tavoitteista, TU-Varna kansallisten ja alueellisten strategisten tavoitteiden

Keskeinen prioriteetti päin Technical University of Varna jälkeen Bulgarian Euroopan unioni yhdenmukaistaa parametrit tutkimuksen ja yliopiston tutkimuksen kanssa suuntauksia EU korkeakoulutuksen avulla:

kehittäminen kolmiportainen järjestelmä koulutuksen (kandidaatin, maisterin, FT) hallinta ja kokonaiskäytön järjestelmän tilisiirron varmistaa opiskelijoiden; liikkuvuus koulutuksen ja tutkimuksen työtä opettajien, opiskelijoiden ja jatko perustamaan järjestelmä hallintaan laatua opetuksen ja tutkimuksen takaajana kestävän kehityksen.

Synkronointi tehtävän ja tavoitteet teknillinen yliopisto - Varna kansallisten ja alueellisten strategisten tavoitteiden koostuu:

valmistelu laaja-profiilin asiantuntijoita Engineering and Technology ottaa monitieteistä osaamista ja kehityksen varmistaminen kansantalouden valmistelu korkeasti koulutettuja asiantuntijoita alalla meriteollisuuden, joka tarjoaa kehittäminen laivanrakennus, alusten korjaamiseen, satamatoiminnon, merenkulku toiminta, kemian ja energiateollisuus koulutus korkeasti koulutettuja asiantuntijoita alalla ekologiasta meriympäristön ja laitteita ja tekniikkaa suojelemiseksi meriympäristöä pilaantumiselta asiantuntijakoulutusta teollisuustalouteen, pystyy pätevästi hallita teollisuusorganisaatiot alalla laivanrakennus ja meriliikenne, koneenrakennus, elektroniikka ja viestintä strategista kehittämistä tutkimusta tietotekniikkaa, elektroniikka-, tietoliikenne-, materiaalitieteiden, koneenrakennus, laivanrakennus, kuljetus ja muilla tieteen ja teknologian erikoislääkärinkoulutus korkeakoulutuksessa tarpeisiin Koillis alueella Bulgarian wideprofile asiantuntijoita maatalouden tiedot ja taidot aloilla "Engineering and Technology" ja "Crop ja karja."

Analyysi edellä esitetyt seikat osoittavat, että Technical University of Varna on laadittu täsmällisesti ja tiedoksi tehtävä, strategia, tavoitteet ja tehtävät sekä toteutettiin koulutuspolitiikkaa ja tutkimusta 60 vuoden aikana sen perustamisesta nykyhetkeen täysin noudata hyväksytty ja julkistettu ohjelma asiakirjoja.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Bulgarialainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Koneenrakennus tiedekunnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Bulgaria Varna

Osastot - Materials Science and Technology - Mechanical Engineering and Machine Tools Technology - Industrial Design - Auto- ja Technologies - Teknillinen mekaniikka - Economics ja managment [+]

Osastot Materials Science and Technology Department of Materials Science and Technology (MST) on osasto rakenteessa teknillisen yliopiston Varna. Se perustettiin vuonna ensimmäisen lukuvuoden (1963-64) ja Higher teknisessä koulussa joka oli palautettu vuonna 1962. Department of Materials Science and Technology on johtava osaston opetusta seuraavissa suuret yhtiöt: Mekaaninen ja teknologia - kandidaatin tutkinto, laitteet ja instalations kemian, öljy- ja kaasuteollisuudessa - AMK, Mekaaninen ja teknologia - maisteriksi, Chemical Engineering - ylempi, Technology Koneet ja Welding Systems - maisteriksi, Materials Science and Technology of Mechanical Engineering Materials - Jatko (PhD) Degree, salakirjoituksen 2.1.02 Mekaaninen ja työstökoneita teknologia Mekaaninen ja Machine Tools teknologia-osasto (MEMTT) perustettiin kanssa perustettiin teknillisen yliopiston Varnan (silloin Mechanical ja sähkötekniikan Institute-Varna) vuonna 1969. Siinä luodaan perusta yleisen tekniikan osasto yliopistossa. Ensimmäinen Laitoksen johtaja oli lehtori Jordan Pashov. Tällä hetkellä päätoiminnot MEMTT osaston liittyvät koulutuksen opiskelijoiden pääaineena "Kone- ja tekniikat" ja "tietokoneavusteisen Technologies Mechanical Engineering", sekä tarjoaa kursseja muiden suurten yhtiöiden, kuten: Auto- ja Technologies (AET ); Mekaaninen ja Precision Engineering (MPE), Chemical Engineering (CE), Automation, Information and Control Engineering (AICE), Ship koneiden ja järjestelmien (SMM), Laivanrakennus (S), tuotantotalous (IM) ja muut. teollinen muotoilu Ura. Engineer - suunnittelija erikoisuus "Industrial Design" ja "Bachelor" tai "Master" aste koulutetaan suorittamaan erittäin päteviä suunnittelija, luova, johdon ja johdon toiminnan alalla: Teollinen muotoilu, sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa, kotitalouksien ja teollisuustuotteiden , kodinkoneet suunnittelu, graafinen suunnittelu, mainonta, sisä- ja ulkotilojen suunnittelu, taiteellinen suunnittelu. Näillä alueilla ammatillisen toiminnan "Alempi" ja "master" erikoisuus "Industrial Design" olisi sovellettava tekninen, taloudellinen, ympäristöystävällinen ja ergonominen muotoilu lähestymistapoja ja menetelmiä. Automotive Engineering... [-]

Laivanrakennus tiedekunnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Bulgaria Varna

Osastot - Laivanrakennus - Ship koneiden ja järjestelmien - navigointi, liikenteen hallintaan ja säilyttämiseen vesistöjen - Ecology and Environmental Protection - tehdas- kasvaa - lämpötekniikka (Heat Engineering) [+]

Osastot laivanrakennus Laivanrakennus laitos antaa erikoiskoulutusta hankkimiseksi akateemista tutkintoa: Luonnontieteiden kandidaatti opiskelijoille pääaineen Shipbuilding and Marine Engineering; opiskelijoille muiden suurten TU-Varna, joka liittyy rakentamisen ja käytön laivojen ja merirakenteiden; Filosofian maisteri asiantuntijoiden kanssa kandidaatiksi on Shipbuilding and Marine Engineering asiantuntijoiden kanssa kandidaatiksi annetun Mekaaninen ja toiminta Fleet. Laiva Koneet ja mekanismit Tärkeimmät Marine Engineering esiteltiin vuonna 1963, ensimmäisen vuoden ilmoittautuminen opiskelijoiden Mechanical ja sähkötekniikan Institute-Varna, nyt Technical University - Varna. Tutkimuksen kesto on 5 vuotta kokopäiväistä ja osa-aikaisia ​​opiskelijoita, joista 6 kuukauden koulutuksen purjehdus käytännön tai tuotannon sijoittaminen. Opiskelija valmistuu korkeakoulututkinto "Master of Science" ja hankkia pätevyys aste insinööri, myös saada mahdollisuus saada kansainvälisesti tunnustettu pätevyystodistus "vahdinpidosta Engineer". Navigation, liikenteen hallintaa ja säilyttämistä vesiväylät Osasto tarjoaa koulutusta kokopäiväistä ja osa-aika opiskelijoiden erikoisuuksia "Navigation" ja "toiminta Fleet ja porttien" TU, Varna. Kaksi suurta yhtiötä perustettiin vuonna 1992/1993 lukuvuoden. Osasto, joka antaa erikoiskoulutusta on nimeltään "Navigation and Transport Management" johtaa Assoc. Prof Eng Chavdar Branimirov Ormanov. Tekninen avustaja on rouva Krasimira Stoykova. "Navigation and Transport hallinta ja säilyttäminen vesiväylien" laitos on osa tiedekunnan Marine Science and Ecology. Oppaat ja labs sijaitsevat uusin rakennus kampuksen. Academic Laitoksen henkilökunta koostuu 14 kokopäiväistä luennoitsijoita, 5 vierailevia luennoitsijoita ja tekninen avustaja. Yksikössä on "Maritime Training Centre" mukaan protokollan nro: 9 / 30.05.2005 Academic hallituksen teknillisen yliopiston, Varna. Johtaja keskus on Assoc.- Prof. Dr.Eng. Mihail Shterev. Sen toiminta vahvistetaan ja valvoo toimeenpanoviraston "Merenkulkulaitoksen" at liikenneministeriön Bulgarian tasavallan. Suuret yhtiöt ovat valtion rekisteriin erikoisuuksia. Asetuksella nro: 170 / 8.3.1998 yhtenäinen tila saamisen edellytykset astetta molemmissa lajeissa on hyväksytty.... [-]

Sähkötekniikka tiedekunnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Bulgaria Varna

Osastot - Electrical Power Supply ja Equipment - Electroenergetics (Power Engineering) - Sähkötekniikka ja Technologies - Teoreettinen ja mittaaminen sähkötekniikan - liikunta ja urheilu - Social and Law Sciences [+]

Osastot Electrical Power Supply ja Equipment Electrical Power Supply and Equipment osasto perustettiin vuonna 1971, samanaikaisesti avaamalla samannimisen suuren kahdella aiheita: Sähkönsyöttö Industries Sähkötekniikka Vesiliikennevälineiden Viime vuosina opetuksen ja tutkimuksen prosessit toteutetaan erittäin pätevä professorit, valmistuneet bulgarian ja ulkomaisten yliopistojen (Venäjä, Saksa, Tsekin tasavalta). Bulgaria ja ulkomaiset kokemus oli hyödyllistä osasto ja erikoisuus kokonaisuutena. Merkittävä osa tiedekunnan osastolla ovat tehneet pitkäaikaisen erikoistuminen Tanskassa, Venäjällä, Tsekin tasavalta, Saksa ja Itävalta. Luoneet hedelmällisen yhteyksiä ulkomaisiin yliopistoihin. Perustettiin ja ylläpidetään suhteita yliopistojen Kosice, Izhevsk, Riika, St. Petersburg, Light & Optics - Tanska, Praha, Brno, Rostock, Budapest, Odessa, ja vastaavien osastojen muissa yliopistoissa. Vahvistaa ja kehittää yhteyksiä ulkomaisiin yliopistoihin ovat mahdollistaneet jakaa kokemuksia näkyvä tutkijoita. Osasto "Electric Power Supply ja sähkölaitteet" vastaa koulutus korkeasti koulutettuja asiantuntijoita tarpeisiin sähköteollisuus, sähköteknisiä sähkönsyöttö ja sähkölaitteet teollisuudessa, liikenteessä ja kodinkoneet, valaiseva tekniikan ja muiden sovellusten sähköä. Electroenergetics (Power Engineering) Electroenergetics (Power Engineering) Osasto perustettiin vuonna 1974 tarjoamaan erikoiskoulutusta opiskelijoille pääaineen Electroenergetics. 30 vuoden osasto on laatinut ja nähnyt valmistuminen on yli 1000 sähkö insinöörit, jotka ovat onnistuneesti löytäneet niiden toteutumista kaikkien rakenteiden electroenergetic järjestelmien (vesi-, lämpö-, ydinvoimalat, sähköasemat, virtalähde kasvien ja siirto kasveihin, energiaosastojen teollisuusyrityksiä ja merenkulun), jotka toimivat suunnittelijat, insinöörien elektro-testauslaboratoriot, vanhempi insinööri, hätäkeskuksen, osastopäälliköt, johtajat sähköyhtiöiden, tutkijat jne Osasto on myös omaa koulutusta jatko-opiskelijoiden tieteellisessä erikoisuuksia: voimalaitokset ja sähköasemat, sähköverkot ja järjestelmät, korkea voltageequipment, elektro-eristys ja cableequipment. Pääaineen Electroenergetics Bulgariassa hyväksyttyjä vain TU-Varna. Sähkötekniikka ja teknologiat Sähkö- ja Technologies osasto on seuraaja sähkökoneet ja -laitteet osasto perustettu 09.1.1964, joka alun perin käsitti toimihenkilönä avustajan ja teknikko.... [-]

Tiedekunnan automaatio ja tietojenkäsittely

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Bulgaria Varna

Osastot - automatisointi valmistus - Computer Sciences and Technologies - Elektroniset ja mikroelektroniikan suunnittelu - Tietoliikennetekniikka [+]

Osastot Automatisointi valmistus Computer Sciences and Technologies Osasto tarjoaa koulutusta seuraaviin suuret yhtiöt: Ohjelmisto ja Internet Tekniikka Tietokonejärjestelmät ja teknologia Tutkimukset "opetussuunnitelma ensimmäistä kertaa Bulgariassa on täysin linjassa kansainvälisten standardien koulutusta tietotekniikassa ja teknologia. CST Department säännöllisesti päivittää opintosuunnitelmiinsa jolloin uusimmat saavutukset alalla tietojenkäsittelytieteen ja tietotekniikan viipymättä tarjotaan opiskelijoille. Päivittäminen opetussuunnitelmat perustuu työn markkinoiden vaatimuksiin tietotekniikan ammattilaisille viimeisimpään suosituksia IEEE (Maailman of Electrical and Electronic Engineers) ja ACM: n (Association for Computing Machinery), ja jatkuva opetusohjelmia johtavien yliopistojen. Sähköinen ja mikroelektroniikan engineering Sähkötekniikka on yksi korkean teknologian ja dynaaminen aloilla. Sillä on huomattava vaikutusvalta ja sovelluksia monilla muilla tieteen ja tekniikan aloilla. Niiden laajaa tietämystä ja sopeutumiskyky "Electronics" valmistuneet ovat valmistautuneet hyvin menestyksekkään uran palvelut, valmistus-, konsultointi ja suunnittelu elektronisten komponenttien ja järjestelmien käytetään teollisuudessa, lääketieteessä, viestintä-, tietokoneet, jne. Department "Sähköinen engineering ja mikroelektroniikan" läheiset siteet teollisuuden ja laajat kansainväliset kontaktit. Ja soveltavan tutkimuksen osastolla ovat pääasiassa: Sähköinen ohjaimet ja tehoelektroniikan muuntimet; Moderni teknologia suunnittelussa integroitujen piirien ja elektroniset järjestelmät, mikroprosessori-pohjainen ohjaus, hallinta ja diagnostiikka järjestelmät; Lääketieteelliset elektroniikkalaitteiden ehkäisyyn, diagnosointiin ja hoitoon; Tiedotus ja mittausjärjestelmiä, teollisuus- ja antureita. Opiskelijat "Electronics" voivat nauttia rikas kirjaston teknisten aikakauslehtien antama globaalin organisaation insinöörien elektroniikan ja sähkötekniikan IEEE. He voivat saada läpi INTERNET lisätietoja kehityksestä elektroniikan ja muiden tieteiden. Laboratories on uusin viittaus ja luettelo kirjallisuudesta. Tietoliikennetekniikka Osasto on osa EE tiedekunnan teknillisen yliopiston Varna ja vastaa erityistä koulutusta "Communications Equipment ja tekniikat" in "Bachelor" ja "ylempi" astetta. Osasto tarjoaa koulutusta tietyistä aiheista sekä muita aiheita ja moduulit EE tiedekunnan ja Technical University -... [-]