Lue virallinen kuvaus

Varna University of Management ( VUM ) on kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka sijaitsee Euroopassa, Bulgariassa. Opiskelijat yli 50 maasta saavat erinomaisen koulutuksen Business and Marketing, IT, Matkailu ja Hospitality Management, Gastronomia ja kulinaariset taiteet.

VUM tarjoaa kandidaatin ja maisterin kaksoistutkintoja, jotka on opittu kokonaan englanniksi, yhteistyössä yliopistojen kanssa esimerkiksi Isossa-Britanniassa (Cardiff Met), Sveitsissä (BHMS), Alankomaissa (Stenden University). Opiskelijat tutkivat tahdistettua opetussuunnitelmaa kumppanilaitoksissa, ja heidän on täytettävä samat korkeat vaatimukset tutkimuksissa. He suorittavat tutkintoja sekä kumppanuusyliopistoista että VUM .

VUM ylläpitää erinomaisia ​​yhteyksiä yrityksiin ja on pitkäaikainen menestys sijoittaessaan opiskelijat top työnantajien USA, Australia, Iso-Britannia, Saksa, Espanja, Italia, vain muutamia mainitakseni.

VUM maailmanlaajuisessa rankingissa

  • VUM on ensimmäinen paikka 1600 korkeakoulun ympäri maailmaa opiskelijoiden liikkuvuuden maineikkaiden U-Multirank-luokkien mukaan
  • VUM on myönnetty Itävallan palmu huippututkinnon luokittelua 3 huippuosaamista - erinomainen yrityskoulu vahvistamalla kansainvälistä vaikutusta.
  • Yliopisto on sijoittunut yhdeksänneksi Itä-Euroopassa MBA-tutkinnostaan ​​Best -masters.com -yhtiössä.
  • Yliopisto on maailman 20. sijalla kansainvälisen vieraanvaraisuuden ja matkailun hallinnan (Best of Masters.com) tutkinto.
  • VUM tiedekunnan ja opiskelijoiden julkaisujen määrä on ansainnut Yliopiston sijoituksen maailman huippuyksiköiden joukossa VUM Social Science Research Network (SSRN) -tietokannan mukaan .
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Varna University of Management

VUM tarjoama kansainvälinen vieraanvaraisuus- ja matkailunhallinta MSC on suunniteltu vastaamaan matkailualan johtajien, johtajien ja muiden ammattilaisten tarpeita. Liit ... [+]

VUM tarjoama kansainvälinen vieraanvaraisuus- ja matkailunhallinta MSC on suunniteltu vastaamaan matkailualan johtajien, johtajien ja muiden ammattilaisten tarpeita. Yliopisto on maailman 20. sijalla kansainvälisen vieraanvaraisuuden ja matkailun hallinnan (Best of Masters.com) tutkinto.

Liittymällä tähän master-ohjelmaan pystyt kehittämään johtamis-, tutkimus- ja analyyttiset taidot korkeimpien vaatimusten mukaisesti, jotka vaaditaan työskentelemään ylimmän johdon jäsenenä tässä dynaamisessa teollisuudessa.

Sinulla on mahdollisuus hankkia perusteellinen teoreettinen tieto, mutta myös vahva käytännön suuntaan lukuisien projektien ja tapaustutkimusten kautta.... [-]

Bulgaria Varna
Request Info
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт
Osoite
13A Oborishte Street
Varna, Varna, Bulgaria
Verkkosivusto
Puhelin
+359 52 300 680