Varna University of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Varnan University of Management (VUM) on kansainvälinen liiketoiminta koulu sijaitsee Euroopassa, Bulgariassa. Opiskelijaa yli 40 maasta saavat erinomaista opetusta Liiketoiminnan ja markkinoinnin, Se, Matkailun ja ravitsemisalan, GASTRONOMIA ja ruokakulttuurin.

VUM tarjoaa kandidaatin ja maisterin kaksinkertainen koulutusohjelmissa opetetaan kokonaan Englanti, yhteistyössä yliopistojen sellaisissa maissa kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Cardiff Met), Sveitsi (BHMS), Hollannissa (Stenden University). Opiskelevat synkronoitu opetussuunnitelman kuin kumppaneina toimielimissä ja täytyy tavata samat korkeat standardit tutkimukset. Ne valmistuvat astetta sekä kumppanuuskonseptien yliopistojen ja VUM.

VUM ylläpitää erinomaiset yhteydet yrityksiin ja tarjoaa pitkäaikainen menestys sijoittamalla sen opiskelijoiden huippu työnantajien Yhdysvalloissa, Australiassa, Englannissa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa, vain muutamia mainitakseni.

VUM Global Sijoituksia

  • VUM pitää ensimmäinen joukossa 1061 HEI maailmanlaajuisesti opiskelijoille Mobility mukaan arvostetun U-Multirank riveissä - VUM ylpeänä myönnetään toinen tahti joukossa yli 1300 HEI maailman U-Multirank, sijoittui kansainvälisen Suunta, Knowledge Siirrä ja opetusta ja oppimista.
  • VUM on myönnetty 3 Palmes of Excellence - Erinomainen Business School vahvistaa kansainvälistä vaikutusvaltaa - jonka Palme huippuosaamisen luokitus Itä-Euroopassa. - Yliopisto on sijoittunut 13. Itä-Euroopassa sen MBA by Best-masters.com. - Yliopisto on sijoittunut 47th maailmassa sen International Kirjastotietokannat Management (FM) määrin Best-masters.com.
  • Julkaisujen määrä vuoteen VUM ja opiskelijat on saanut yliopiston sijoitusta top 300 joukkoon kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti, mukaan Social Science Research Network (alkukirjaimet).
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Summer courses » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc International Kirjastotietokannat Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Bulgaria Varoittaa

Kansainvälinen Kirjastotietokannat Management MSc tarjoamia VUM on suunniteltu vastaamaan teollisuuden tarpeisiin johtajat, johtajien ja muiden ammattilaisten matkailualalla. Liittymällä tämä maisteriohjelman voit kehittää oman hallinnoinnin, tutkimuksen ja analyyttisiä taitoja korkeimpia tarvittavat työskentelee ylimmän johdon jäsen tämän dynaamisen alan ... [+]

Kansainvälinen Kirjastotietokannat Management MSc tarjoamia VUM on suunniteltu vastaamaan teollisuuden tarpeisiin johtajat, johtajien ja muiden ammattilaisten matkailualalla. Liittymällä tämä maisteriohjelman voit kehittää oman hallinnoinnin, tutkimuksen ja analyyttisiä taitoja korkeimpia tarvittavat työskentelee ylimmän johdon jäsen tämän dynaamisen alan.

Sinulla on mahdollisuus paitsi ottaa perusteellisesti teoreettista tietoa vaan myös vahva käytännön suuntaan läpi lukuisia projekteja ja tapaustutkimuksia.

Intensiivinen mutta yleis lähestymistapa valmistelee valmistuneista monenlaisia ​​mahdollisia uran matkailun. Jotkut ydinmoduulien Ohjelman ovat Exploring of Kirjastotietokannat maisema, Teollisuus Project Management sekä Managing People ja markkinointi Across Cultures. ... [-]


Ota yhteyttä

Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт

Osoite, 1. rivi 13A Oborishte Street
Varoittaa, Bulgaria
Verkkosivu http://www.vum.bg/
Puhelin +359 52 300 680