Lue virallinen kuvaus

Adolfo Ibáñezin yliopiston kauppakorkeakoulu perustettiin vuonna 1953 Valparaíson kaupungissa, ja siitä on yli 65 vuoden kokemus tullut yksi arvostetuimmista Chilen ja Latinalaisen Amerikan liike-elämän kouluista. viittaavat alueelliseen ja maailmanlaajuiseen tasoon.

Se on ainoa Chilen yrityskoulu, jossa on kolminkertainen kansainvälinen akkreditointi (AACSB, EQUIS ja AMBA), joka sijoittaa sen valittuun ryhmään, joka on 1% maailman parhaista liike-elämän kouluista.

Sen kansainvälistä tunnustusta tukee myös sen ohjelmien sijoittaminen näkyviin paikkoihin, kuten América Economía, Innovation Management, Financial Times ja QS.

Tällä hetkellä Business Schoolilla on toimistot Valparaíso (Chile), Santiago (Chile) ja Lima (Peru) ja Miami (Yhdysvallat).

UAI Business Schoolille on tunnusomaista Liberal Artsiin perustuva koulutusmalli, jonka tarkoituksena on kouluttaa kriittistä ajattelua omaavia opiskelijoita, jotka kykenevät tuottamaan positiivisia vaikutuksia ja jotka ovat muutoksen tekijöitä organisaatioissaan, integroimalla teoreettisia tietoja käytännön kokemuksiin heidän koulutuksessaan vahva eettinen sitoutuminen.

Strategisten pilarien joukossa ovat tietämyksen luominen, kestävyys, innovaatio, yrittäjyys, akateeminen johtajuus ja globalisaatio. Tällä hetkellä Business Schoolilla on yli 5 000 opiskelijaa sekä jatko- että jatko-ohjelmissa sekä verkosto, jossa työskentelee yli 13 000 tutkintoa 40 maassa.

Sen akateeminen elin on 92 kokopäiväistä professoria, joista 30% on ulkomaalaisia, maista kuten Argentiina, Brasilia, Kiina, Costa Rica, El Salvador, Espanja, Ranska, Meksiko, Peru, Uruguay, Yhdysvallat, Venezuela . Sen opettajilla on tohtorikoulutuksia maailman tärkeimmissä yliopistoissa, kuten Harvard, MIT, Princeton, Cambridge, Oxford, Kalifornia Berkeleyssä, UCLA, NYU, Chicago, Columbia, Maryland, Michigan, Boston, Georgia Tech, Texas at Austin , Carnegie Mellon, mm. 48% tiedekunnasta tulee 100 huippuyliopistosta QS-luokituksen mukaan.

"Kauppakorkeakoulumme on sitoutunut olemaan maailmanluokan oppilaitos, joka on johdettu opetusosaamisestamme, kokemuksistamme liike-elämässä ja tutkimuksestamme saaduista tiedoista, jotta voidaan kehittää innovatiivisia johtajia, jotka innostavat ja muuttavat sen organisaatiot ja koko yhteiskunta, joka on Business School, on eettisen käyttäytymisen, kriittisen ajattelun ja tehokkaan viestinnän malli. "

näkymä

Adolfo Ibáñezin yliopiston liikekoulu keskittyy:

 • Ryhdy globaaliksi liiketoimintakouluksi kehittämällä koulutushanketta, rakentamalla ja ylläpitämällä strategisia liittoja tutkimukseen ja opetukseen kansainvälisellä tasolla.
 • Vahvistaa huippututkimusta liiketoiminta-alueilla, houkutella maailmanluokan tiedekuntaa ja luo tutkimusympäristö, joka helpottaa ja edistää monitieteistä tutkimusta.
 • Edistää sellaisten tutkimussuunnitelmien kehittämistä ja toteuttamista, jotka auttavat oppilaita saavuttamaan maksimaalisen potentiaalinsa.
 • Levitä koulun henkistä panosta laajentamalla toimeenpanevaa koulutusta ja laajentamalla toimintaa, jotta se voi vaikuttaa ja vaikuttaa teollisuuteen.
 • Kehitetään ja hyödynnetään viestintäverkkoa, jota koulun on parannettava osallistumisestaan ja yhteydestään yritysten johtajiin ja päättäjiin.114551_25.jpg

Koulutusmalli

Adolfo Ibáñezin yliopiston koulutusmallin mukaisesti UAI Business School sisältää Liberal Arts -ohjelmaa, jonka innoittamana ovat maailman parhaat yliopistot. Tämän mallin tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita pohtimaan yleisimpiä ihmiskunnan ja elämän yhteisiä asioita, mikä mahdollistaa paitsi ammatillisen koulutuksen, myös kehittyneemmän, kriittisen ja monialaisen ajattelun.

Edellä mainittu on käännetty Core Curriculum -ohjelmaan, joka koostuu 8 kurssista, jotka ovat innoittaneet Kolumbian yliopiston 100-vuotisen kokemuksen, jossa opiskelijat lukevat, analysoivat ja keskustelevat filosofian, politiikan, kirjallisuuden ja tieteen klassisista teksteistä.

Erityisesti Business Schoolin osalta kaikki yhteisön ohjelmat pyrkivät eri opetussuunnitelmien kautta edistämään seuraavien taitojen muodostumista:

 • Johtajuutta.
 • Kriittinen ajattelu
 • Tehokas viestintä
 • Eettinen käyttäytyminen

Kaupallisen insinöörin uran erityistapauksessa oppiminen perustuu kahteen pilariin, jotka kääntyvät akateemiseen huippuosaamiseen ja menetelmiin, jotka kannustavat oppimisen tekemiseen, jolloin opiskelijat tuodaan lähemmäs liike-elämää ja ottavat heidät pois tietämyksen puhdasta hankkimista, jonka avulla he voivat päästä liiketoimintaympäristöön.

Siksi opetusmenetelmä keskittyy opiskelijaan, muuttamalla opettajan paradigmaa, joka välittää tietoa siihen, jossa opiskelijat ovat oman oppimisensa johtajia.

Tästä syystä koulutusmalli sisältää työpajojen menetelmät, joissa toteutetaan hankkeita, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen todellisen liike-elämän kanssa. Lisäksi yleiskoulutus yhdistetään kahteen tutkintavaihtoehtoon: Liiketaloustiede ja taloustiede sekä maisteriohjelma uran lopussa.

Näiden elementtien integrointi mahdollistaa sellaisten ammattilaisten kouluttamisen, jotka pystyvät sopeutumaan ja menestymään yhä dynaamisemmassa ympäristössä. Tällä tavoin Adolfo Ibáñezin yliopiston kaupallisia insinöörejä "koulutetaan ratkaisemaan ongelmia, joita ei vielä ole".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Ammattikorkeakoulututkinto (AMF) LATAM on suunnattu Latinalaisen Amerikan yritysten johtajille, johtajille ja omistajille, joilla on kokemusta rahoitusmaailmasta ja jotka ... [+]

Ammattikorkeakoulututkinto (AMF) LATAM on suunnattu Latinalaisen Amerikan yritysten johtajille, johtajille ja omistajille, joilla on kokemusta rahoitusmaailmasta ja jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan ainutlaatuiseen opetuskokemukseen, jonka avulla he voivat ymmärtää taloudellisen todellisuuden. johtavat organisaatiot ja niiden hakemukset, erityisesti Latinalaisen Amerikan yhteydessä. Tiukka osallistujien valikoima johtaa rajoitetun kokoisen eliitin luokkaan, jossa syntyy mielenkiintoinen ja rikastuttava dynamiikka, jonka ohjelman osallistujat tunnustavat johdonmukaisesti suureksi osaksi heidän opetuskokemustaan. Jokainen osallistuja tuo kokemuksensa ja erityiskeskeisyytensä käsiteltyihin ongelmiin, kun taas opettajat kanavoivat ja tilaavat osallistujien kommentit, jotta he voivat saavuttaa päteviä johtopäätöksiä ja soveltuvia talouksia, erityisesti Latinalaisessa Amerikassa.... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Request Info
Espanjalainen
Part-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

CEMS Master of Science in International Management (CEMS MIM) on arvostettu ylikansallinen liiketoiminta, joka voidaan tunnustaa parhaaksi passiksi kansainväliselle urall ... [+]

CEMS Master of Science in International Management (CEMS MIM) on arvostettu ylikansallinen liiketoiminta, joka voidaan tunnustaa parhaaksi passiksi kansainväliselle uralle.

Tämä on kansainvälisesti hyväksytty ohjelma ja se hyödyttää 31: n huippuopiston verkostoa ympäri maailmaa, 73 yrityskumppania ja 6 työmarkkinaosapuolta, jotka osallistuvat opiskelijoiden oppimiseen. Tämä hyvin valittu ohjelma on saatavilla vain muutamilla valituilla yliopistoilla maailmanlaajuisesti ja vain yksi maata kohden. Tällä hetkellä vain kaksi Latinalaisen Amerikan yliopistoa tarjoaa tämän ohjelman, joka on listattu:

# 9 The Financial Timesin maisteriohjelmassa 2017 # 9 in The Economist Master in Management 2017... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Tämä ohjelma on suunniteltu tuottamaan ajantasaista tietoa markkinointialueelta korkean akateemisen kysynnän mukaisessa ympäristössä. Tämä saavutetaan opettamalla käsitte ... [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu tuottamaan ajantasaista tietoa markkinointialueelta korkean akateemisen kysynnän mukaisessa ympäristössä. Tämä saavutetaan opettamalla käsitteitä, malleja, menetelmiä ja tekniikoita markkinointipäätösten tekemiseksi.

Ohjelma sisältää vahvan käytännön suuntautumisen, käyttämällä tapausmenetelmää, simulointipelejä ja toteutettujen teosten toteuttamista.

Päällikön tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita ammattimaisesti johtajana tai yrittäjänä kaupallisella alueella.

pääsySovellusvaatimukset UAI: n ulkopuolisille hakijoilleKorkeakoulututkinto, jonka on myöntänyt oman maasi lakien tunnustama yliopisto.Enintään yksi vuoden työkokemus, kun hän on valmistunut kandidaatista.Täytä hakemuslomake2 suosikkikirjaa.Kirjallinen pääsykoe.Henkilökohtainen haastatteluHakemusmaksu: US 100.UAI-opiskelijoiden sovellusvaatimuksetSinulla ei saa olla yli 3 vireillä olevaa kohdetta (9 op) perusopinnoissa. Näitä aiheita eivät voi olla: Rahoitus I, markkinointi I, markkinointi II ja tilastot II.Heillä ei voi olla yli 4 vireillä olevaa kursseja urheilun ja englannin välillä. Esimerkiksi opiskelija, joka on velkaa 3 urheilua ja 2 englantia, ei voi osallistua maisterin tutkintoon.Onko hallintokäytäntö rekisteröity.Kiintiöitä ei ole.Yleiset tiedothintaSovellus: 100 dollariaHinta: 18 000 USD Siihen sisältyy: opetuksen kokonaisarvo ja kaikki ohjelman akateeminen aineisto.... [-]
Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Maaliskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Rahoitustieteen maisteri saavuttaa, että alueen ammattilaiset saavuttavat alkuvuosina jonkin verran erikoistumista ja työpaikkojen sijoittamista, mikä mahdollistaa heidän ... [+]

Rahoitustieteen maisteri saavuttaa, että alueen ammattilaiset saavuttavat alkuvuosina jonkin verran erikoistumista ja työpaikkojen sijoittamista, mikä mahdollistaa heidän nopeuttavan uraansa, hyökkäämällä viime aikoina valmistuneiden alkuasemia ja saavuttamaan yrityksen strategiset kannat lyhyessä ajassa.

Rahoitustieteen maisteri on vuodesta 2009 lähtien myös UAI: n ja CFA-instituutin välisen kumppanuuden lippulaivaohjelma, joka vastaa Yhdysvaltain rahoitusanalyytikoiden sertifioinnin myöntämisestä. asiaa.

tavoitteetToimittaa kiinteää koulutusta kaupallisiin insinööreihimme erikoistumalla rahoitusalalla: rahoitustekniikat, jotka liittyvät kiinteätuottoisten rahoitusinstrumenttien, oman pääoman ehtoisten rahoitusvälineiden ja johdannaissopimusten arvostamiseen ja hallintaan.Kouluttaa korkean tason ammattilaisia, jotka kykenevät hallitsemaan ja valvomaan suuryritysten taloudellisia toimintoja ja toimimaan kaikilla rahoitusalan yrityksillä.Miksi opiskella tätä ohjelmaa?... [-]
Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Maaliskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Innovaation ja yrittäjyyden maisteri (MIE) on koulutus- ja erikoistumisalue, jossa opiskelijat syventävät tietämystään ja taitojaan luodakseen lisäarvoa perustamalla uusi ... [+]

Innovaation ja yrittäjyyden maisteri (MIE) on koulutus- ja erikoistumisalue, jossa opiskelijat syventävät tietämystään ja taitojaan luodakseen lisäarvoa perustamalla uusia aloittelijoita tai edistämällä innovaatioita vakiintuneisiin yrityksiin.

Tämä ohjelma perustuu tiimityöskentelyyn yrittäjän / innovatiivisen hankkeen toteuttamiseksi. Tämä saavutetaan käyttämällä korkean tason opettajien ja mentorien opettamia kiinteitä menetelmiä. MIE kestää 12 kuukautta ja se on jaettu kolmeen vaiheeseen: 1) etsintä ja ideoiden syntyminen, 2) uuden liiketoiminnan käsitteellistämisen vaihe ja lopuksi 3) hankkeiden toteutusvaihe.

Tämän prosessin voimakkuuden vuoksi tämä on kokopäiväinen ohjelma, joka on suunnattu uransa alkaville opiskelijoille. Ainoa vaatimus on, että ehdokkailla on tutkinto ja ehkä tärkein asia, joka haluaa muuttaa maailmaa innovoinnin ja yrittäjyyden kautta.... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Maaliskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master of Management Science, jota tarjoaa School of Business yhdessä tiedekunnan Adolfo Ibáñez University, on ohjelma luotu vastaamaan tähän tarpeeseen, keskittyen tarjo ... [+]

Nykyään johtajat kohtaavat yhä enemmän liiketoimintaympäristön monimutkaisuutta. Johtamisen ongelmat käsittävät eri tieteenalojen elementtejä, ja ne edellyttävät vakaata tietämystä ja todisteiden etsintää koskevia diagnoosi- ja toimintakykyä.

Tämä kasvava monimutkaisuus merkitsee sitä, että työmarkkinoiden onnistumisen kannalta on yhä tärkeämpää, että nykyaikaiselle johtamiselle perustuva entistä kattavampi ja tiukempi näkemys liiketoiminnasta sisältää strategian, organisaatioiden teorian ja käyttäytymisen. ihmis-, markkinointi- ja toimin- tamahdollisuudet sekä mahdollisuus poiketa eri aiheisiin.

Master of Management Science, jota tarjoaa School of Business yhdessä tiedekunnan Adolfo Ibáñez University, on ohjelma luotu vastaamaan tähän tarpeeseen, keskittyen tarjoamaan opiskelijoille tietoa ja taitoja aiheista moderni johtaminen. Ohjelmalla pyritään luomaan syvällisiä pohdintoja ongelmista käsittelemällä eri kriteerejä, kuten taloudellisia, eettisiä, inhimillisiä ja strategisia.... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Maaliskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad