Escuela de Negocios, Universidad Adolfo Ibáñez

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Adolfo Ibáñezin yliopiston kauppakorkeakoulu perustettiin vuonna 1953 Valparaíson kaupungissa, ja siitä on yli 65 vuoden kokemus tullut yksi arvostetuimmista Chilen ja Latinalaisen Amerikan liike-elämän kouluista. viittaavat alueelliseen ja maailmanlaajuiseen tasoon.

Se on ainoa Chilen yrityskoulu, jossa on kolminkertainen kansainvälinen akkreditointi (AACSB, EQUIS ja AMBA), joka sijoittaa sen valittuun ryhmään, joka on 1% maailman parhaista liike-elämän kouluista.

Sen kansainvälistä tunnustusta tukee myös sen ohjelmien sijoittaminen näkyviin paikkoihin, kuten América Economía, Innovation Management, Financial Times ja QS.

Tällä hetkellä Business Schoolilla on toimistot Valparaíso (Chile), Santiago (Chile) ja Lima (Peru) ja Miami (Yhdysvallat).

UAI Business Schoolille on tunnusomaista Liberal Artsiin perustuva koulutusmalli, jonka tarkoituksena on kouluttaa kriittistä ajattelua omaavia opiskelijoita, jotka kykenevät tuottamaan positiivisia vaikutuksia ja jotka ovat muutoksen tekijöitä organisaatioissaan, integroimalla teoreettisia tietoja käytännön kokemuksiin heidän koulutuksessaan vahva eettinen sitoutuminen.

Strategisten pilarien joukossa ovat tietämyksen luominen, kestävyys, innovaatio, yrittäjyys, akateeminen johtajuus ja globalisaatio. Tällä hetkellä Business Schoolilla on yli 5 000 opiskelijaa sekä jatko- että jatko-ohjelmissa sekä verkosto, jossa työskentelee yli 13 000 tutkintoa 40 maassa.

Sen akateeminen elin on 92 kokopäiväistä professoria, joista 30% on ulkomaalaisia, maista kuten Argentiina, Brasilia, Kiina, Costa Rica, El Salvador, Espanja, Ranska, Meksiko, Peru, Uruguay, Yhdysvallat, Venezuela . Sen opettajilla on tohtorikoulutuksia maailman tärkeimmissä yliopistoissa, kuten Harvard, MIT, Princeton, Cambridge, Oxford, Kalifornia Berkeleyssä, UCLA, NYU, Chicago, Columbia, Maryland, Michigan, Boston, Georgia Tech, Texas at Austin , Carnegie Mellon, mm. 48% tiedekunnasta tulee 100 huippuyliopistosta QS-luokituksen mukaan.

"Kauppakorkeakoulumme on sitoutunut olemaan maailmanluokan oppilaitos, joka on johdettu opetusosaamisestamme, kokemuksistamme liike-elämässä ja tutkimuksestamme saaduista tiedoista, jotta voidaan kehittää innovatiivisia johtajia, jotka innostavat ja muuttavat sen organisaatiot ja koko yhteiskunta, joka on Business School, on eettisen käyttäytymisen, kriittisen ajattelun ja tehokkaan viestinnän malli. "

näkymä

Adolfo Ibáñezin yliopiston liikekoulu keskittyy:

  • Ryhdy globaaliksi liiketoimintakouluksi kehittämällä koulutushanketta, rakentamalla ja ylläpitämällä strategisia liittoja tutkimukseen ja opetukseen kansainvälisellä tasolla.
  • Vahvistaa huippututkimusta liiketoiminta-alueilla, houkutella maailmanluokan tiedekuntaa ja luo tutkimusympäristö, joka helpottaa ja edistää monitieteistä tutkimusta.
  • Edistää sellaisten tutkimussuunnitelmien kehittämistä ja toteuttamista, jotka auttavat oppilaita saavuttamaan maksimaalisen potentiaalinsa.
  • Levitä koulun henkistä panosta laajentamalla toimeenpanevaa koulutusta ja laajentamalla toimintaa, jotta se voi vaikuttaa ja vaikuttaa teollisuuteen.
  • Kehitetään ja hyödynnetään viestintäverkkoa, jota koulun on parannettava osallistumisestaan ja yhteydestään yritysten johtajiin ja päättäjiin.114551_25.jpg

Koulutusmalli

Adolfo Ibáñezin yliopiston koulutusmallin mukaisesti UAI Business School sisältää Liberal Arts -ohjelmaa, jonka innoittamana ovat maailman parhaat yliopistot. Tämän mallin tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita pohtimaan yleisimpiä ihmiskunnan ja elämän yhteisiä asioita, mikä mahdollistaa paitsi ammatillisen koulutuksen, myös kehittyneemmän, kriittisen ja monialaisen ajattelun.

Edellä mainittu on käännetty Core Curriculum -ohjelmaan, joka koostuu 8 kurssista, jotka ovat innoittaneet Kolumbian yliopiston 100-vuotisen kokemuksen, jossa opiskelijat lukevat, analysoivat ja keskustelevat filosofian, politiikan, kirjallisuuden ja tieteen klassisista teksteistä.

Erityisesti Business Schoolin osalta kaikki yhteisön ohjelmat pyrkivät eri opetussuunnitelmien kautta edistämään seuraavien taitojen muodostumista:

  • Johtajuutta.
  • Kriittinen ajattelu
  • Tehokas viestintä
  • Eettinen käyttäytyminen

Kaupallisen insinöörin uran erityistapauksessa oppiminen perustuu kahteen pilariin, jotka kääntyvät akateemiseen huippuosaamiseen ja menetelmiin, jotka kannustavat oppimisen tekemiseen, jolloin opiskelijat tuodaan lähemmäs liike-elämää ja ottavat heidät pois tietämyksen puhdasta hankkimista, jonka avulla he voivat päästä liiketoimintaympäristöön.

Siksi opetusmenetelmä keskittyy opiskelijaan, muuttamalla opettajan paradigmaa, joka välittää tietoa siihen, jossa opiskelijat ovat oman oppimisensa johtajia.

Tästä syystä koulutusmalli sisältää työpajojen menetelmät, joissa toteutetaan hankkeita, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen todellisen liike-elämän kanssa. Lisäksi yleiskoulutus yhdistetään kahteen tutkintavaihtoehtoon: Liiketaloustiede ja taloustiede sekä maisteriohjelma uran lopussa.

Näiden elementtien integrointi mahdollistaa sellaisten ammattilaisten kouluttamisen, jotka pystyvät sopeutumaan ja menestymään yhä dynaamisemmassa ympäristössä. Tällä tavoin Adolfo Ibáñezin yliopiston kaupallisia insinöörejä "koulutetaan ratkaisemaan ongelmia, joita ei vielä ole".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Sijainnit

Santiago

Osoite
Diagonal las Torres 2700
Santiago, Santiagon pääkaupunkiseutu, Chile

Viña del Mar

Osoite
Av. Padre Hurtado 750
Viña del Mar, Valparaison alue, Chile

Las Condes

Osoite
Av. Presidente Errázuriz 3485
Las Condes, Santiagon pääkaupunkiseutu, Chile

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit