IEDE Business School Chile

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa IEDE Business School, School of Business Euroopan Madridin yliopisto, tarkoite jatko liiketoiminnan, kansainvälinen, Chilessä.

Meidän Business School, Espanjan alkuperä (1991) ja Chilessä vuodesta 1995, sijaitsee Arvot etuoikeutettu tehtävissä paikallisia ja kansainvälisiä, ominaista niiden erinomainen koulutus- ja kehittämisohjelmat liikemaailmassa.

Meidän 7000 valmistuneet ovat saaneet meidän luokkahuoneet, taitoja, kuten tiimityö ja hallintaa kansainvälisyyttä, jonka avulla ne voivat toimia nykypäivän globalisoituneessa maailmassa onnistuneesti.

Olemme itsenäinen ja käytännöllinen laitos mukaisesti nykyisiä vaatimuksia liikemaailmassa. Ottaa selvää markkinoiden vaatimuksiin, IEDE Business School kannustaa opiskelijoita ja yhteisöä, luoda verkostoitumista ja kansainvälisiä suhteita.

Opiskelijamme nauttia kansainvälisiä kumppanuuksia tunnettujen yliopistojen kuten University of Lleida, Shanghai Jiao Tong University, University of California Irvine, Regent University (Lontoo) ja Sao Paulo Business School (Brasilia), lisäksi saavat säännöllisesti, Lääkärit vierailla Califoria Riverside yliopiston ja Westminster University (Lontoo), plus Euroopan Madridin yliopisto.

40% meidän opettajat ovat akateemisen tohtorin tutkinnon tai Ph.D, jotka edustavat kahdeksaa eri kansallisuutta.

IEDE Business School on yli 150 yritysten sopimukset Chilessä, niitä yrityksiä, jotka luottavat koulu kouluttaa johtajille ja päälliköille.

MEIDÄN INTERNATIONAL STAMP

Globaalissa ja kilpailukykyinen, jossa elämme tänään, IEDE Business School on vahvasti sitoutunut tarpeisiin kaikkien ammattilaisten kansainvälisestä näkökulmasta, etsien kehitys ja / tai parannuksia tietojaan, kuten niiden johtamistaitoja käytännön soveltamista arkielämän.

Siksi IEDE Business School on erikoistunut koulutuksen jatko ja Executive Education pyrkivä palvelevat johtajuutta ja johtotehtävissä; antaa opiskelijoillemme kansainvälinen ja monikulttuurinen kokemus, alle kansainväliset laatuvaatimukset.

Tämä sitoumus puolestaan ​​tukee opettajien eri kansallisuuksia ja opiskelijat itse, että perustuu rakentavia keskusteluja vaihtavat työkokemukset sekä mahdollisuus tavata kulttuureihin maiden kanssa kansainvälisten pysyy meidän saataville kaikki hänen opiskelijoita, vapaa luentoja päivittämisestä sisällön, ja yksinoikeudella tapahtumia etsivät pitää ajan tasalla sen tutkinnon.

Näin päätavoitteena IEDE Business School on varmistaa, että niiden tutkinnon täyttää heidän odotuksensa ja saavuttaa uransa tavoitteita.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso MBA » Katso PhD » Katso EMBA-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin Tutkinnon Liikkeenjohdon Ja Markkinoinnin

Kampus tai online Kokopäiväinen 18 kuukautta February 2018 Chile Providencia

Tänään, enemmän kuin koskaan, yritykset kilpailevat käyttäen kykyä ja lahjakkuutta työskentelevien heitä. Lisäksi on ollut elinikäisen oppimisen tarve, joka löytää sen alkuperä taajuus, syvyys ja monimutkaisuus vaikuttavia muutoksia organisaatioiden ja ympäristö, jossa ne toimivat. [+]

KATSAUS Tänään, enemmän kuin koskaan, yritykset kilpailevat käyttäen kykyä ja lahjakkuutta työskentelevien heitä. Lisäksi on ollut elinikäisen oppimisen tarve, joka löytää sen alkuperä taajuus, syvyys ja monimutkaisuus vaikuttavia muutoksia organisaatioiden ja ympäristö, jossa ne toimivat. TAVOITTEET Roolia johtajan kaupallisten ja markkinointi on ottanut johtavan roolin nykyaikaisen liiketoiminnan. Koska markkinat ovat yhä kilpailukykyinen, monimutkaisia ​​ja muuttuvia, tämä ammatti vaatii valmistelua ja jatkuvan parantamisen aloilla kuten strateginen suunnittelu, strateginen markkinointi, kuluttajakäyttäytyminen, ja strateginen myynnin hallinta, mm. Master in Business Management and Marketing, e-oppiminen, IEDE Business School Ohjelman tavoitteena, että opiskelijat hankkivat, vahvistaa ja kehittää taitoja ja johtamistaitoja äänen päätöksentekoon alalla liiketoiminnan ja markkinoinnin strategiat, kiinteiden taitoja toimia menestyksellisesti tällä alueella. PROFIILI TITULADO Graduate Professional Master in Business Management and Marketing saavuttanut tason tietoja, taitoja ja osaamista alueella, jonka avulla voit: Tunnista asiakasryhmät ja tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Mastering kaupalliset ja markkinoinnin strategioita yhtiön, jolla on vankka kokemus määrällisten ja laadullisten työkaluja. Suunnitella ja toteuttaa strategista suunnittelua markkinoinnin ja viestinnän kilpailla menestyksekkäästi kotimaan ja kansainvälisillä markkinoilla. Määritä strateginen ja taktinen kriteerit että tulisi luonnehtia myyntitiimin lujittamiseksi niiden motivaatio ja sitoutuminen täyttävät liiketoiminnan tavoitteiden yhteydessä liiketoiminnan arkea. Asemissa yleishallinnon tai johdon alalla markkinointi, yritysten tai organisaatioiden julkisen ja / tai yksityisen. AVAINOMINAISUUDET Espanjan tittelin UEM Sisältää yksinoikeus käyttää James McGuire Global Business Plan Competition Pääsy virtuaalikirjastoon. Exclusive pääsy EBSCO tietokanta, josta löydät paperit ja tieteellisiä artikkeleita ohjelmaa. Se on 3 astetta vaihtoehtoa: Loppu pääprojektissa Ammattimainen yrittäjille sosiaalisen riskin yhdessä KATTO Kansainvälinen liikematkustajille MENETELMÄT Master in Business Management and Marketing e-oppiminen, IEDE Business School rakentuu 18... [-]

Master In Financial Management

Kampus tai online Kokopäiväinen 18 kuukautta February 2018 Chile Providencia

Tänään, enemmän kuin koskaan, yritykset kilpailevat käyttäen kykyä ja lahjakkuutta työskentelevien heitä. Lisäksi on ollut elinikäisen oppimisen tarve, joka löytää sen alkuperä taajuus, syvyys ja monimutkaisuus vaikuttavia muutoksia organisaatioiden ja ympäristö, jossa ne toimivat. [+]

KATSAUS Tänään, enemmän kuin koskaan, yritykset kilpailevat käyttäen kykyä ja lahjakkuutta työskentelevien heitä. Lisäksi on ollut elinikäisen oppimisen tarve, joka löytää sen alkuperä taajuus, syvyys ja monimutkaisuus vaikuttavia muutoksia organisaatioiden ja ympäristö, jossa ne toimivat. Tässä yhteydessä IEDE Business School opetti maisteriohjelmien alle erikoisuus e-oppiminen, joilla pyritään avainhenkilöt yksityisten ja valtion yrityksiä, käyttämällä Virtual Platform (Aula V-luokka), jossa opiskelijat pääsevät eri opetusvälineitä. Yhdistelmä Itsenäinen opiskelu, opiskelijat, median ja opetuksen strategioita, auttaa osallistujia kehittämään tietoja ja taitoja alalla. Ohjelma täydentää ammattilaisten koulutukseen kehittää modulaarinen opetussuunnitelma ja kehittää Master Project End käytännöllinen. TAVOITTEET Taloudellinen johtoon on merkittävä rooli yhtiön tänään, koska monimutkaisuus ja rahoitusvälineitä ja toimintoja ja käyttäytymistä osakemarkkinoita ja koska he välttämättä saa katsoa eteenpäin ja suunnitella, suunnitella kasvua organisaation. Siksi tämä ammatti vaatii valmistelua ja pysyvä parantaminen esimerkiksi taloudellinen analyysi, sijoituspolitiikkaa, rahoitus politiikkaa, sijoitussalkun hallinta, projektin arviointi ja arvostus yritysten, muiden muassa. Maisteriohjelma Financial Management, e-oppiminen, IEDE Business School tavoitteena, että opiskelijat hankkivat, vahvistaa ja kehittää taitoja ja johtamistaitoja äänen päätöksentekoon rahoitusalalla, vankka tuntemus toimiakseen menestyksekkäästi tällä alueella. Ohjelma on johdon ja liiketoiminnan osaamista ja edistää kokemusten vaihtoa opiskelijoiden ja tutkijoiden, jotta voidaan parantaa oppimisprosessia. PROFIILI TITULADO Graduate Professional Master in Financial Management saavuttaa tason tietoja, taitoja ja osaamista alueella, joka mahdollistaa: suunnittelu ja suunnittelu taloudellista kasvua organisaation. Designing pitkän aikavälin taloudelliset politiikkaa organisaatio sen keskeiset elementit: rahoitus-, sijoitus- ja osingot. Ennakointi vaikutus finanssipolitiikka vaikuttaa riskitasoon, kasvumahdollisuuksia ja taloudellinen arvo yhtiölle. Määrittele politiikka voiton säätää riskitaso, joka on oikein tulkita eri menetelmiä arvostus yrityksille. Ehdota rahoitusvälineitä paremmin yhtiön pääomittamiseen. Toimivalla... [-]