Pontificia Universidad Católica De Chile

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pontificia Universidad Católica de Chile pyrkii saavuttamaan huippuosaamisen tiedon luomisessa ja siirtämisessä sekä katoliseen perustuvaan koulutukseen henkilöiden kouluttamiseksi palvelemaan kirkkoa ja yhteiskuntaa.

Olemme sitoutuneet palvelumme laatuun pysyvästi perustehtävämme toteuttamiseksi. Meillä on tiukat ja tiukat akateemiset standardit ja otamme käyttöön kansainvälisiä parhaita käytäntöjä huippuyliopistoilta ympäri maailmaa.

Yliopistolla on neljä kampusta Santiagossa ja yksi Villarricassa, Etelä-Chilessä. Jokaisella on oma identiteettinsä ja se liittyy eri hetkeen yliopiston historiassa.

Yliopisto koostuu 18 tiedekunnasta, joihin kuuluu kouluja ja instituutteja; poikkitieteellinen instituutti, UC College -ohjelma ja Villarrican kampus. Yhdessä ne kattavat kaikki osaamisalueet.

UC syntyi tehtävänä tarjota maalle ja sen nuorille omaleimainen koulutusmuoto, joka perustuu katolisen kirkon arvoihin. Olemme julkisen palvelun ja ammattitoiminnan laitos, ja työllämme tuotamme varoja, jotka on suunnattu tekemään Chilestä parempi maa.

Sijainnit

Santiagon pääkaupunkiseutu

Osoite
Avenida Libertador Bernardo O'Higgins,340
Santiagon pääkaupunkiseutu, Chile

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: