Universidad Arturo Prat

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Arturo Prat University (UNAP) tällä hetkellä akkreditoitu vuoteen 2017, se on yksi kuudestatoista yliopistojen konsortio yliopistojen valtion Chilen ja liiton jäsen alueellisten yliopistoissa Chile, joka kuuluu neuvostolle rehtoreiden Chilen Yliopistot.

UNAP saa opetusministeriön hyväksynnän sen perustamisesta vuonna 1984; Kuitenkin, sen historia juontaa juurensa 1962, kun ryhmä valmistuneet yliopistosta Chilen ehdotti, niin rehtori House of Higher Studies, luomista yliopistossa.

UNAP on tällä hetkellä pääkonttori kaupungissa Victoria, Araucanía alue; neljä koulua ja Liaison sijaitseva Arica, Arica ja Parinacota; Antofagasta ja Calama, sekä alueella Antofagasta ja Santiagon seutu.

Sisäisessä organisaatiossa ja sen emoyhtiö, läsnäolo Schools of Business, humanistiset, laki ja valtiotieteitä, Health Sciences, ja arkkitehtuurin ja Luonnonvara.

Institutionaalisten toimintojen perustuu 2014-2020 strategian ja suuntaviivat alueellisen kehittämisen strategioissa. Tämän mukaisesti UNAP erottuu joilla akateeminen tarjous tarpeita Latinalaisen Amerikan kautta master-ohjelmiin virtuaalinen tilassa korkeimman tason ammattilaisia.

Sijainnit

Santiago

Osoite
San Pablo 1796
Santiago, Santiagon pääkaupunkiseutu, Chile

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: