Lue virallinen kuvaus

University of Arts Sciences and Communication, UNIACC, on yhtiö autonomisen Yksityiset Higher Education. Sen visiona on olla yliopisto tunnustettu tarjoamalla laadukkaita asteen koulutuksen eri muodoissa opetuksen ja oppimisen in läsnäolo, sekoitettu ja poissaolevaksi (koko online-tilassa) - niin että niiden ohjelmat helpotetaan korkeakoulutuksen kaikki, jotka haluavat kouluttaa taiteellinen alueilla yhteiskuntatieteiden ja hallinta, painottaen yhteydenpidon, käytettävän teknologian ja innovaation.

Universidad UNIACC on instituutio tunnustettu opetusministeriön Chilen ja toimielintä olemaan akkreditoitu kansallinen akkreditointi komissio (CNA).

HISTORIA

Nykyään yli yhdeksäntuhatta valmistuneet Universidad UNIACC ovat päähenkilöitä eri työ- yhteyksissä maailman viestintä.

Syntyhistoria Universidad UNIACC vuodelta 1981, kun tekninen koulutuskeskus nimeltään Superior (CFT IACC) Institute of Arts and Communication Sciences luotiin. Se oli ensimmäinen korkeakoulutuksen keskus erikoistunut ammattilaisten koulutusta varten maailmaan viestinnän Chilessä.

Niinpä opetussuunnitelmien ja johtavan koulutuksen uran vanhempi teknikot aloilla audiovisuaalisen viestinnän ja mainonnan syntyi.

Vuonna 1987 IACC CFT myönnetty virallinen tunnustus ja tuli IACC Professional Institute. Vuonna 1989 tuella olevien ammattilaisten, University of Arts, Sciences and Communication, UNIACC perustettiin.

Universidad UNIACC syntyi, jonka tarkoituksena on kehittää institutionaalisia ja akateemista hanke sitoutuneet edistämään taiteen, kulttuurin, humanististen, uutta teknologiaa ja viestintää.

Yliopisto alkoi opettaa uran Journalism and Architecture vuonna 1991.

Samanaikaisesti hän alkoi kehittää yritysjohdon rakennetta ja itsearviointi, jonka tarkoituksena on parantaa tietojen järjestelmällistä ja jatkuvat prosessit, menetelmät ja menettelyt.

Koska akateeminen projekti yliopiston hankittujen korkeamman saavutus ja konsolidointi, uusia kursseja ja ohjelmia lisättiin. Vuonna 1993 laitos avasi uraa psykologian, PR, mainonta ja suunnittelu.

Kasvaessa myös akateemista tarjontaansa, Universidad UNIACC kasvatti fyysiseen ja tekniseen infrastruktuuriin, järjestelmiin, temaattista laboratorioiden ja kehittyneitä laitteita.

Tässä vaiheessa institutionaalisen elämän, yliopistojen edistettävä voimakkaasti kansainväliset suhteet, jotka muodostavat laajan verkoston yhteyksiä ja yhteyksiä arvostetun korkeakoulut Latinalaisessa Amerikassa, Yhdysvalloissa ja Euroopan unioni.

Vuonna 1998 yliopisto otti ratkaisevan askeleen näkyvyyttä akateemisessa työssään, avaamalla lähetykset sen televisiokanava UHF. Kanava 34 TV UNIACC sitten integroidaan laajempaan yliopiston laajennushanke, sulautuu Radio UNIACC, joka aloitti kokemusta sisäisen diffuusion. Nykyään se on tullut radioasema, joka lähettää 24 tuntia vuorokaudessa Internetin kautta, kiitos työn ja luovuutta opiskelijoiden.

Korkeakoulujen neuvostossa joulukuussa 1999 sertifioitu täynnä institutionaalisen itsemääräämisoikeuden yliopiston, jonka avulla se voi myöntää tutkintoja ja astetta itsenäisesti, kyseisestä päivästä alkaen.

Tässä skenaariossa Universidad UNIACC toteutti kunnianhimoisen uudistuksen opintosuunnitelmiinsa joka teki vuonna 2000 syntynyt uusia uran ja koulutusohjelmia on erityisesti suunniteltu ammattilaisille insertit työsuhteessa.

Universidad UNIACC luvulle

Vuonna 2004 Universidad UNIACC alkoi uraauurtava prosessi Chilen koulutuksessa: opetusuransa ja ammatillisia ohjelmia verkossa ja monimuoto-opetusta yksityiskohdista. Kisa sai kantaesityksensä järjestelmän Commercial Engineering. Jatko ja myöhemmin, vuonna 2016, diplomi ja koulutusohjelma sekä kandidaatti (TLU) lisättiin.

Kaikissa kursseja verkossa ja monimuoto-opetusta yksityiskohdista, opiskelijat ovat sisällyttäneet uusiin oppimisen digitaalinen, interaktiivinen ja multimediaa. Pääsisäänkäynti tieto on kautta eCampus alustan, joka on saatavilla myös kampuksella opiskelijoille laitoksen.

Heidän etäopiskeluohjelmia, Universidad UNIACC -hotellissa erottaa etuja: kokemus ja tietämys; menetelmien kehittäminen ja sisällön suunniteltu erityisesti järjestelyistä; tietokone ja audiovisuaalisen taiteen infrastruktuurin sekä ammatillinen kokemus media-asiat.

Johtuen jotta kansainvälistä potentiaalia Universidad UNIACC alkoi kehittää kautta verkossa ja monimuoto-opetusta yksityiskohdista, vuonna 2008 college tuli osa Yhdysvaltain konsortion korkeakoulujen Apollo Group Inc., kautta Apollo Global.

Nykyään yliopisto olettaa jatkuvana uudelleenkoulutuksen ja uudelleenkonfigurointi niiden tiedekuntien sekä sisällytetään uusien rakenteiden ja opetusmenetelmiä.

Niinpä Universidad UNIACC on vakiinnuttanut itsensä kuin koulutushanke lähes kolmen vuosikymmenen kokemus, integroitu maailmanlaajuisen verkoston korkeakoulujen ja aina trendejä eri ilmaisuja luovuutta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Universidad UNIACC

Jatko Master Organisaation valmennus pystyy automaattisesti liderarse ja hallita ryhmää ja organisaatiomuutoksen, käyttämällä erilaisia ​​taitoja ja välineitä hänen koulu ... [+]

Jatko Master Organisaation valmennus pystyy automaattisesti liderarse ja hallita ryhmää ja organisaatiomuutoksen, käyttämällä erilaisia ​​taitoja ja välineitä hänen koulutusta fenomenologisesta valmentaja. Puolestaan ​​voit toimittaa taitosi palvelun ihmisiä, järjestelmien ja organisaatioiden keskitä laajentamisesta mahdollisuuksista liittyy tavoitteiden saavuttamiseen, sekä korkea yksilön ja organisaation hyvinvointia.

pääsyvaatimukset/>Costulantes chileläiset ja ulkomaalaisia, jotka tulevat Masters Universidad UNIACC tulee esittää suorittaville tutkinto tai ammattilainen, alkuperäisenä tai laillistetaan ennen notaari, taso ja sisältö johtavien opintojen ovat vastaavia kuin hankittava kandidaatin tutkinnon. Kun kyseessä on ulkomainen hakija, se tulee esittää korkeakoulututkinto tai ammattitutkinnon Apostille tai hyväksyttävä Chilen konsulaatti alkuperämaassa ja ulkoasiainministeriön Chilessä.Esittämään selkeitä ja luettavissa valokopio molemmin puolin henkilökortin.Täyttää muut maahantulon edellytykset vahvistaa yliopiston ohjelman osalta.Kuvaus tila/>... [-]
Chile Santiago
Request Info
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Universidad UNIACC

Tutkinnon maisteriohjelman BIM on ammattilaisten kokonaisnäkemys ja kritiikki hajanainen rakennusalalla, ja myönteisesti kyky teknologian muutostekijä ja integrointia kai ... [+]

Tutkinnon maisteriohjelman BIM on ammattilaisten kokonaisnäkemys ja kritiikki hajanainen rakennusalalla, ja myönteisesti kyky teknologian muutostekijä ja integrointia kaikkiin prosesseihin, jotka lähenevät se rakennettu. Tämä näkemys yhdistettynä syvä ymmärrys ominaisuudet ja rajoitukset käytettävissä ohjelmistotyökaluja ja sopeutumistaidoista yhdistettynä ihmisen ja teknistä yhteistyötä ryhmien, toimitetaan jatko kykyä niin organisaation sisällä että leikkiä, ja ulkona these- tullut muutostekijä ja CQLhin soveltamalla BIM prosessia. Nämä taidot avulla tutkinnon tulla keskeiset julkiset ja yksityiset organisaatiot kappaletta. Varmasti he sopeuttavat nykyisiä prosesseja vaativat virtuaalitodellisuus BIM edistää rakentamisen. Tämä puolestaan ​​myös nähdään todellinen muutostekijä yhä monimutkaisempia ja vaativampia maailmantaloudessa tehokkaita ja kestäviä prosesseja.... [-]

Chile Santiago
Request Info
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

360º Universidad UNIACC

Universidad UNIACC