University for International Cooperation

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Haasteisiin regeneratiivisen ja kestävä kehitys, vaadimme ammattilaisille kattavaa, kokonaisvaltaista ja rajat koulutusta.

UCI on ominaista uusi muotoilu, koulutusohjelmat olennaisista ja saatavilla kaikkialla maailmassa.

University for International Cooperation on luonut keskuksen Yrittäjyyden ja innovoinnin keskittynyt kehittämään yrittäjyystaitoja tuhansia Latinalaisen amerikkalaiset, jotka vaativat laboratorio, jonka avulla he voivat parantaa liiketoimintaa kokeilu.

Tutkimus, laajennus ja Outreach

Yliopiston laajennus, tutkimus- ja liittyy opetus ovat peruspilareista koulutusmallin UCI.

Yrittäjyys ja innovaatiokeskus

Keskus Yrittäjyyden ja innovoinnin UCI keskittyy kehittämään yrittäjätaitoja.

uhkaskenaarioita tulevaisuuden suunnitelmia ja politiikkaa

Hankkeessa on kehitetty ilmasto- ja sosioekonomisia skenaarioita välineenä strategisen linjauksen suunnittelusta.

tehtävä

Kanssaluoda koulutus- ja yhteistyöhön ratkaisuja, jotka edistävät rakentamista älykkään yhteiskunnan yleismaailmallisten etiikka, osallistavan kumppanuuksien vastuullinen ja huolehtiva.

näkymä

UCI on maailmanlaajuinen organisaatio opetuksen innovaatioiden osallistavaa osaamisyhteiskuntaa, etsien uusiutuvia ja evolutiivinen kehitys on monimutkainen, monipuolinen ja muuttuvassa maailmassa.

Yliopiston historian kansainvälisen yhteistyön

University for International Cooperation (UCI) syntyi Costa Rica vuonna 1994, vastauksena tarpeeseen Latinalaisen Amerikan ja Karibian alue on ammattilaisille muun ja monitieteinen koulutus, tehokkaasti haasteisiin ja monipuolista ongelmia monimutkaisuus nykymaailmassa alle kestävän kehityksen käsitteitä, uudistaminen, säilyttäminen ja globalisaatio.

UCI on selkeä vastuu auttaa junalla johtajia edistämään älykäs, pystyy käsittelemään todellisuuteen, kattavampi kokonaiskuvan tietoon eri globaalissa yhteiskunnassa; fakultatiivista akateemista ja tieteellistä jossa paradigmojen tieteellisen ja teknologisen kehityksen, mutta arvot ja asenteet rakentaminen sosiaalisen vastuun, sopusoinnussa luonnon ja luomaan entistä yhtenäisemmän ja osallisuutta yhteiskunta perustuu. UCI hyväksytty ja edistettävä yhdistetyn virtuaali- ja oppimisen malleja, koska ennen liikkeestä tuli laaja ilmiö.

"Laitos, monia kansakuntia". Yli 3500 valmistuneet peräisin 54 maailman maiden ja 5 mantereella ovat monet kasvot, jotka tekevät UCI nykyaikainen tutkimuksessa keskustan maailmanlaajuisesti.

Osaamisen koulutus, ICT välineinä koulutuksessa, oppimistiloja dynaamisia lomakkeita kansainvälisen pätevyyden, opettajat asiantuntijoita tunnettu omalla alallaan, muotoja ja innovatiivisia luokat (virtuaalinen, kasvojen ja sekoitettu) linjassa vaatimuksiin koulutustyyppiin tänään ne ovat UCI panos tulevaisuuden koulutus.

University for International Cooperation on tieto, kehitys ja innovaatiot tulevaisuuden.

UCI on älykäs, virtuaalinen, kilpailukykyinen, strateginen, yhdistetty, monipuolinen, joustava, positiivinen ja globaali.

Sijainnit

San Jose

Osoite
Universidad para la Cooperación Internacional
Between 15th & 17th Avenues, 35th Street

San Jose, San Josén maakunnassa, Costa Rica

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: