Universidad Cenfotec

Esittely

Lue virallinen kuvaus

historia

Universidad Cenfotec on yksityinen korkeakoulu, jolla on akateemista, hallinnollista ja taloudellista itsenäisyyttä, jonka päätarkoituksena on ammatillisen koulutuksen ja päivityksen ohjelmien suunnittelu ja toteuttaminen sekä tutkimusohjelmien toteuttaminen alalla. digitaaliset teknologiat.

Cenfotec, tieto- ja viestintätekniikan koulutuskeskus, perustettiin tammikuussa 2000 ryhmä ohjelmistokehitysyrityksiä ja riippumattomia sijoittajia, jotta voitaisiin tarjota alullepaneva ja kasvava ohjelmistokehitysteollisuus henkilöstöllä erittäin pätevä, erikoistunut ja nopeasti toimintakykyinen, jotta se voisi kilpailla kansainvälisesti korkeat laatustandardit.

Vuonna 2003 Cenfotec kehitti ja opetti ohjelmistotekniikkaa, joka oli ensimmäinen Costa Ricassa ja Keski-Amerikassa. Tämän jälkeen luotiin ohjelmia infrastruktuurin tukemisen, tietokannan hallinnon, kyberturvallisuuden, telematiikan ja web-suunnittelun ja kehittämisen aloilla.

Tämä lähestymistapa, joka on 100-prosenttisesti sovitettu yhteen yrityssektorin kanssa, on antanut Cenfotecille mahdollisuuden saada tunnustusta ja tunnustusta korkeimmalla tasolla sekä kansallisilta yrittäjiltä että kansainvälisiltä työnantajilta, jotka palkkaavat ajan myötä tuotetun henkilöstön.

Cenfotecilla on yksi korkealaatuisten korkeakoulujen neljästä parhaasta paikasta tieto- ja viestintäteknologian alalla ja lyhyessä ajassa koulutuksessa (tietotekniikan ja teollisuuskamarin tutkimuksen mukaan). Costa Rican viestintä kansallisille liikemiehille, 2008).113450_12.png

tehtävä

Harjoittele ihmisiä, joilla on tiukka ja eettinen koulutus tekniikassa, keinona löytää omaa potentiaaliaan, määrittää itsensä omaan kohtaloonsa ja tuottaa hyödyllisiä tietoja, jotka vaikuttavat myönteisesti elämänlaatuun ja yhteiskunnan kilpailukykyyn.

näkymä

Tunnustetaan kansainvälisesti parhaiden korkeakouluteknologioiden joukossa korkeakoulujen ja etiikan huippuosaamisen vertailukohtana.

arvot

 • Häiriö ja altruismi
 • Rehellisyys, kunnioitus ja noudattaminen kaikessa toiminnassamme
 • Saavutuksen tunne ponnistelun ansiosta

Laatupolitiikka

Olemme sitoutuneet muodostamaan motivoituneita ja erittäin päteviä henkilöitä, joilla on ajan tasalla olevat tekniset tiedot, arvot, asenteet ja taidot, joiden avulla he voivat suorittaa täysipainoisesti ammattilaisina ja voittaa niiden organisaatioiden vaatimukset, joissa he harjoittavat.

Tätä tarkoitusta varten yliopisto päivittäisessä työssä stimuloi tiimityötä, jatkuvaa oppimista, palvelun henkeä, arvojen ja periaatteiden noudattamista, prosessien järkeistämistä ja parantamista, palautetta asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme sekä laatua. akateemiset ja hallinnolliset palvelut.113451_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

tavoitteet

Tunne ja ymmärrä teknologiset suuntaukset ja niiden hyväksymisen olosuhteet ympäristössämme Innovoi teknologisia ja pedagogisia ratkaisuja oppimisprosessien helpottamiseksi Kehittää innovatiivisia tietoja tieto- ja viestintätekniikan alalla.

päät

Opiskele yliopiston akateemisten ohjelmien päivittämistä ja kehittämistä kohti opiskelijoiden kiinnostavia teknologioita ja mahdollisuuksia.

Parantaa jatkuvasti koulutusprosessimme laatua.

Auttaa ratkaisemaan tietyt tieto- ja viestintätekniset ongelmat niiden tehokkuuden ja niiden käytön parantamiseksi organisaatioissa, jotta saavutettaisiin todellinen vaikutus Keski-Amerikan alueen taloudelliseen ja sosiaaliseen ympäristöön.

tyyppi

Tutkimus on kolme:

 1. Yliopisto- tai maisteriopiskelijoiden suorittama tutkinto valmistumisen yhteydessä, yliopiston ohjaajien ohjaama. (Joissakin tapauksissa opiskelijoiden tekemä tutkimus hankekurssien puitteissa).
 2. Tutkimus julkisten tai yksityisten laitosten pyynnöstä, jonka suorittavat yliopiston professorit-tutkijat (kysynnän mukaan). Ammatillinen tutkimus
 3. Yliopiston aloitteesta. Ammatillinen tutkimus

Viittaamme ensimmäiseen tutkimustyyppiin akateemisena tutkimuksena ja seuraavana kahtena ammatillisena tutkimuksena.

Yliopiston tutkimus on soveltuvampaa ja käytännöllisempää kuin perustavaa laatua oleva tai teoreettinen.113452_beard-bonding-community-708440.jpg

alueet

Edellä 1 kohdassa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi yliopiston tutkimus kattaa seuraavat aihealueet:

 1. Tunne ja ymmärrä teknologiset suuntaukset ja niiden hyväksymisen olosuhteet ympäristössämme
  • Teknologiset suuntaukset ja markkinoiden tarpeet
 2. Innovoi teknologisia ja pedagogisia ratkaisuja oppimisprosessien helpottamiseksi
  • Oppiminen projektin mukaan
  • Virtuaalinen koulutus
  • Opettajan arviointi
  • Laadun arviointi
 3. Kehitetään innovatiivisia tietoja tieto- ja viestintätekniikan alalla
  • Tieto- ja viestintätekniikka
  • Ohjelmistokehitys
  • Web- ja mobiiliteknologiat
  • Teknologiat ja tietojen analysointi
  • tietoverkkojen
  • Teknologian ja tietotekniikkapalvelujen hallinta

Sijainnit

San Jose

Osoite
Santa Marta, San Pedro de Montes Oca, del Cruce de la Escuela de Santa Marta 400 metros noreste carretera al Cristo de Sabanilla, San José, Costa Rica
11501 San Jose, San Josén maakunnassa, Costa Rica

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin