La Salle University (Universidad La Salle)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HISTORIA ULASALLE

ULASALLE, koska se on myös tiedossa, hyväksyttiin kansallisen neuvoston Higher Education (CONESUP) päätöslauselmalla nro 252-94, Art. 2 14. marraskuuta 1994 mennessä. Tammikuussa 1995 yliopiston La Salle Costa Rica avattu, numero 73 on Lasallian maailmassa.

Uskollinen intuitioon Saint Juan Bautista de La Salle, The ULASALLE sen perustamisesta lähtien perustettu ohjeena korkeammalle koulutuspalvelut korkean akateemisen lujuus, jossa tiukka pitäytyminen inhimillisiä arvoja, jotka perustuvat hengessä palvelua ja yhteistyötä. Pyrkii edistämään ihmisarvon koulutuksen tarkoituksena on valmistella ammattilaisille pystyy tekemään järkevä ja kriittinen, tietoinen ylimaallisen ihmisarvon henkilön tuomiot.

Kannustaa oppijoiden syvällistä teknistä ja humanistinen muodostumista mukaan Lasallian charism jotta nämä periaatteet toimivat, kun he valmistuvat toteuttaa yliopistomme tunnuslause "Opi palvella." Sisäistäminen ja elävä Lasallian arvot on olennainen osa identiteettiämme ja sen pitäisi johtaa meidät kokemaan vahvaa kuuluvat toimielimelle, jonka tarkoituksena mukaan Saint Juan Bautista de La Salle on olennainen kasvua ja kehitystä jokaisen henkilön, erityisesti köyhien , syrjäytyneitä, vähiten rakastettu, syrjäytyneille.

Haluamme ratkaista kuin oppimisen yhteisö, jossa opiskelijat ovat keskiössä prosessin ja huomiomme, ja vivencian suhteet veljeyden ja sisaruuden. Tämän saavuttamiseksi meidän painopisteen tulisi keskittyä laatuun kaikkiin palveluihin.

AJATUS

Kouluttaa päteviä ammattilaisia ​​korkeakoulutasolla pysty ajattelemaan, toimia, tuntea, mistä arvojärjestelmä, visio palvelua ja syvällinen demokraattinen kutsumus muutosta todellisuutta.

VISION

Koska yliopisto, jolla humanistinen ja innovatiivisia vaihtoehto monimutkainen ajattelun ja ottaen huomioon työväestöä ja ammattilaiset.

AJATUS TÄYTTÄÄ tänään LASALLIAN KOULUTTAJILLE 86768 (uskonnolliset, papit ja maallikot) IN Kumppanuustyö 80 maassa ja päästä 946698 opiskelijoille.

San Juan Bautista De La Salle on perustaja Institute of Brothers kristillisen, suojelija kristillisiä kasvattajia kouluissa. Se oli ensimmäinen järjesti opettajien koulutuskeskuksia, oppilaitoksia varten rikollisiin teknisten oppilaitosten, lukioiden nykykielten, taiteiden ja tieteiden. Hänen työnsä levisi nopeasti Ranskassa ja hänen kuolemansa jälkeen, maailmanlaajuisesti. Vuonna 1950, koska hänen elämänsä ja hänen kirjoituksiaan vaikutteita, hän sai nimen suojeluspyhimys työskentelevien koulutuksen alalla. Juan Bautista osoitti, kuinka opettaa ja hoitaa nuoria, miten käsitellä puutteita ja heikkouksia myötätuntoisesti, miten auttaa, parantua ja vahvistaa.

Kokonaisuudessaan Lasallian instituutilla on 1049 koulua eri puolilla maailmaa. Monimuotoisuus teokset on selvä: peruskouluissa, lukioissa, korkeampi opettajien ja catechists, lukutaito-ohjelmat, ei-muodollista koulutusta, pastoraalinen keskukset, tukiryhmiä, nuoriso, sisäoppilaitosten, maatalouden koulut, taidekoulujen ja kauppa, tekniset koulut, orpokodeissa, kuntoutus koteja, radio-opetus.

"Koulut ja Lasallian instituutiot ovat avoimia kaikille, jotka haluavat hyötyä niistä. Hänen opiskelijat tulevat eri kulttuureista ja uskonnoista. "

Lasallian missio: Ihmisen ja kristillinen kasvatus. Yhteinen missio.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Ohjelmat
Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: