Read the Official Description

Santo Domingo on tullut yksi suurimmista sekä rahoitus-, poliittisia, kaupan ja teollisuuden keskuksista Dominikaanisessa tasavallassa. Kaupungissa on tärkein ja vanhin satama maassa mahdollistaa likvidiä, houkuttelee tunnettuja kansainvälisiä yrityksiä ja franchising.

Suurin ja tunnetuin maan yhtiöille sijaitsevat kaupungin Santo Domingo, jossa sijaitsevat useimmat toimistot tai sivuliikkeet ulkomaisten yhtiöiden.

Siksi, kautta Executive koulutusohjelmia, pyrimme vahvistamaan strategista ja johtamistaitoja erittäin kilpailluilla kansainvälisissä yhteyksissä, jotka mahdollistavat johtajien tänään lyijyn ja edistää innovointia prosessien niiden organisaatioiden sisällä.

INTERNATIONAL TYÖPAJAT

Osana koulutus- ehdotuksen meidän Allumni olemme kehittäneet useita kansainvälisiä joita järjestetään seuraavissa kaupungeissa: Miami, Panama ja Bogota.

Globalisaatio, kilpailun ja tekniikka ovat hämärtynyt rajoja liike. Lukuvuoden viikon hallintatyökaluja, jotka antavat harmonia ja synkronoinnin eri muuttujien mukana kansainvälisessä konsertti liiketoiminta tarjotaan.

teoria ja käytäntö geopoliittiset, kaupallinen, taloudellinen prosessit on integroitu, ja inhimillinen hoito kulttuurienvälisen joukkuetta. Mitä pitäisi odottaa tällä kurssilla on visio suuntaan, joka on poliittinen päätös siitä johdon päätöksiin ja operatiivisia päätöksiä.

Kurssi kulua siitä dialogued altistumisesta, todellisia esimerkkejä ja "elää" ideoista, tilanteista ja planteos syntyy opiskelijoiden tosielämässä, ja yhteyden käsitteitä esiin samana kurssin tapauksissa.

Tavoitteena on saavuttaa keskustelufoorumina, verkottumista ja uusia suuntauksia yritysmaailmassa.

Työpajat järjestetään eri kaupungeissa ja eri kuukausina:

Panamakuukausi heinäkuu

Bogotakuukausi syyskuu

Miamikuukausi lokakuu

Programs taught in:
Englanti
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

ADEN campus Republica Domincana

INNOVATE johtaa markkinoiden ... [+]

INNOVATE TO JOHTAA MARKKINAT

Tavoitteet

Lähettämään ja motivoida innovaation todellisena asenne ja kelvolliseksi tapa lähestyä todellisuutta. Osoitteet innovaatiohanke, ottaen huomioon muuttujat, jotka ovat syntyneet yksilöiden mahdollisuudet ja asiakkaiden tarpeisiin. Johtavat innovaatio prosessien organisaation sisällä, yritys tai laitos, politiikan ja suunnittelu ja arvioida innovatiivisia ratkaisuja vihdoin toteuttamaan niitä omassa työympäristössä. Mobilisoimalla testamentit ja resursseja innovoida tuotteita ja palveluita, prosesseja, organisaatiojärjestelmiä sekä pääsyä ja markkinoiden kehittämiseen. Diagnosoida tila innovaation kunkin yhtiön suunnitella, toteuttaa ja kehittää yrityskulttuuria innovaation, vaikuttavat kaikilla yrityksen tuottaa tuotteita, palveluita, prosesseja ja / tai innovatiivisia kokemuksia. ... [-]
Dominikaaninen tasavalta Santo Domingo
January 2020
Full-time
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
ADEN campus Republica Domincana

Kokonaisvaltainen näkemys IHMISILLE Talent Management ... [+]

VISIO INTEGRAL JOHDON IHMISEN TALENT

Tavoitteet

Parempaa teknistä ja ihmisen profiilin kanssa johto- ja strategisen johtamisen tehokkaan henkilöstöhallinnon osaamista. Neuvoo organisaatioita henkilöstöhallintoa, suorittavat diagnostiikka ja toiminnan vaihtoehtoja. Kehitetään strategiseen henkilöstöresurssien suunnitelmia linjassa liikkeenjohdon. Kehitetään hallintavälineitä ja tehdä sovelluksesta. Monitor kulttuurisia muutoksia, kehittää organisaation arvojen ja osaamista. Neuvonta johtajat ja joukkueet vastaavat sille kuuluvien roolia ajo. Määrittää tarpeet rakenteen, kantoja ja profiilit organisaation. Ajo prosessin haku ja valinta henkilöstöä ja tarkoituksenmukaista sosialisointi yritykselle. Suunnittelu, toteuttaa ja seurata kehittämissuunnitelmat ja koulutusta. Kehittää välineitä ja suorituskyvyn arviointiin. Suorita ohjaus henkilöstöhallinnon, valmistella raportteja ja maksut johdon. Osallistua yhtiön kanssa tulosten analysointiin ja organisaation strateginen uudelleensuunnittelua. ... [-]
Dominikaaninen tasavalta Santo Domingo
January 2020
Full-time
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
ADEN campus Republica Domincana

Integra markkinointi STRATEGIA ... [+]

Integra MARKETING strategia

Tavoitteet

Arvioidaan muutokset ympäristössä, kuluttajan ja teknologia ja sen vaikutuksesta yrityksen strategiaan. Jäsentäminen ehdotuksia, joiden asiakkaalta arvosta, segmentoitu ja räätälöity nykyisen vaatimuksiin, joko paikallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Digitaalisia työkaluja integroida eri markkinoinnin prosesseja. • Kehitetään systeeminen lähestymistapa, joka mahdollistaa yhdistää prosesseja, toimintoja ja työkaluja. Rakentaa ja ylläpitää asiakassuhteita perustuu tunnustamisesta tyydyttämättömiä mahdollisuuksia, kehittää asianmukaisia ​​kanavia ja käyttää mittareita mittaamaan tyytyväisyys. Experientialize joissa käytetään simulaatioita ymmärtämiseksi todellisuutta laajalti. Tunnustaa vaikutus uusien markkinoinnin työkalujen luomisessa ja ylläpitämisessä kestäviä suhteita ... [-]
Dominikaaninen tasavalta Santo Domingo
January 2020
Full-time
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
ADEN campus Republica Domincana

Miten hallita onnistuneita hankkeita ... [+]

Miten hallita HANKKEET ONNISTUNUT

Tavoitteet

Hankkia tietoja, taitoja ja välineitä moitteettoman, tehokkaan ja tehokkaan hallinnon hankkeet, mukaan elin tietoa (hyvien käytäntöjen) määritelty Project Management Institute (PMI) on PMBOK® 5th ed. (Opas Project Management Body of Knowledge - PMBOK Guide). Tietäen ja soveltamalla prosessia muotoilla ja arvioida investointihanke: tunnistaa, mitata, arvioida, järjestys ja vertailla ja näin löytää oikea projekti. Käytä ohjelmistotyökaluja taiteen tekemisen prosesseja ja projektinhallinnan. Kouluttaa taitosi projektipäällikkönä käyttäen johdon simulaattoreita, kuten lentäjät koulutetaan lentosimulaattoreita. Oppia tunnistamaan kriittiset muuttujat, jotka määrittävät projektin onnistumiseen. Hallita tilanteita riskejä ja epävarmuustekijöitä, jotta voidaan maksimoida todennäköisyys ja seuraukset positiivisten tapahtumien ja minimoi todennäköisyyttä ja seurauksia haittatapahtumien projektin tavoitteista. Paranna hyvän oikean projektin soveltaen ketteriä hallinta tekniikoita. Ole askel koske kansainvälisiä todistuksia Project Management Institute PMP ® (Project Management Professional) ja PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner). ... [-]
Dominikaaninen tasavalta Santo Domingo
January 2020
Full-time
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
ADEN campus Republica Domincana

Master of Science in Strategic Management-ohjelma on tarkoitettu osittain täytetty joustava tuntia. ... [+]

Tavoitteet

Organisaatio keskittyy sopivin strategia ja arvioi sen vaikuttavuutta. Designing liiketoimintamalli strategian mukaisten. • Tunnistaa soveltamisalan päätöksen strategisen tason, jotta johtaa epäselvyyttä. Kohdista prosesseja ja resursseja saavuttaa yrityksen tavoitteet. Integroitu hallinnassa liiketoiminnan strategiaan perustuen. Kehittää liiketoimintasuunnitelma ja taitoja kiinnostaa potentiaalisia sijoittajia. Diagnosoida talous- ja rahoitustilanne yrityksen. Tunnista kriittiset tekijät parantaa taloudellista suorituskykyä. Hallita resursseja mahdollisimman tehokkaasti kriteerit. Yrittäjä rahoitussuunnitelma. Omaksua ennakoiva asenne epäselvyyttä ja epävarmuutta. ... [-]
Dominikaaninen tasavalta Santo Domingo
January 2020
Full-time
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
ADEN campus Republica Domincana

Yhdennetty lähestymistapa tehokkaan kaupallisen JOHDON ... [+]

FOCUS INTEGRATOR JOHTO menestyksekkäitä kaupallisia

Tavoitteet

Ymmärtäminen kaupallinen ilmiö, ymmärtämisestä ja strategian kehittämistä, johtamiskokemusta. Määrittele ja kehittää liiketoimintasovellukset. Toteuta liiketoimintasuunnitelma panostukset ammattilainen myynnin johtamiseen. Kaupallinen hallinnassa, antaen osallistujille mahdollisuuden arvioida sen johtamisesta. Edesauttaneen Internetin käyttö alustana uuden liiketoiminnan kehittäminen. Määrittelemään tarvittavat ja tehokkaat välineet henkilöstön, joka tekee kaupallinen joukkuetta sen professionalization, kohtaamaan yhä vaativampia markkinoilla.

vastaanottajat... [-]

Dominikaaninen tasavalta Santo Domingo
January 2020
Full-time
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi