Lue virallinen kuvaus

ADEN on kansainvälinen Koulutusverkoston hyväksymiä ACBSP, joiden pääasiallinen toiminta on sen School of Business, perustettiin vuonna 1992. Se on keskittynyt ammatillista kehittymistä johtajien ja yritysjohtajien, sekä liikennemuotojen e-oppiminen; ja tällä hetkellä sillä on 26 toimistoa ympäri 17 maassa Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa.

Pääkonttori sijaitsee Av.Abraham Licoln, yksi pääkaduista Ecuadorin pääomaa, jota pidetään taloudellisen pääoman maassa. Se on vilkas kaupunki kaupallisella alueella, jossa on suuri kartanot ja ostoskeskukset; jolla on laaja ja monipuolinen taloudellista toimintaa.

Quito on myös hyvin kiireinen kaupunki kaupan alalla korostaen suuri ja moderni ostoskeskukset, kaupat tekstiilejä, käsitöitä ja matkamuistoja, suuren ketjun supermarketit, rautakaupat, apteekit, jne. Taloudellinen toiminta on monipuolista.

Ymmärrämme, että koulutuksen tänään, se on väli henkilökohtaisen elämän ja työelämän. Siksi meillä on selkeä tavoite: tuoda koulutus kokemus liiketoiminnan, joka tuo lisäarvoa kaikissa ulottuvuuksissa.

INTERNATIONAL TYÖPAJAT

Osana koulutus- ehdotuksen meidän Allumni olemme kehittäneet useita kansainvälisiä joita järjestetään seuraavissa kaupungeissa: Miami, Panama ja Bogota.

Globalisaatio, kilpailun ja tekniikka ovat hämärtynyt rajoja liike. Lukuvuoden viikon hallintatyökaluja, jotka antavat harmonia ja synkronoinnin eri muuttujien mukana kansainvälisessä konsertti liiketoiminta tarjotaan.

teoria ja käytäntö geopoliittiset, kaupallinen, taloudellinen prosessit on integroitu, ja inhimillinen hoito kulttuurienvälisen joukkuetta. Mitä pitäisi odottaa tällä kurssilla on visio suuntaan, joka on poliittinen päätös siitä johdon päätöksiin ja operatiivisia päätöksiä.

Kurssi kulua siitä dialogued altistumisesta, todellisia esimerkkejä ja "elää" ideoista, tilanteista ja planteos syntyy opiskelijoiden tosielämässä, ja yhteyden käsitteitä esiin samana kurssin tapauksissa.

Tavoitteena on saavuttaa keskustelufoorumina, verkottumista ja uusia suuntauksia yritysmaailmassa.

Työpajat järjestetään eri kaupungeissa ja eri kuukausina:

Panamakuukausi heinäkuu

Bogotakuukausi syyskuu

Miamikuukausi lokakuu

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Espanjalainen