Open UIDE

Esittely

Lue virallinen kuvaus

OpenUIDE perustettiin tavoitteena olla viiteyliopisto Andien alueella. Tukee ja tukee Ecuadorin kansainvälinen yliopisto, nuori, innovatiivinen, positiivinen, ennakoiva ja visionaalinen yliopisto.

UIDE on alle kahden vuosikymmenen aikana rakentanut yhden kauneimmista kampuksista Latinalaisessa Amerikassa, perustanut toimipisteitä Ecuadorin eri kaupunkeihin ja vakiinnuttanut tärkeät kansainväliset yhteydet maailmankuuluihin oppilaitoksiin.

Nyt ehdotetaan uusien tekniikoiden kautta laadukkaan etäkoulutustarjonnan tarjoamista yhteistyössä yhden Euroopan arvostetuimpien online-kauppakorkeakoulujen, IMF: n akateemisen instituutin kanssa.

UIDE päättää yhteistyössä IMF: n akateemisen instituutin kanssa vedonlyönnistä virtuaalikoulutuksesta ja perustaa vuonna 2018 perustan OpenUIDE: n perustamiselle korkea-asteen koulutuksen muodostamiseksi ja viitelaitoksena Andien alueen virtuaalimestarille.

Molempien instituutioiden liitto on virstanpylväs koulutusalalla, jossa yliopiston teoreettinen ja säännelty koulutus yhdistetään kansainvälisen referenssin omaavan kauppakorkeakoulun visioon ja käytännön kokemukseen. Tämä liitto tarjoaa opiskelijoille pääsyn laadukkaaseen, virtuaaliseen ja kansainväliseen koulutukseen.

IMF Academic Institution on kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka on perustamisestaan 2001 lähtien valinnut laadukkaan koulutuksen ohjelmilla, joilla on yliopistojen akateeminen tuki Euroopan korkeakoulutusalueelle (EHEA).

Koulussa on laaja luettelo virallisista ja ammattimaisista mestareista ja yli 900 kurssia, joita opettaa lääkäreiden ja ammattilaisten tiedekunta, jolla on laaja kokemus jokaisella sektorilla.

Tällä hetkellä IMF: n akateemisella instituutiolla on toimistot Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa, ja sopimuksia yliopistojen kanssa on järjestetty viidellä mantereella.together now John Schnobrich / Unsplash

säädökset

tehtävä

OpenUIDE: n visiona on olla kansainvälinen referenssi Andien alueen teknisen alan ammattilaisten verkkokoulutuksessa menestyväksi elämäksi.

näkymä

Olla yksi Latinalaisen Amerikan parhaista yliopistoista vuoteen 2035 mennessä ja myötävaikuttaa Amerikan mantereen yhdentymiseen.

metodologia

OpenUIDE esittelee joustavan menetelmän, joka perustuu modulaarisiin koulutusreitteihin. Suunniteltu siten, että kyetään saamaan taidot vähitellen ja suorittamaan koulutus saman lukuvuoden aikana.

Olemme keksineet idean tarjota koulutuksen, joka on kaikkien saatavilla kaikissa tilanteissa.

Online-menetelmä Live virtuaalitunnit Virtuaalinen kampus Virtuaalikirjasto
Pääset esityslistalle virtuaalikampukseltamme. Saatavana 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Tarjoamme metodologian, joka on lähellä opiskelijaa metodologian perusteiden ansiosta. Joten voit nähdä ne vain yhdellä Internet-yhteydellä. Kuuntele, kysy ja keskustele opettajan kanssa interaktiivisen alustan kautta. Jos unohdat luokan tai haluat nähdä sen uudelleen, voit käyttää sitä itse OpenUIDE-kampuksella. Pääsy kaikkiin koulutussisällöihin milloin haluat, ja voit tarkastella meitä itse 2.0-työkalun kautta tai ladata ne PDF-muodossa. Tee yhteistyötä luokkatovereidesi ja opettajiemiesi kanssa keskustelu- ja keskusteluryhmien kautta, foorumeilla ja keskusteluilla. Hyödynnä lukemia, tapaustutkimuksia ja tapaustutkimuksia mahdollisuudella itsearvioida testit. Nauti enemmän online-koulutussisältöä, yli 9000 viitettä yli 120 erikoisjulkaisijalta, jotka liittyvät liiketoimintamaailmaan. Virtuaalisen muodon avulla voit alleviivata, lisätä muistiinpanoja tai muokata tekstin näyttötapaa edistämällä oppimista.
Rajoittamaton ohjaus Mestarikurssi ja verkottuminen Tapaustutkimus
Sillä on henkilökohtaisen ohjaajan tuki ja alan ammatillisten opettajien pääsy, jonka kanssa he voivat suorittaa e-face-opetusohjelmia ja ottaa yhteyttä keskusteluihin, foorumeihin, puhelimitse tai sähköpostitse. Olennainen osa koulutusmaailmaa on yhteysverkot. IMF: ssä autamme sinua kudostamaan oman verkostosi alan kollegoiden ja ammattilaisten kanssa kutsuilla webinaareihin, pyöreisiin pöytiin ja kaikenlaisiin ajankohtaisiin tapahtumiin. Jokainen moduuli ennustetaan tapaustutkimukseksi, todellinen ja nykyinen yritys Amadeus, josta he opiskelevat tietojaan ja olosuhteitaan. Kunkin aineen näkökulmasta työskenteleminen opiskelijan opiessa antaa hänelle mahdollisuuden kehittää kokonaisnäkemys yrityksen maailmasta.

läpinäkyvyys

Alkuperästämme olemme sitoutuneet filosofiaan: jokaisella on oikeus korkeatasoiseen koulutukseen mukautetulla hinnalla. Me helpotamme tätä mahdollisuutta sekä yksityisille opiskelijoille että yrityksille tarjoamalla kohtuuhintaisia ohjelmia, joita tukevat tärkeimmät laatusertifikaatit. Tästä syystä OpenUIDE on kehittänyt laajaa luetteloa, joka mukautuu markkinoiden ja asiakkaan tarpeisiin tarjoamalla apurahojen ja apurahojen hallintaa.Laptop and notepad Nick Morrison / Unsplash

filosofia

laatu

OpenUIDE: n visiona on olla kansainvälinen referenssi Andien alueen teknisen alan ammattilaisten verkkokoulutuksessa menestyväksi elämäksi.

tekniikka

Olla yksi Latinalaisen Amerikan parhaista yliopistoista vuoteen 2035 mennessä ja myötävaikuttaa Amerikan mantereen yhdentymiseen.

kymmenen käskyä

 1. Taistele rauhan, vapauden ja demokratian puolesta
 2. Edistetään luotettavien instituutioiden kehittämistä Ecuadorissa ja Latinalaisessa Amerikassa
 3. Auta luomaan visio maan ja henkilön tulevaisuudesta
 4. Kouluta yrittäjiä. Lisää luovuutta, innovaatioita ja yrittäjyyttä
 5. Kunnioita muiden oikeuksia ja lakia
 6. Taistele oikeusvarmuuden puolesta Ecuadorissa ja Latinalaisessa Amerikassa
 7. Edistetään etiikkaa ja korruption torjuntaa
 8. Kehitä solidaarisuuden tunnetta
 9. Tunnista muiden ansiat
 10. Edistä tuottavaa työtä

hyviä käytäntöjä

OpenUIDE-ohjelmasta tuemme opiskelijan kiinteätä muodostumista hyvien koulutuskäytäntöjen avulla.

 1. Opi oppimaan: lukemaan luku-, opiskelu- ja tutkimustavat
 2. Elä arvojen kanssa
 3. Ole aktiivinen, positiivinen
 4. Hallitse espanjan kieli ja hallitse englannin kieli tai toinen kieli ja tietotekniikka
 5. Ole vastuussa koulutuksestasi: sitoutuminen opiskeluun, täsmällisyys, vastuu ja etiikka

Sijainnit

Quito

Osoite
Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán
170135 Quito, Pichincha, Ecuador

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin