AIDIMME

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Teknologiakeskus AIDIMME on yksityinen voittoa tavoittelematon kansallinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää yritysten kilpailukyvyn parantamista ID: n kautta sekä niiden tuotantoprosesseissa että tuotteissa.

Perustamissään perustuslain jälkeen se on vuonna 1987 harjoittanut toimia, jotka on suunnattu koulutusalalle, jonka tavoitteena oli ja on valmistaa teknisiä asiantuntijoita, jotka pystyvät välittömästi liittymään yritykseen ja myötävaikuttamaan saadun tiedon kehittämiseen tuottavan materiaalin jatkuvan parantamisen kannalta.

Näiden toimien tuloksena käynnistettiin vuonna 1993 aloite, jolla vuosien parannukset ja päivitykset ovat saavuttaneet nykypäivän teollisen jäteveden käsittely- ja kierrätysalan päällikön .

Vuotta myöhemmin, vuonna 2002, kun otetaan huomioon yritysten nykyiset tarpeet prosessinhallinnassa, käynnistettiin Master in Quality Systems, ympäristö ja työperäisen riskien ennaltaehkäisy Management , pätevyys ammatilliseen käytäntöön PRL: n erikoistutkijana .

Vuonna 2007 ja ennen Bolognan alueella syntynyttä uutta eurooppalaista yliopistollista kehystä ja tarvetta antaa näiden master-tutkintojen virallinen asema, AIMME ja Valencian katolinen yliopisto - UCV perustivat yhteistyösopimuksen, joka kuuluu molempien tutkintojen opetusministeriöön.

Vuonna 2014 AIMME ja UCV ehdottavat tarvetta antaa päällikön järjestelmien hallintaa lisäarvoa, erottava tekijä, joka parantaa opiskelijoiden kilpailutilannetta työmarkkinoilla. Tämän analyysin tuloksena esitellään uusi kaksoistutkinto lukuvuodelle 2015-2016, joka täydentää edellisen maisterin tutkintoa järjestelmien hallinnassa, mutta antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia kaksi korkeakoulututkintoa yhdellä kurssilla:

  • Maisterin tutkinto integroitua laatujärjestelmien, ympäristön, turvallisuuden ja työterveyden hallintajärjestelmää
  • Ammattiorjojen ennaltaehkäisy

Tämä koulutus täyttää seuraavan numeron 2017-2018 sen numero numero 15, joka on jo koulutettu yli 500 opiskelijaa (12 yhtenä tutkinto ja 3 kaksoistutkinto).

Lopuksi vuonna 2016 AIDIMA- teknologiakeskuksen kanssa tehdyn yhteisen toiminnan jälkeen metalli-tekniikka (AIMME) ja puun (AIDIMA) teknologiakeskukset yhdistyvät, mikä johti Metallintekniikan tutkimuslaitoksen, Mueble , Wood, Packaging ja Allied - AIDIMME , uudistamalla sopimus Valencian yliopiston AIDIMME : n katolisen yliopiston kanssa ja jatkamalla yliopistollisen asteen tutkintoyhteistyötä AIDIMME - AIDIMME .

Seuraavalla kurssilla AIDIMME UCV- maisteritutkinnot täyttävät 11. virkansa Virallinen Yliopiston maisterin tutkintoina , jolloin opiskelijat voivat hakea apurahoja, tehdä harjoittelupaikkoja, jatkaa tohtorintutkinnolla, hankkia pisteitä kilpailututkimuksissa tai tunnistaa tutkintonsa missä tahansa maassa. Euroopan unioni.

Sijainnit

Paterna

Osoite
Carrer de Leonardo da Vinci,38
46980 Paterna, Valencian yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin