Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Adventia on pystynyt saamaan Matacánissa (Salamanca) vallitsevan ilmailun perinteen ja kokemuksen siitä lähtien, kun vuonna 1939 perustettiin ”Näkymätön lentokoulu”. Yli 40 vuoden olemassaolonsa eri lippujen alla sen lentäjät käyttävät unelmansa kaikki ja merkittävä osa heistä muodostaa Espanjan lentolinjojen tukikohdan.

Vuoden 1999 lopussa perustettiin Adventia, European College, johon osallistui valtion siviili-ilmailualan koulutuksen seura (SENASA) ja osakeomistus Espanjan tärkeimmistä lentoyhtiöistä (Iberia - Air Europa - SAS - Spanair). Koulutus, jolla on vankka yritysrakenne ja tärkeä inhimillinen pääoma, on syntynyt selkeällä eurooppalaisella kutsumuksella ja sitoutunut korkealaatuiseen opetukseen.

Huhtikuussa 2012 Salamanca Progreso -säätiö (muodostuu Salamancan kauppa- ja teollisuuskamarasta ja Salamancan liikemiesten keskusliitosta, CONFAES) vahvistaa yrityksen vakautta, jota vahvistetaan Salamancan yliopiston osallistumisella tutkintoon kaupallisen ilmailun lentäjät ja lentotoiminta virallistettiin vuonna 2013.

Adventia opettaa kaikki kurssinsa eurooppalaisen FCL-asetuksen mukaisesti ja on puolestaan valtion lentoturvallisuusviraston (E-ATO 230) hyväksymä ATO-koulu (hyväksytty koulutusorganisaatio).

Sijainnit

Salamanca Airport

Osoite
Carretera Madrid
37893 Salamanca Airport, Kastilia ja León, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin