Escuela Albufera

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sijaitsee L'Albufera National Park, meidän akatemia on iso mahdollisuus oppia espanjaa Espanjassa. Luonto on kaikkialla, ja voit nauttia majoittuessaan meidän ylellinen puun tehty bungaloweja, sopusoinnussa ympäristön. Ei vain tarjoamme Espanjan oppitunnit mutta myös tarjoamme vailla loma, oppia, pitää hauskaa ja saada mukana ihmisiä muista maista ja kulttuuria.

Kulttuuri yhdysliikennepiste Valencian on täällä!

Albufera School tarjoaa myös erilaisia ​​vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten patikointia, paella ruoanlaitto tietenkin, pyörä vuokraus, salsa tanssitunnit ja kaupunkikierroksia. Tai jos haluat, voit vain makaamaan auringossa ja nauttia tuoretta sangriaa kun ottaa pulahtaa lämmin rannat tai voit rentoutua hyvän siestaa meidän oma uima-allas alla palmu.

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Albufera Koulu ei vain kielikoulu mutta ihanteellinen kohtalo viettää lomaa ja nauttia ja löytää vähän enemmän Valencian ja Espanjan.

Koulumme sijaitsee kaunis luonto, L'Albufera National Park, El Saler.

El Saler on alueella Valencia, vain 5 km päässä kaupungin. Se on alue, jossa suuri luonnon perintöä ja täydellinen paikka löytää molempia, kosmopoliittinen ja perinteinen, puolin Valencian ja kaivaa juuria tämän kauniin kulttuuria.

Asumisesta:

Sijainnit

Valencia

Osoite
Carrera Del Riu 556
El Saler

46012 Valencia, Valencian yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: